Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ben bu oyunu daha oynamadım yani 1 saat oynadım kaldıydı bişey yüzünden çok mu ayıp ediyorum yaşımız geçti mi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 dandik oyun ya boşver. ben yarısına gelmeden bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 hipster oyunu. oynamasan da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 müzükler süper düyölör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 bu muzik icin oynanir.sdf https://www.youtube.com/watch?v=6-aexLJKwME&list=PLE92A345D7C2A1B2D&index=6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ben dotada bastion announcerı kullanıyorum valla baya başarılı http://dota2.gamepedia.com/Bastion_Announcer_Pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Buna hipster oyunu, dandik falan diyen cod kazmalarını boşver sen. Güzel bayağı oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Oyun iyi. Sadece muzik ve narrator icin bile oynanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 bana göre de sadece müzik ve narrator var zaten başka birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 ben de dün yarım saat falan oynadım aynen müzik ve narrative harici, oyunun genel hype'ını göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 oyunun kendine has bi havası var onu sevdim anlatıcı güzel müzikler güzel gibi çok dikkat etmedim daha ona henüz gameplay sıkıcı konusu da güzele benziyo bakalım daha pek keşfetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Oynanış, değişen silahlar ile beraber güzelleşiyor. Zaten çok sürmüyor oyun, tam tadında bitiyor. Gerçi "müzikler güzel gibi" dediğinize göre en başındasınız henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 gerçekten çamur atılacak bir tarafı yok, oldukça keyifli bir oyun, burun kıvırmayın. benzerini bulayım derken braid indirdim. o da fena değildi aslında ama bastion şükela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 braid böceklerin arasında bir tanrı ya şu piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 valla piyasasını bilmem. braid in gameplay çok daha keyifliydi ama geriye kalan her şey bastion a gidiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 hype yaptırdınız lan, biraz başlamıştım oynamadıydım hiç, bi ara oynıyım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 abi bastiona laf sokmak ne lan hipster mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Biraz spoilerlı gibi ama aslında değil de; abi oyunun sonundaki seçimlerinizden birinden sonra çalan müzik şu; http://www.youtube.com/watch?v=YlfUcnSbKDA Bu çalarken oyunda etrafımda olan bitenler bayağı uzun süre unutamayacağım güzellikte bi deneyim sundu. Ruhsuz, şişirilmiş, grafik kartını emip sömüren sözde aaa oyunlardan sonra ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ya bu oyun güzelmiş zaten bi gameplay'ine bok atmıştım, bi arkadaş demişti yukarda yeni silahlar açılıcak daha falan diye, gerçekten de güzel oldu yeni silahlarla. şu an mainde fang repeater offhandde musketla ilerliyorum eğlenceli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 bi solukta bitirmistim. Uzun zamandir bi bu bide bioshock infinite'den aldigim kadar zevk aldigim bir oyun cikmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ben de gameplayi pek begenmedim sikti acikcasi daha henuz baslardayim. narrator ve muzik olayina girmiyorum umarim sarar ilerleyen bolumlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ilk başta beni de baymıştı. sonradan yeni silahlar filan gelince daha bi sarmıştı şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bitti şimdi, silahlarla daha güzelleşti evet. Dual geyiğine hiç girmedim, training groundlarda da takılmadım pek, direkt core ve shardları topladım bitti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar