Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 * kendini atar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Bloodless said: RamsesII said: Helal kardeşim boğaziçi tıpla odtü tıp türkiyenin en iyi 2 tıp fakültesidir. Hacettepe?omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 İkinci öğretim klaslığına hoşgeldin yav. Millet kışın sabahın körünün o ıslak karanlığında kalkıp yollara düşerken sen osura osura uyuyo olcaksın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Boğaziçi Tıp http://www.bogazicisaglik.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 akdeniz tıpı kazanmışım ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Yav gratz, ikinci öğretimi tercihlere ekleyerek çok doğru bir karar verdiğini anlayacaksın zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 boğaziçi uluslararası ticaret olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 sen izmirde okumuyor muydun yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bu arada istediği yere giren herkese tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Allure- said: sen izmirde okumuyor muydun yav :)evet hala okuyorum önümüzdeki hafta alcam kaydımı =p sen kimsin nerden biliyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 buraları okurken görmüşüm, aklımda kalmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 3-4 kişi mi kazandı üniversiteyi cidden ya, bir zamanlar burası dutluktu, aynı okula 5-6 kişi gönderiyorduk hep. Öss fotoları paylaşılırdı. Gülünürdü, eğlenilirdi. Eski albümü buldum. Ama bulurken de eski defterlerimi açmak zorunda kaldım. " Dark Tranquillity - Insanity's Crescendo - Insanity's Crescendo Tear Out The Blinded Eye ! Ölürüm biterim bu şarkıya bağıra bağıra söylediğim hasta şarkı . " bunu demişim zamanında, ondan 1 yıl sonra bryan adams paylaşmışım. Çok ergenim lan :( Bu da eski albüm :( http://forum.paticik.com/read.php?21,1801255,1801298#msg-1801298 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 kocaeli makine kontenjan patlatmış. yazık lan kazanan akrabanız arkadaşınız varsa, leş olur o dersler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ODTÜ- Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ege tıptayım ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 helal beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar