Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Rüya Günlüğü::

HighSelf

Öne çıkan mesajlar

rüyamda gökdelenin tepesindeki bahçeye çıkıyoruz, aşşağıya bakıyorum ayı gibi korkuyorum ama öyle böyle değil baya altıma sıçıyorum. aşşağıda max 4 katlı bahçeli evler var. hiç ağaç filan yok hiç insan da yok. öyle bi yer aşşağısı. vakit de kuşluk vakti filan.

yorumlayın
Sosyal ağlarda paylaş

Rüyamda bi arkadaşımın hamile olduğunu gördüm, yanımda düşüp bayılıyodu. Heralde Fatmagül'ün suçu ne?'den etkilendim sdfsdf. Ordaki kız da hamileydi, bayılıyodu falan.

Bi de başka bi arkadaşımın evinde oturuyoruz, muhabbet ediyoruz falan. Birden tartışmaya başladık. Adam beni içeceğin bittiyse gidebilirsin diye evden kovdu sdfsd. Üstümde pijamalarımla sinirlenip çıktım ben de hahaha.

Bi de dün adamcağızın gözlerinin oyulmasını 2-3 kere izlediğimden o da rüyama girdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Bugün çok garip bir rüya gördüm.

Böyle tek başıma geziyorum doğanın içinde böyle bir kamp gibi bir yere geliyorum normal bizim gibi insanlar var. Ağaçtan yapılma yapılar var gayet hoş neyse gezmeye devam ediyorum bir kadın sesi beni çağırıyor böyle seksi davetkar erotik bir sesle ismimi fısıldayarak. Ne oluyor lan acaba diyorum. Böyle pamukkaledeki travertenler gibi küçük bir havuz var suyun rengi filan da aynı onun gibi. Havuzda suratı beyaz keçiyi andıran bembeyaz tenli kadınlar var. Bunlar keçi lan diyorum kendi kendime kadınlardan birisi suyun içindeyken kalkıyor hemen poposuna bakıyorum çok güzel kıvrımları var. Belinde değişik bir mühür gibi bir şey var. Keçi kadınların teni beyaz rus kadınlarını andırıyor. Un kurabiyesi gibi böyle. Bunlar keçi başlı kadın lan diyorum. Havuza giriyorum.

Sonra rüyadan uyanıyorum.

Odamın duvarına bakıyorum. Bu ne biçim rüya lan diyorum gözümü kapatıyorum. En garip kısmı da burada oluyor.

Ardından böyle warlockların rune leri var ya hani yerde oluyor mühür gibi ona benzer 6-7 tane şey slide show gibi gözümün önünden geçiyor ama gözüm kapalı. Biri bitiyor biri başlıyor sonra tekrar başa dönüyor. Böyle jquery efekti gibi geçiyor sıra sıra 15-20 sn devam ediyor bu. Hatırladıklarımda örümcek çekiç ağaç ve bina gibi motifler vardı. Üçgen ve yuvarlak sembollerin içinde bunlar. Gözlerim kapalıyken görüyorum bunları. Karanlığın üzerinde gri motifler olarak görüyorum bunları. Sonra motifler yavaş yavaş kaybolmaya başlıyor. Bu ne lan diyorum bu rüya değildi diyorum kendi kendime. Çünkü gözümü açtıktan sonra bir anda kendi geldi gözümün önüne.
Sosyal ağlarda paylaş

walking dead izlemekten etkilendim sanırım...Zombi saldırısı sonucu bacağından ısırılan babamı kurturmak için soğukkanlılıkla bacağı biftek dilimler gibi kesiyordum, yumuşak yumuşak eti mundar ede ede kestim ta ki kemiğe gelene kadar..Kan falan da görmedim=)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Çok acaip bir rüya gördüm, tam sebebini hatırlamıyorum ama rüyamda hüngür hüngür ağlıyorum ama o kadar üzülüyorum ki (artık sebebi neyse hatırlamıyorum) çok keyiflice ağlıyorum böyle hani gerçekden içli içli derler ya aynen öyle, haykırarak yana yakıla değil böyle sessiz sessiz (hayatımda birşeye bu kadar ağladığımı ahatırlamıyorum), sadece hmm demek böyleymiş kabullenmekden başka yapacak birşey yok evet demek durum bu tadında bir ruh halindeyim o esnada ama neyi idrak edipde bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. akabinde hemen uyandım, o kadar rhatalamış ve hafiflemiş olarak uyandım ki, bir anlığına erdim sandım o derece.

Çok ilginçdi be. Sabahdan beri kıpır kıpır oldum, düşünüp düşünüp acaip mutlu oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün face'te biri bunu paylaşmıştı, konuya uygunluğundan buraya koyayım dedim... Gerçekten de ne kadar etkilenirsen etkilen rüyandan bunu karşındakine aktarmada hep sıkıntı çıkıyor...

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/993452_666891793342869_1552715964_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...