pcguru Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Kimsenin aklına gelmemeiş ve skillerde olmayan bir soru var :) - Swtor'da grubu teleport edecek bişey yok mu ? -- evet var :) Prototype Transport Beacon Components: Durasteel Zal Alloy Thermoplast Flux Ciridium Used in conjunction with a Guide Signal to transport in distant group members. Use: Deploys a transport beacon that nearby allies can use to Guide in distant group members. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 hala pre order keyimi register edemedim siteden kafayı yiycem yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bugün alsam hala pre order sayılır mı aksam saat 12den önce girsem? 2 gün bile olsa erken girebileceksem alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bu arada grace period ile alakalı tweet attılar, ilgileniyoruz çözeceğiz demişler, yani "şimdilik" paketim geç gelecek diyenler endişenlenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 abi kaynak gösterirmisin? bakıyorum bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 adamım https://twitter.com/swtor/status/145702311828791296 mouse ile seç yazıları yoksa okunmuyor, anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 nükleer başkan'dan aldım şimdi 119TL'ydi 110 TL'ye aldım %8 indirim varmış gittigidiyor'da. bana da normal açılışa 1 gün kala falan gelirse servera giriş çok tatlı ağlarım ama ahufhd. bence 3. gün girerim gibi geliyor en geç amin kib bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 digital edition sadece originde mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 BEYLER PRE-LOAD HAKLI UCUZ CODE SATIYO ELEMAN. aldım taze, redeem de ettim, downloaddayım şuanda 85TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 eheh biraz oku biz de ondan aldık. tedirginiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 üstteki arkadas sonerden almis da, mis gibi ucuzu varmis. redeem falan ettim indiriyorum yani bu noktadan sora sakatlık çıkamaz gibime geliyo. adam kendi generate etmiyo heralde kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 2. kod yok diyor adam. 2. kod gerekecek 7 gün sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 one bah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 senin girdigin code early access. 20'sinden once 1-2 gun once baslamaya yariyor. 20'sinde bildigin oyun keyi lazim olcak. senin satin aldigin yerde tek key var verdim iste diyor ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 oyun o kadar iyiki tek cd-key yetmiyor, 2 tane lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 OH SNAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ggden baktımda 100 civarı satmış sanmıyorum bir sıkıntı çıkartsın sonuçta şahıs değil bir firma olarak geçiyor leveltr bakalım beklemedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 origin downloadera girdim, star wars(tm): the old republic(tm) digital standard edition pre-order olarak geçiyo kayıt. korkucak bişey yok bence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 İki versiyon var bildiğim kadarıyla, digital olarak, digital standart ve digital deluxe. Seninki standart gözüküyor. Yani STAP ve ıvır zıvırlar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 The physical and digital versions of the Standard Edition of Star Wars: The Old Republic have identical contents. The digital Standard Edition is only available for purchase and download at Origin.com. The Digital Deluxe Edition of Star Wars: The Old Republic includes the Game software and thirty days of game time, as well as the following five digital items: Flare Gun: Fires flares into the air. Training Droid: Hovers at your side for combat assistance. HoloDancer: Project your own holographic dancer. HoloCam: Keep visual records of in-game adventures. STAP (Single Trooper Aerial Platform): Sleek and unique in-game vehicle. The Digital Deluxe Edition of Star Wars: The Old Republic is only available for purchase and download at Origin.com. Visit the Pre-Order page to learn more about each Game edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 shopto vermiş kargoya paketi. paketin resmini de çekmişler. hastasıyım bu ingilizlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Aynen =) benimkide kargoda shopto ftw ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 pre order code u girdik kac gun once. halen gelmemis history e... early patladi , isallah normal oyun patlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 account bölümüne girerseniz product key girmeniz gerek yazısıda açılmış yani 2. key mevzusuna tamamen cevap olacaktır bu şimdi originden leveltr ye gelmesini bekleyecez bu arada originden alıp mail ulaşan olursa burdan haber ederse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar