SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Tarak kemiğim kırıldı ve şuan alçıda.daha önce böyle bir kırık yaşayan var mı?Ne kadar süre alçıda kaldı ve nasıl tekrar düzeldi.Yada tanıdığınız ne bilim yorum yapacak olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Öncelikle geçmiş olsun, ocak ayında sol serçe parmağımı beton ile demir arasına sıkıştırıp hem ezdim, hem 3 yerinden yarıldı hemde kemik ucu parçalandı alçı yapamadılar ama yaklaşık bir ay atelde durdu. O sırada kemik kırılma oranları ve yaklaşık iyileşme süreleri resmini bulmuştum buyur; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 geçmiş olsun şeker pembe. umarım en kısa zamanda ayağın düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 3 saat ömrün kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Qualance tşk ederim resim için.bende nette cok arastırma yaptım ama bu resmi görmemiştim.Sanırım toplamda 6 hafta falan sürecek ama alçıda 6 hafta kalmaz umarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 sğl un iyi dilekleriniz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 nasil kirdin onuda anlataydin. öyle bilgi laip kacmak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Röntgenleri görmeden birşey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ben görsem yine bisi diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Anlatiim canım ne demek :) Kaldırımdan inerken ayağım döndü ve çıtırt sesi duydum ve kırıldı dedim ki teşhisi doğru koymuşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 valla alçıdayken başlarda ağrı olur, 5-10 gün sonra yerini kaşıntıya bırakır. zaten senin yapabilceğin pek bi olay yok. alçıyı erken terkedip yürümeye kasma, yanlış kaynarsa postüral bozukluktan dolayı denge mekanizmanda çok büyük sıkıntılar yaşayabilirsin. o da tekrar ameliyatla aynı kemiği kırıp tekrar düzgün kaynatarak düzeltiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bir kez kırıldımı düzelmez daha.geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Frantic said: valla alçıdayken başlarda ağrı olur, 5-10 gün sonra yerini kaşıntıya bırakır. zaten senin yapabilceğin pek bi olay yok. alçıyı erken terkedip yürümeye kasma, yanlış kaynarsa postüral bozukluktan dolayı denge mekanizmanda çok büyük sıkıntılar yaşayabilirsin. o da tekrar ameliyatla aynı kemiği kırıp tekrar düzgün kaynatarak düzeltiliyor :) tşk ederim de benim ki kaşınmıyo hiç 10 günü gecti.sadece bi acı var nedenini bilmediğim ağrı da deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 benjani said: bir kez kırıldımı düzelmez daha.geçmiş olsun sğl cnm ya ne güzel moral veriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 benim kırılmıştı ayak bileği çok fena çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Anammm her yer balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 SekerPembe said: benjani said: bir kez kırıldımı düzelmez daha.geçmiş olsun sğl cnm ya ne güzel moral veriyosunrica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 sağlam olan ayağının fotosunu görürsem ne kadarda düzebilceğini de söylerim. fetiş tiş tiş tiş tiş tiş tiş taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kırılsa duramazdın. kırılmamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 barnacle said: kırılsa duramazdın. kırılmamış bence kırık ayakla güldürdün beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Keşke şeriat çıksada, ilk odunu senin kafa vurur şeriat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ayağı kırık, kafasını da mı kırsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 benim 2 ayağımın kaval kemiği de kırılmıştı. hatta sağ ayak bileğim de kırılmıştı, ameliyata falan girmiştim. sorun olmuyor, illa ki iyileşir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Polyushka said: benim 2 ayağımın kaval kemiği de kırılmıştı. hatta sağ ayak bileğim de kırılmıştı, ameliyata falan girmiştim. sorun olmuyor, illa ki iyileşir yani. Ciddi misin..Senin baya bi önemliymiş.Ama gectiğine sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 sol ayak futbol oynarken gitmişti küçükken, sağ ayak ve bilek de trafik kazasında. ama hala futbol oynayabiliyorum, no problem. senin de geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar