Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Browser Test

Seele

Öne çıkan mesajlar

bildiginiz bir yöntem yada site vs var mi. siteyi test edebilecegimiz. bir cok browser bide onlarin versionlari var. site birinde düzgün gözükürken digerinde farkli yada kötü gözüküyor. simdi pcye zilyon tane browser birde onlarin versionlarini yüklemek istemiyorum bi site olsa bana bir sekilde gösterse ne güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

yok öyle degil benim istedigim site tasarimi icin. siteyi yapiyorsun yok css uymaz yok javascript bunu test edebilecegim bir platform ariyorum.

onun en guzel yolu bi tane virtual machine kur
icine tum browserlari install et sonra kaymak gibi test et
en fazla 2 saatini alir ama
deger yani.
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

bana patronun tel numarasini ver
cok sinirlendim bak simdi.

ahahahahahah

spoon.net tam bi virtual machine oradan diger browserlari deneyebilin.
ie icinde ms virtual machine veriyo icinde vista li xp li onlarda ie versiyonlarini deneyebilirsin.

edit: ulan alinti yaptim gulmeyi unutmusum
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
arkadaşlar selam, sitede baya büyük tasarım değişiklikleri yaptık, kullanıcı deneyimini OS ve browser'a göre test etmek istiyorum her şey istendiği gibi çalışıyor mu diye. güncel olarak neresini önerirsiniz testleri yapmak için virtual bağlanıp da test edebildiğimiz?

bir de işin mobile tarafı var, mobile için bu tarz hizmetleri verenler var mı? 360x460 sanırım samsunglar oluyor, bunları test etmem gerekiyor.

crossbrowsertesting.com üzerinden para vermeden 2 tane mobil cihaza bakabiliyoruz ama 360x460 ve iphonelar için sub istiyor ;(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...