Oski Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 oyunu almayı beklerken client'ı indirmenin bir yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gundarin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Leveltr'ye soru. Siteniz üzerinden satışlar tekrardan ne zaman başlayacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ve şu an alsak sıraya mı girmiş oluyoruz? yoksa siteye tekrar koyunca almakla arasında bir fark yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Oski said: oyunu almayı beklerken client'ı indirmenin bir yolu var mıdır? valla acc açıp clienti indirebiliyorsun .ben indirdim ama daha downloada başlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 shopto dan aldığım oyun elime ulaştı. Nuclear'den DDE almıştım upgrade imkanı var diye standart > DDE. bakalım sorunsuz DDE keyini girersem bunu satıcam arkadaşa. Shopto bambaşka ya valla. Bir kez daha taptım adamlara. Posta parasını arttırıyorlar ama göndericem dediği tarihte gönderiyor. http://www.youtube.com/watch?v=PRleUH8j8cE all hail to shopto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 o ağır sanayi ile ürün göndermeleri tam bir saçmalık, show'dan başka bir şey değil bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 di mi 10.000 lerce oyunu elle paketlesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 leveltr nin sitesine üye olduğum mailıma cdkey geldi, ben ggden almamıştım GG den alanlar ÖM kutusuna baksın oraya gelecekmiş hayırlı uğurlu olsun :) sagolsun valla cok basını ağrıttık hatta şüpheye düşenler bile oldu ama bu fiyata müthis oldu takdir ettim. 12.19.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Digital Deluxe Edition 12.15.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to play 12.07.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch 12.07.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Digital Deluxe Edition Pre-Order Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 offgamers dan sipariş verip te asıl keyi gelen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Whether you purchased a Digital or a Physical copy of Star Wars: The Old Republic, you will still need to complete all of these steps before you're ready to play. subscribe bölümü tamamlanmamış gözüküyor bu subscription olayını hemen yapmamız gerekiyor mu ? 30gun bedava nıye hesaba katmıyor yada yarın 20sinde otomatik halledermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bana da yollamıs leveltr iki keyimi de. 12.19.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Digital Deluxe Edition 12.15.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to play 12.06.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch 12.06.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Digital Deluxe Edition Pre-Order beklemiyordum hic. gayet ucuza gayet super oldu. suphe ettigim icin pisman oldum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 evr soyle yazıyor; You have 30 days of play time starting 12.20.2011. You must sign up for a recurring subscription plan or redeem a Game Time Code before you can play. If you sign up for a recurring subscription, you will be billed automatically at the end of your current remaining play time. bence ihtiyac yoktur. olsa bile kredi kartı ekleyip 20 ocaktan bir gun once silerek sorunu cozersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 subscription sorunu var diyorlardı denediniz mi peki ? millet yapamıyordu, redzonela alakalı diyen vardı. olmadı game code satın almak lazım garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audron Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Herkese merhaba, Foruma şu anda sırf bu konuya, kendi adıma, açıklık kavuştutabilmek için üye oldum =) Sorum şudur : Ben şu anda bu oyunu "zavvi.com" sitesinden alırsam hala pre-order yapmış sayılırmıyım? Yani tamam, pre-order oluyor hala ama pre-order ile gelen avantajlardan faydalanabilirmiyim? Yoksa oyun bir bakıma başladı diye vermezlermi artık? Mümkün oldugu kadar çabuk birisi cevap verebilirse sevinirim, çünkü hemen siparişi vericem. Şimdiden çok teşekkür ederim vakit ayıran arkadaşa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 22'sinde girin key'i, 2 gün kazanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Audron said: Herkese merhaba, Foruma şu anda sırf bu konuya, kendi adıma, açıklık kavuştutabilmek için üye oldum =) Sorum şudur : Ben şu anda bu oyunu "zavvi.com" sitesinden alırsam hala pre-order yapmış sayılırmıyım? Yani tamam, pre-order oluyor hala ama pre-order ile gelen avantajlardan faydalanabilirmiyim? Yoksa oyun bir bakıma başladı diye vermezlermi artık? Mümkün oldugu kadar çabuk birisi cevap verebilirse sevinirim, çünkü hemen siparişi vericem. Şimdiden çok teşekkür ederim vakit ayıran arkadaşa =) oyun zaten yarın akşam server'ları açacaklar daha preorder'lık birşeyi kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 fizban said: evr soyle yazıyor; You have 30 days of play time starting 12.20.2011. You must sign up for a recurring subscription plan or redeem a Game Time Code before you can play. If you sign up for a recurring subscription, you will be billed automatically at the end of your current remaining play time. bence ihtiyac yoktur. olsa bile kredi kartı ekleyip 20 ocaktan bir gun once silerek sorunu cozersin. bendede yazıyor o diğer kısımda ama kart kullanmıyorum işte sorun orda :) gamecardda Türkiyede biri satmadığı sürece alamam o yüzden hehe inşallah öyle bir saçmalık yapmazlar illa subscription ekleyecen diye :P itemlerimde gelmiş baktımda karakterime longspur STAP süper ya geziyim az hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 cd-key veya pre-order code girmeden indiremiyor muyuz oyunu şimdi? client 25 gb gözüküyor. cd-key'i aldıktan sonra 2 gün bekliycez mi yani oynamak için? fakiriz 1 mbit kullanıyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 fakirsin ama 100 lira bayılıyosun oyuna sfsdffsd. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Nuclear den alıp da keyi gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rondoalla Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Audron said: Herkese merhaba, Foruma şu anda sırf bu konuya, kendi adıma, açıklık kavuştutabilmek için üye oldum =) Sorum şudur : Ben şu anda bu oyunu "zavvi.com" sitesinden alırsam hala pre-order yapmış sayılırmıyım? Yani tamam, pre-order oluyor hala ama pre-order ile gelen avantajlardan faydalanabilirmiyim? Yoksa oyun bir bakıma başladı diye vermezlermi artık? Mümkün oldugu kadar çabuk birisi cevap verebilirse sevinirim, çünkü hemen siparişi vericem. Şimdiden çok teşekkür ederim vakit ayıran arkadaşa =) yanlis bilmiyorsam preorder key girersen preorder sayiliyor hala. Ama zavvi.com u hic bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Seru said: Oski said: cd-key veya pre-order code girmeden indiremiyor muyuz oyunu şimdi? client 25 gb gözüküyor. cd-key'i aldıktan sonra 2 gün bekliycez mi yani oynamak için? fakiriz 1 mbit kullanıyoruz :( fakirsin ama 100 lira bayılıyosun oyuna sfsdffsd. :p bayılıyorum ama kaç saattir piyasa araştırmasını yapıyorum eheh. hala da bir cevab alabilmiş değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audron Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler. Şu anda oyunu oynayan bir arkadaşımla konuyu tartıştıktan sonra çok da kendimi sıkıştırmamı gerektirecek bir artısı olmadıgını farkettim pre-order olayının. Zaten daha bilgisayarı yenilemem gerekiyor =) Herkese iyi oyunlar bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 nuclear'den 6 aralık tarihinde sipariş verdim gelmedi daha key bekliyoruz artık. sınırlı DDE keyi geldi diyordu ama umarım akşama kadar gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 nucleardan aldım 1 aralıkta gelmedi daha derken geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar