Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çüzgi dünyası için yazcaklar kimlerdi? Bekliyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet abi bekliyorum. 1-2 yazı dışında kimse birşey yollamadı..
yapçaktım siteyi, ama kimseden ilgi gelmedii.

O kadar "ben yaparım" diyen oldu, ee nerde?
Hadi hadi toparlanın, daha yapçak çok iş var..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
mumi the sucker
Mesaj tarihi:
Amanin komple aklimdan cikmis Boneaman diyim sorry fella :([signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
benim aklımdaydı fakat çizgi dünyası üzerine bilgim hepinizden çok çok azdır. görsel sanatlarda da pek yetenekli değilim zaten..

fakat bu konuya ilgim büyük ve ben yeteneksizim diye "çizgi dünyası boş iş" diyecek de değilim. "e peki sen ne yaparsın gardaş" diye sorarsanız sitenin hazırlanmasında elimden geldiğince yardımcı olurum.. ayrıca sanırım konuya daha koyu çizgiler de çizilmeli..[signature][hline]its supersonic
Mesaj tarihi:
ok o zaman wendio Marvelleri yap senbende Anime kısmıyla ilgileneyim[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
Ben sprigganı dün gece saat 4 te yazıp yolladım bile Durlag'cım. Ama sen de boş durma tabii...[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Mesaj tarihi:
uzun süreli devam edebilecekler kimler abi tayfayı toparlasam bir içim rahat etçek..
Solonor ve grudge kesin şu an..[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki:
İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler
-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
mumi the sucker
Mesaj tarihi:
Bende biliosun[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
Zuahahah cizgi adam Durlag :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....

[Bu mesaj Durlag tarafından 18 February 2004 10:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Icq dan gel request ledim başlarım msn den yollarım sonra.[signature][hline]You can raise a dog with food, and you can raise a human with money. But, no man is able to raise a wolf of Mibu.
Saitoh Hajime, Shinsengumi Third Division Captain.
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
cidden, bu başlığı görünce ben de ortaya birşeyler çıkacak hissine kapılmıştım..

neyse, artık bende de adsl olduğuna göre belli olmaz ne yapabilirim.. ;) eskiden elden birşey gelmiyordu..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Mesaj tarihi:
sanırım bu konuda bişeyler yapmak gerekiyo?
artık modumuz da olduğuna göre... iş bölümü???[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Mesaj tarihi:
Kimi Ga Nozomu Eien tanıtımını seve seve yazarım ama internet sayfası yapma bilgim yok sayfaları ve resimleri ayarlar gönderirsen biz yaparız dersen 2 gün içinde hazırlarım[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
  • Yeni Oluştur...