DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 oyun bitince "bitti mi lan? şimdi" diye kendi kendime söylendim. anlamadım nolduğunu devam edicek sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 allah çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 arkadaşlar niye bu oyunu oynayıp konuşmuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Oyunu bitirince: special unlock Portal sentrileri harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 son yıllarda oynadıgım en zevk aldıgım oyun diyebilirim, gercekten başarılı yapmışlar. özellikle burası hatırlayanlar, http://www.youtube.com/watch?v=-95BeFyMFYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Bu şarkı direk win ya. Son 5 yıldaki falan en iyi oyun soundtrack'i olabilir. O atmosferle hele o kadar güzel gitmişti ki, tadına doyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 oyunun 2 tane mi sonu var. bi Zulf'u kurtarark birde olduğu yerde bırakarak mı? ben kurtarmıştım orda bırakmaya gönlüm el vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 tekrar bitirdim de çok iyi oyun. en iyi silah olarakta Scrap Musket ile Calamity Cannon'u seçiyorum. En kötü silahta War Machete spoiler olabilrde olamayabilirde Zulf'u kurtarın ben 2. oynayışımda kurtarmadım pişman oldum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ben de kurtarmıştım, kurtarmayınca noluyo ki? bi de evacuate diyince noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bişi olmuyo vicdan olay v.s ondan pişman oldum :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Oyun çıktı işten çıkıp otistik gibi sardım bi çırpıda bitti sonra üzüldüm niye bittin ki şimdi diye. Müzikleri gerçekten adamı mest ediyor. spo Zulfu sırtlayıp o yolda yürürken bildiğin gaza geldim. Müzik + etrafındaki mobların hareketleri önce vurup sonra vurmayın lan diye diğer elemanlara atar yapışları falan çok güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Oyunun müzikleri ve anlatım şekli direk etkiledi beni. Bayağı güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Elaman yerine silahı alırsak plus modda o da oluyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yok olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Yeni nesil sanat eseri resmen ya. Her guzel sey gibi kisa surmeseydi keske :( Soundtrack'ini bile almayi dusundum yani hayatimda ilk defa mp3'e para verecektim neredeyse. Yapanlara helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 spompas said: son yıllarda oynadıgım en zevk aldıgım oyun diyebilirim, gercekten başarılı yapmışlar. özellikle burası hatırlayanlar, http://www.youtube.com/watch?v=-95BeFyMFYY Şu şarkıyı herhalde hergün dinliyorum. Grooveshark'da da "Build That Wall" adıyla var isteyen için. alternate ending ben hem zulfu almadım, hemde evacuate kullandım. zulfu almayınca ram'le devam ediyosun pata küte dövmeye işte. zaten hp barı kayboluyodu galiba dövemiyolar da. evacuate diyince de işte, yaşlı amca şey diyo. iki üç gündür dolaşıyoruz, bu kadar mı ısındık falan diye. sonra sonsuza dek mutlu mesut yaşıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=snKuBbO4Evw&feature=feedu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 aquila said: narrator guzelmis, hangi filmde vardi aynen bu sekil narrator. sin city mi ağbi bide narratoru ron perlman sandım bi an, sonra gecti oyun da 10 numara, oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bu ne kadar iyi bir oyunmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bunun gibi başka bir oyun var mı? Dış ses hikayeyi anlatacak böle yavaş yavaş oyun akacak cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bu başlık sticky olmalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 w7 x64 bir sistemde oynamayı başarabilen varmı ilaçlı ilaçsız .net frameworklü falan herşeyi denedim hiçbirşekilde başlamıyor oyun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 steamde win7 64bitler oynayabildiğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 framework dışında bişi daha lazım onuda yüklemen lazım. bende çalıştı sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar