Seele Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bildiginiz bir yöntem yada site vs var mi. siteyi test edebilecegimiz. bir cok browser bide onlarin versionlari var. site birinde düzgün gözükürken digerinde farkli yada kötü gözüküyor. simdi pcye zilyon tane browser birde onlarin versionlarini yüklemek istemiyorum bi site olsa bana bir sekilde gösterse ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Tüm siteler yanlı. Kimi Firefox'u beğeniyor, kimi Chrome'u. Kimi Opera, IE rulez diyenler bile var. Komik. İndir, kullan hangisini beğenirsen diğerlerini uninstall et. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 yok öyle degil benim istedigim site tasarimi icin. siteyi yapiyorsun yok css uymaz yok javascript bunu test edebilecegim bir platform ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 http://crossbrowsertesting.com/ http://browsershots.org/ http://meineipadresse.de/netrenderer/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Seele said: yok öyle degil benim istedigim site tasarimi icin. siteyi yapiyorsun yok css uymaz yok javascript bunu test edebilecegim bir platform ariyorum. onun en guzel yolu bi tane virtual machine kur icine tum browserlari install et sonra kaymak gibi test et en fazla 2 saatini alir ama deger yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 öküz patron yükletmiyor ki. aklima gelmisti. neyse evde yaparim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bana patronun tel numarasini ver cok sinirlendim bak simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Seele, 2008 server varsa domain ortamında, üstüne hyperv rolü eklenmesini rica et. Hyper-V yüklü makinenin Windows key'i ile 3 tane Windows 2008 makine kurabiliyorsun yasal olarak. Bir tane 2008 yüklesinler senin için test amaçlı. Mis işte. Herşey IT'deki ile arandaki muhabbete bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 adobe browserlab kullaniorm ben genelde https://browserlab.adobe.com/en-us/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 reyou said: bana patronun tel numarasini ver cok sinirlendim bak simdi. ahahahahahah spoon.net tam bi virtual machine oradan diger browserlari deneyebilin. ie icinde ms virtual machine veriyo icinde vista li xp li onlarda ie versiyonlarini deneyebilirsin. edit: ulan alinti yaptim gulmeyi unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 herif geldi söylendi. Patron: "Seele bey az önce IE9 ile denedim. yazdigim konular kayit olmuyor." Ben: "lan mal Firefoxla dene". ayrica system Joomla üzerine kurulu. hani ben sifirdan kodlasam tamam dicem. ayrica linkler icin cok tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 arkadaşlar selam, sitede baya büyük tasarım değişiklikleri yaptık, kullanıcı deneyimini OS ve browser'a göre test etmek istiyorum her şey istendiği gibi çalışıyor mu diye. güncel olarak neresini önerirsiniz testleri yapmak için virtual bağlanıp da test edebildiğimiz? bir de işin mobile tarafı var, mobile için bu tarz hizmetleri verenler var mı? 360x460 sanırım samsunglar oluyor, bunları test etmem gerekiyor. crossbrowsertesting.com üzerinden para vermeden 2 tane mobil cihaza bakabiliyoruz ama 360x460 ve iphonelar için sub istiyor ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar