dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 izlemedim. eşcinsellik kötü bişi değil olm. eşcinselse söylemek istiyorsa söylesin de. ha diğer taraftan mithat'ın ikinci dediği doğru. kim olursa osun yatak anılarını anlatmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 delikanlı adam herşeyi yaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Flassh said: mithat, ılımlı homobofik tıkanık gider açıcı formül gibi bişi olmuş bu. bofik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Phyx said: delikanlı adam herşeyi yaşar yemediğin halt kalmasın deliqanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 abi çaktırmayın işte rezil etmeyin, yanlış yazmışız uyku sersemi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mithat, sen escinselligi cok yanlis anlamissin. Adamin intihar etme noktasina gelme sebebi vuracak/vurduracak erkek bulamamasi degil. Oldugu sey yuzunden okulda, arkadas ortaminda, aile ortaminda dislanmasi ve hor gorulmesi. Hayatlarinin ilk 10 kusur senesini kim oldugunu gizlemek zorunda, ve toplumun bi erkekten bekledigi sekilde yasamak zorunda olan bi insandan bahsediyoruz burada. Bak dinledin iste, annesi evi terket ve bir daha gelme diyor ogrenince. Coming out denilen sey ne bicim erkek goturuyorum demek degil, ben buyum ve siz ne kadar dislasaniz da, igrenseniz de, dalga gecseniz de ben kendimle barisigim ve kendimden gurur duyuyorum demek. Sen de su goturmez homofobiksin, sozluk karsiligi direk bu soylediklerin homofobinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 http://iamwriteherelol.files.wordpress.com/2009/07/homosexuals_are_gay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 cinselligi bu kadar kutsallaştırmanızı anlıyamıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mithat said: İsteyen istedigi sevişirde burda bir tane pati bile kalkıp bak şu kızla seviştim bu kızla seviştim of ne playboyum demezken imkan olsa hayvan gibi derdik lan, imkan var da mı demiyoruz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 abi biz bunu biliriz, bunu söyleriz, ''erkek adam erkek s....'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 mani said: Mithat said: Yahu bak kibarcasını söyluyorum 'eşçinselliğin' (ki biliyoruz aslında ne denir bunlara) bu kadar gururla çıkıp söylenecek neyi var anlamıyorum. Vurduruyorsun kardeşim bunu gururla neden söyleme ihtiyacı duyuyorsun ki. Git bari ne iş görüyosan gizli gör ne bu ahlak düşmanlığı anlamıyorum. Hayır homofobik degilim isteyen istedigi kişiyle sevişir bunda sorun yok. Çıkıp ben şu şu kızlarla yatıp kalkıyorum çok playboy adamım demek ne kadar rezillikse bu da şöyle şöyle adamlarla yatıp kalkıyorum demek eşit düzeyde rezillik. homofobiksin zorlama boşuna değilim falan diye. eşcinsel diyince aklına sevişen çiftler geliyorsa zaten bi sorun var demektir. erkek veya kadın olmak toplumda ayıp, kötü, şeytani, hastalık olarak görülmüyorken eşcinsel olmak, hele bizim gibi toplumlarda aile tarafından genelde infazın anlamına geliyor. O yüzden birinin çıkıpta cesurca cinsel kimliğini söyleyebilmesi o kişi açısından gurur duyulacak birşey. bak adam eşcinsel olduğunu söylemiş sen de korkmadan homofobik olduğunu kabul et yolumuza devam edelim. awww +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ben mi kacirdim, adam ona buna vurdurdum dememis ki, oyle bir karsilastirma yapiliyor. Adam escinselim demis. Konusmasini diger turlu yorumlarsak bi acayiplik gorunmuyor zaten. Ben bir heteroseksuelim. Okulda hep soyle boyle oldu, en son annem gordu aradi beni. Ogluk straight misin dedi, sok gecirdim. Sonra dedim bu boyle olmaz, tasi taragi topladim geldim buralara. Hep dedim birini seveyim, eve geldigimde bir karim olsun sarilacak opecek, baglanacak.Bu beni ayakta tuttu. En sonda buldum. Kiz arkadasima cok tesekkur ediyorum. COk seviyorum.. Ben bisi kacirmadiysam butun ozet bu abi, gerisi hayalgucunuz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ya biz cemil ipekçiyi zar zor bağrımıza basmış bir ırkız elin randım gayine niye hoşgörülü davranalım hormonlarda sıkıntı olmayıpta bu yolu seçenlere anlam veremiyorum.erkeksin lan işte.kadın gibide bi varlık vermişler karşına.neden ya tamam ibikler şeker insanlar zararsızlar ama.artık günümüzde gaylerin sokakta falan hani ben gayim diye alnına yazmadıgı kaldı caddede beli açık bluz giyen dar pantalonlu erkekler geziyor lan.hani efendi gay ol bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ééé hastalık, kem küm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Abi hala homoBOFİK deniliyor fakat lafım tam olarak şu adama degil. Yaşadıkları şeylerin acı olduğunu kabul edip evet yakınma hakkı olduğuna ve eşcinsellerinde heteroseksüel kadar cinsel hayatına saygı duyulması gerektigine inanıyorum bunlar normal. Adamın kalkıp youtubeta gay hayat hikayesini anlatmasını farklı buluyorum sadece beni rahatsız ediyor. Sırf yaygın olan o diye normal karşılanıyor fakat ben birisi kalkıp hatun olan kişi seksüel hayatını anlatıp bak şunla yattım bunla kalktım diye seks hayatını anlatsa ondan da aynı derecede rahatsız olurum dedim. Yani evet gay adamın CİNSELLİKLE ilgili sorunlarını youtube gibi world wide bir yerde anlatmasından rahatsız oldugum kadar CİNSELLİKLE ilgili kim sorunlarını anlatsa rahatsız olurum. Daha önce söyledim tekrar söyluyorum Neil Patrick Harrisonda gay bu adamda gay arada ki farkı bir tek ben mi görüyorum? Hatta Sheldon Cooperda eşcinsel yanılmıyorsam. Daha kimler var öyle ama şunu artık insanlar anlamalı ki ; -ben eşcinselim -Banane. Olmalı şu durum. Evet adam çok çekmiş birisi kalkıp ailesine çevresine ben gayim dedigi zaman bu hakaret aşalayıcı bir olay olmamalı insan neyse öyle olmalı gay adam sırf toplum yüzünden heteroseksüel takılmamalı fakat gay diye gidip youtubeta hayat hikayesini anlatmamalı da aynı zamanda. Zeki Müren beni rahatsız etmiyor hatta çoğu zaman abartıya kaçmadıkça Bülent Ersoyada saygı duyuyorum ama işin içine HAYDİ LİLİLİLİ YAR girince tiksinebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sana neyse yuru git birader, ben de senin bu yaptigini yapanlari anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 E bana cevap vermişler homofobik diye bende neden homofobik degil radikal hareket eden adamları sevmedigimi belirtiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sen adamin naptigini anlamamissin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Abi ne videolar var youtubeda. Bir buna mı kıllandın şimdi? İzleme gitsin. Bu işin burada tartışılmaya açılmasının tek sebebi, "muslim" & "gay" keywordleri... İşi biri yine din olayına bağlamaya çalışmış, homofobiye dönmüş. Bülent Ersoy'un genç sevgilileri en az 2 sene totalde tartışılmıştır. Adam sırf hayat hikayesi ile acındırdı diye mi konu bu noktaya geldi? Dünyada bir çok insanın hayatı adaletsiz. Bu herifçioğlunun da öyleymiş. Ee napalım şimdi? Ah ah vah vah mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hickimse anlamamis galiba adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 http://30.media.tumblr.com/tumblr_ky9lkrwWc51qa2st8o1_500.jpg ulan şunu bulana kadar ne kadar kötü görseller gördüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 aquila said: hickimse anlamamis galiba adami. Anlaşılmayacak birşey yok. Adam ben kendimi aile yapım sebebiyle hep kapattım, kendimi çok yanlız hissettim ama geçti, merak etmeyin gayler sizinki de geçecektir geyiği yapmış. Kendisini fazla acındırmış. Ama yine de gereksiz buldum videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 BabacumMostors said: http://30.media.tumblr.com/tumblr_ky9lkrwWc51qa2st8o1_500.jpg ulan şunu bulana kadar ne kadar kötü görseller gördüm ya Şunu söylemeye çalışıyordum. Bu videoda ki adam gay degil fag. Gaylere saygı sonsuz ama kahrolsun fagler. Homofobik degil fagfobiğim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar