Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuran kursuna gittiniz mi? Sonuçları ne oldu?

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Bi tane yobaz gerizekalı bi dedem var kendisinden nefret ederim. 7-8 yaşındayken kardeşimi zorla kuran kursuna götürmüştü diğer iki kuzenimle birlikte. Orda çocuklara namaz kılmazsanız anneniz babanız ölür demişler. Hıçkıra hıçkıra ağlayarak gelmişti. Babam da dedeme çok bağırmıştı sen nasıl benden habersiz öyle bi yere götürürsün oğlumu diye sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

kuran kursu deilde normal cami hocası yazları camide dua felan ezberlettirirdi, bütün duaları bitiren kurana başlardı. ortaokulda 1-2 yaz fena sarmıştım.kuranın yarısından çoğunu felan bitirmiştim, ayrıyeten namazlarda müezzinlik felan yapardım arada ezan da okurdum.caminin bahçesi vardı, bahçeyi kim sularsa akşam ezanını o okuyacak derdi.onur diye bi arkadaşım vardı sen sulucan ben sulucam diye kavga ederdik hergün.ezan okurken birbirimizi güldürmeye çalışırdık ahahaha. hatta 1 kaç kere ezan yarım kaldı.ramazanda da camiye dağıtılsın diye getirilen hobbyleri biz dağıtırdık yarısını cebe indiriridik tabi :) tabi şimdi alakam yok dinsiz biri olup çıktım. ama güzel günlerdi gençlik ateşi felan ahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

Gittiniz mi?

Ben küçükken gitmiştim. Ama hala namaz kılmayı falan bilmem, gerçi hiç gerek duymadım.

Gittiniz ve sağlam bir müslüman mı oldunuz? Beyniniz yıkandı mı? Allah inancıyla dolup taştınız mı?

küçük iken gitmitmiştim, okuduğunu anlamamanın çok büyük bir marifet olduğunu öğrendim.
Sosyal ağlarda paylaş

gittim alfabesini bilmemnesii ögrendim arapçanın, dualar mualar ögrendim, islam kolaylık dinidir lafının yalan olduğunu ögrendim abdest almadan tut ta duanın okunacağı sivesine varınca herşeyi zorla katı sınırlar icerisinde tutulduğu, ibadetin şekline dahi her türlü şeye karışıldığı yapmazsan büyük cezalarla tehdit edilen bir din olduğunu, hocaların da önüne kuranı "atıp" oku emrini verdikten sonra borsa daki paralarını dolarlarının hesabını yaptıklarını gördüm. tiksindim bıraktım

tek bi kurs değil , 2 farklı semtte 2 kursta da aynı şeyleri yaşadım. leş gibi ayak koktuğunu falan hatırlıyorum misal, seneler sonra normal okullarda kendini laik, modern diye nitelendiren ortaokul lise hocalarınının, "kimseye kafir demeyin günahtır" diyip 1 ders geçmeden O KAFİRLER! diye yabancıları yaftaladığına şahit oldum üsteki argümanını hatırlatınca da sınıfta dinden "1" alan tek ögrenci oldum,

din dersinden muaf olmak istediğim icin dayak atmaya kalkan hocam bile oldu walla.

sonuc. islam düsmanıyım evet ;p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...