Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kimsenin aklına gelmemeiş ve skillerde olmayan bir soru var :)

- Swtor'da grubu teleport edecek bişey yok mu ?
-- evet var :)

Prototype Transport Beacon
Components:
Durasteel
Zal Alloy
Thermoplast Flux
Ciridium
Used in conjunction with a Guide Signal to transport in distant group members.
Use: Deploys a transport beacon that nearby allies can use to Guide in distant group members.
Mesaj tarihi:
bu arada grace period ile alakalı tweet attılar, ilgileniyoruz çözeceğiz demişler, yani "şimdilik" paketim geç gelecek diyenler endişenlenmesin.
Mesaj tarihi:
nükleer başkan'dan aldım şimdi 119TL'ydi 110 TL'ye aldım %8 indirim varmış gittigidiyor'da.

bana da normal açılışa 1 gün kala falan gelirse servera giriş çok tatlı ağlarım ama ahufhd.

bence 3. gün girerim gibi geliyor en geç amin kib bye.
Mesaj tarihi:
ggden baktımda 100 civarı satmış sanmıyorum bir sıkıntı çıkartsın sonuçta şahıs değil bir firma olarak geçiyor leveltr bakalım beklemedeyiz
Mesaj tarihi:
The physical and digital versions of the Standard Edition of Star Wars: The Old Republic have identical contents.
The digital Standard Edition is only available for purchase and download at Origin.com.

The Digital Deluxe Edition of Star Wars: The Old Republic includes the Game software and thirty days of game time, as well as the following five digital items:
Flare Gun: Fires flares into the air.
Training Droid: Hovers at your side for combat assistance.
HoloDancer: Project your own holographic dancer.
HoloCam: Keep visual records of in-game adventures.
STAP (Single Trooper Aerial Platform): Sleek and unique in-game vehicle.
The Digital Deluxe Edition of Star Wars: The Old Republic is only available for purchase and download at Origin.com. Visit the Pre-Order page to learn more about each Game edition.
Mesaj tarihi:
account bölümüne girerseniz product key girmeniz gerek yazısıda açılmış yani 2. key mevzusuna tamamen cevap olacaktır bu şimdi originden leveltr ye gelmesini bekleyecez bu arada originden alıp mail ulaşan olursa burdan haber ederse iyi olur.
  • Yeni Oluştur...