MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 şimdi topici MMO'ya açabilirdim evet, hatta mümkünse ben cevabımı aldıktan sonra taşınsın. fakat şu anda mezuniyetin verdiği bir boşluğu yaşıyorum ve SW gibi bir MMO oynayayım diyorum. SW:TOR a bakayım dedim, betaya bile yeni açılmış sanırsam ya da benzeri bir durum var, ben de dedim bedava MMO ne oynasam... hiç öyle aşırı isteklerim yok bu arada. beleş ve uzay falan olsun işte yeter=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 fazla secenegin yok aslinda ama black prophecy var, gemi ve uzay savasi seklinde, battlestar galactica online var browser oyunu ama fena degil, http://www.clonewarsadventures.com/ bu var birde free dene begenirsen devam et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Swgemu var. Baya da oynayan varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 emu çok çabuk sıkıyor. bu kadar senedir üzerinde çalışılıyor hala tonla eksik var. tabi gene de takdir edilesi bir şey şu anki hale bile getirmek. arada girip oynuyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar