NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 TD)Pentagram said: bende geçen askerde helikopterden diğerine atlarken kolum pervaneye çarptı.kolum dirsekten kırılmış işte.doktora gösterdik dedi olur öyle. sonra bir uyandım yataktan düşmüşüm. http://www.myfacewhen.net/uploads/680-true-story-guy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Esh said: ben ortopedistim. bi fotograf koy da, ona göre yorum yapalım. belki iyileştiririz ayağını 15 günde belli mi olur. Ciddi misin..Bize bi uğrasana yaa ne olur.Hatta bi süre bizde kal;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 dasaaa said: öpersen geçer? Ya şöyle yapalım o zaman forumca şifa için bi öpme günü düzenleyin.Sırayla forumdakilerden rica ediyorum :P öpünce geciyosa bi zahmet dudaklar iş başına (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Yukarıdaki mesajdan sonra, konunun devamında öpme hafif kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 SekerPembe said: Ya şöyle yapalım o zaman forumca şifa için bi öpme günü düzenleyin.Sırayla forumdakilerden rica ediyorum :P öpünce geciyosa bi zahmet dudaklar iş başına (:P) http://galeri.uludagsozluk.com/8/%C3%B6peyim-ge%C3%A7sin_14267.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Sol ayağım kırıldı benim problem yok alçıdan sonra kapı gibi oluyorsun platinlik bir durum yaşamazsan.Tek çatlakdan bashediyorum tabi bir arkadaşımın 4 yerinden kırıldı platin taktılar gidiyordu ayağı az kala..Kırılış şeklinin ve kaç yerinden kırıldığı çok önemli. Yaşda önemli bir yerden sonra toparlamıyor vucud eskisi gibi kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 sağ el bileğim 2 yerinden kırılmıştı.(künt kırık değildi)kemiklerin uçları kırılmıştı. Röntgen Filmi Resmi İçerir ameliyatla External Fixatör takılarak 5 ayda iyileşti üstünede 2 ameliyat gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 sol ayak bilegimin butun kemiklerini kirmistim kikirdaklar da kopmustu bu arada. 6 7 saat ameliyat surmustu yaklasik 1 ay sonra ufaktan toparlamisti, 2. ayin sonunda rahat rahat ustune basabiliyordum. 3. ayda dikisler alinmisti 4. ayda ufak antremanlara basladim 5. ayda artik kosuyordum 6. ayda olimpiyatlarda madalya aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 o degilde uzerinden 7 sene gecti hala ziplamaya korkuyorum o yuzden engelli yarisina katilmadim olimpiyatlarda edit: olimpiyat dediysek ampute olimpiyati degil harbicisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 benim tarak kemiğim su savaşında çatlamıştı küçükken. tam haziran başlarıydı yaza yeni girmiştik. 2,3-3 ay alçıda kalsın demişti doktor. o yaz ancak bahçede kola cips yemek için evden çıkabildim. bütün arkadaşlarım saklambaç oynarken ben onları izledim. atari falan oynadım. pek iyi bir yaz değildi. aklıma fırat budacının kazalardan prim yapan çocuklarla ilgili yazısı geldi şimdi. yalnızca alçıya imza attırırken ehehe hadi atın bakalım diye havalara girdim sonrası hiç umduğum gibi değildi. bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ren said: benim tarak kemiğim su savaşında çatlamıştı küçükken. tam haziran başlarıydı yaza yeni girmiştik. 2,3-3 ay alçıda kalsın demişti doktor. o yaz ancak bahçede kola cips yemek için evden çıkabildim. bütün arkadaşlarım saklambaç oynarken ben onları izledim. atari falan oynadım. pek iyi bir yaz değildi. aklıma fırat budacının kazalardan prim yapan çocuklarla ilgili yazısı geldi şimdi. yalnızca alçıya imza attırırken ehehe hadi atın bakalım diye havalara girdim sonrası hiç umduğum gibi değildi. bu da böyle bir anımdır. Bu tarz kırıklarda en fazla 6 hafta alçı uygulanıyor diye biliyorum.Senin doktor ilgincmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 jacabo said: sol ayak bilegimin butun kemiklerini kirmistim kikirdaklar da kopmustu bu arada. 6 7 saat ameliyat surmustu yaklasik 1 ay sonra ufaktan toparlamisti, 2. ayin sonunda rahat rahat ustune basabiliyordum. 3. ayda dikisler alinmisti 4. ayda ufak antremanlara basladim 5. ayda artik kosuyordum 6. ayda olimpiyatlarda madalya aldim. Sen ciddi misin?Nasıl bu kadar kırık bir ayda toparlanır cok sasırdım.ben boşuna yatmıyım en ii si artık o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 böyle kırılıyor http://3.bp.blogspot.com/_eosGkndaIFM/SQCBCdPzlwI/AAAAAAAAEhg/UPfVJrSzIRM/s400/eduardo_injury.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Yaa resmen beynim sulandı resmi görünce her yerimden ter boşaldı.nasıl cıkacağımı şaşırdım sayfadan.Oooofffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 coraba yazik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 benim corabimda guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar