Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaş yapayım derken..

rcknrll

Öne çıkan mesajlar

Selamlar..

Şimdi,temizleyeyim diye açtım bilgisayarı bugün,fan man ne varsa elden geçireyim.

O ara baktım işlemciyle metal zımbırtı arasındaki termal macunda kurumuş,onuda yenileyeyim dedim.

Neyse temizledim,taktım falan,açılmıyo makine.Bip sesini duyamıyorum.

Acaba dedim fazlamı sürdüm macunu ondan mı açılmıyo,daha önce başıma gelmişti çünkü,sildim bi kısmını yine tık yok.

Herşeyi yerinden falanda çıkadım,acaba temizleyeyim derken oynattınmı falan diye,ı ıh..

Neden açılmadıgına dair aklına herhangi bir sebep varmıdır?

İkidir siliyorum,artık toptan temizleyim öyle deneyecem bide.
Sosyal ağlarda paylaş

bırak rahat rahat takılsınlar ne diyim =)

sen yine de bi açıp kontrol et, ne kadar emin olursan ol bazen işler farklı olabiliyor.

geçenlerde bi laptop açtık arkadaşla, ekranda sorun var diye, vidaları doğru taktığımızdan çok emindik ama 8-10 vida arttı.
bu da böyle bir anı işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de dun hp dv7 actim fani temizlemek icin. ibneler sen laptopi acama da servise gonder diye herseyi yapmislar. muhendisleri ne yapalim da bunlar acamasin deyip kablonun altina vida koymuslar ya, yarim saat aradim resmen.

sonra poweri anakarta baglamayi unuttum ve tekrar sokmek zorunda kaldim..

/facepalm
Sosyal ağlarda paylaş

adsfgdg bios şifresi sıfırlatıcam diye bi notebooku 3-4 kere üstüste söküp takmıştım ben :D serçe parmak tırnağının 4'te 1'i kadar çipte 1. ve 8. ayakları kısa devre yapınca bios temizleniyo diyodu araştırdığıma göre. ama bilgisayarı o anda açman gerekiyodu. klavye mlavye herşey birbirine bağlı ve çok kısa bağlantılar tabii. çip de minnacık. biraz uğraştan sonra anakartın altında çipin bi ayağının jumpera bağlı olduğunu farkettim. jumper takıp, kasayı toparlayıp bilgisayarı açmıştım. bios temizlenmişti, ama bu kez de hdd şifresi çıktı karşıma. o uğraştan sonra pes etmiştim ki babam yarım saat sonra geldi. hdd şifresini ilk denemede tutturdu. sdfgsd müşterisinin notebookuymuş, ben bizim eskilerden sanıyodum, el koyacaktım. bilseydim açmazdım zaten ama babam da bios şifresini geçemediği için aylardır duruyomuş alet öyle. dsafg

bu da böyle bi anımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun uğraşlar ve denemeler sonucunda açtım bilgisayarı.
Nasıl oldu bilmiyorum ama,açıldı.

Açıldı ama,düzgün açılırmı hiç? açılmaz tabi.
Mavi ekranı yedik anlımızın ortasına.Artık zorlarken falan hddyi iyice çökettimmi bilmiyorum.Zaten birkaç günür kafa atıyordu.

Şimdi format bile atamıyorum.Kur 'un ortasında tıkanıyor bazı bazı,bazen dosya kopyalayamıyor.

Hadi bakalım hayırlısı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...