napae Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Bi tane yobaz gerizekalı bi dedem var kendisinden nefret ederim. 7-8 yaşındayken kardeşimi zorla kuran kursuna götürmüştü diğer iki kuzenimle birlikte. Orda çocuklara namaz kılmazsanız anneniz babanız ölür demişler. Hıçkıra hıçkıra ağlayarak gelmişti. Babam da dedeme çok bağırmıştı sen nasıl benden habersiz öyle bi yere götürürsün oğlumu diye sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 AA AQUABALLS EKİKİ. 10larca vardı bende heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 aquballs var, olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ağzına sok onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ayyy neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ELIF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 kuran kursu deilde normal cami hocası yazları camide dua felan ezberlettirirdi, bütün duaları bitiren kurana başlardı. ortaokulda 1-2 yaz fena sarmıştım.kuranın yarısından çoğunu felan bitirmiştim, ayrıyeten namazlarda müezzinlik felan yapardım arada ezan da okurdum.caminin bahçesi vardı, bahçeyi kim sularsa akşam ezanını o okuyacak derdi.onur diye bi arkadaşım vardı sen sulucan ben sulucam diye kavga ederdik hergün.ezan okurken birbirimizi güldürmeye çalışırdık ahahaha. hatta 1 kaç kere ezan yarım kaldı.ramazanda da camiye dağıtılsın diye getirilen hobbyleri biz dağıtırdık yarısını cebe indiriridik tabi :) tabi şimdi alakam yok dinsiz biri olup çıktım. ama güzel günlerdi gençlik ateşi felan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Privhunter said: Dedem beni bir kere gotrumustu. X seklinde masalar falan vardi neydi adi unuttum. Neyse butun cocuklar tip tip bana bakiyorlardi, tirsip kacmistim bende. *dzzzzzzt* cevap veriyorum; rahle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 camiye girmeyenler, cenaze manazına fln da mı gitmediniz hiç? ne bileyim yakını olur akrabası olur yada anneanne babanne dede fln ölür de mevlüt vs okunmasına girer insan bi binaya fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Çok gülüom die beni attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Benim camiye hiç girmedim diye övünüp de kiliseye girmek istemeyen dindar arkadaşımla dalga geçmeye kasan ateist arkadaşım vardı, çok ilginç kafalar lan. En kralı sinagog aslında, hem museviler evlenirken para veriyorlarmış erkeğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Leadman said: Gittiniz mi? Ben küçükken gitmiştim. Ama hala namaz kılmayı falan bilmem, gerçi hiç gerek duymadım. Gittiniz ve sağlam bir müslüman mı oldunuz? Beyniniz yıkandı mı? Allah inancıyla dolup taştınız mı? küçük iken gitmitmiştim, okuduğunu anlamamanın çok büyük bir marifet olduğunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Kucukken gittim okumayida ogrendim fakat sonra okudugum seyi anlamadigim icin okumamin ne esprisi oldugunu dusundum uzun bir sure. 10 yasindaydim sanirim tum dinlerin iceriklerini turkce okudum arastirdim. 13 ile 17 yas araligimda sadece parapsikoloji okudum sonra baktim hicbiri bi boka yaramiyo oylece biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 çogiyi yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 gitmedim, annemlerle korkuteli'ye gittiğimizde -Antalya yaylası- arkadaşlardan özenip gitmek istedim ama göndermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 gittim alfabesini bilmemnesii ögrendim arapçanın, dualar mualar ögrendim, islam kolaylık dinidir lafının yalan olduğunu ögrendim abdest almadan tut ta duanın okunacağı sivesine varınca herşeyi zorla katı sınırlar icerisinde tutulduğu, ibadetin şekline dahi her türlü şeye karışıldığı yapmazsan büyük cezalarla tehdit edilen bir din olduğunu, hocaların da önüne kuranı "atıp" oku emrini verdikten sonra borsa daki paralarını dolarlarının hesabını yaptıklarını gördüm. tiksindim bıraktım tek bi kurs değil , 2 farklı semtte 2 kursta da aynı şeyleri yaşadım. leş gibi ayak koktuğunu falan hatırlıyorum misal, seneler sonra normal okullarda kendini laik, modern diye nitelendiren ortaokul lise hocalarınının, "kimseye kafir demeyin günahtır" diyip 1 ders geçmeden O KAFİRLER! diye yabancıları yaftaladığına şahit oldum üsteki argümanını hatırlatınca da sınıfta dinden "1" alan tek ögrenci oldum, din dersinden muaf olmak istediğim icin dayak atmaya kalkan hocam bile oldu walla. sonuc. islam düsmanıyım evet ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 aferim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 gitmedim ama gitsem iyiydi bi halt bilmeden büyüdüm çocuğum olursa yollıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 11-12 yaşlarımdayken muhafazakar komşumuzun ısrarıyla onun oğluyla birlikte sadece 2 kez gitmiştim.hoca kızdığı çocukların eline cetvelle vuruyordu.onun dışında aklımda kalan birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 elifbetese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 cimhahidalzelra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Gittim. Gitmeden önce de biliyordum okumasını falan zaten. Hala hatırlıyorum duaların çogunu. Bütün çocuklugum allah'a tamamen inanarak geçti zaten. Beni sevsin diye yanıp tutusuyorum böyle. Sonra büyüdüm, rasyonlize oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ben hala inanıyorum? ne demek istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 zamanla gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 fede said: ben hala inanıyorum? ne demek istiyosun Miracles everywhere up in this bitch. http://i.imgur.com/zrOJs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar