Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 360'a çıkmış, daha biraz önce StrategyInformer (metacritic linkleri dışında takip ettiğim tek medya organı oyunlar hakkındaki) eleştirisini yayınladı. Yakında PC'ye de geliyor. Eleştiri burada: http://www.strategyinformer.com/xbox360/bastion/1567/review.html ME WANT!! http://www.youtube.com/watch?v=mX48y24t9iU Oyunun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Yeni açıklama: http://www.strategyinformer.com/news/13542/supergiant-games-working-on-pc-action-rpg-bastion-not-psn Heyecanla bekliyoruz, ne azından ben bekliyorum. Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=NXgo9-7p2DU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Vay cok hosmus bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 öeh çok iyi gibi ya indirip bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bugün çıktı haberi gelince direk dadandım warez e ama, xbox mış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 narrator olayi nefis. yeni bir cigir acabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 pc yokmu yahu pff tba daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Xbox alasim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 abi anlayamadım bu oyun platform mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 narrator guzelmis, hangi filmde vardi aynen bu sekil narrator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 narrator güzel çizimler vs güzel fakat oyun sanki pek eğlenceli gelmedi basit bi hack and slashmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 arcade hack and slash işte zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 sirine benziyor ve ben sirin seyleri severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Multi fln varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 çok başarılıymış ya narrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 şerefsizim düşündüydüm narratorlu böyle bişey ama sonra fap fap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 EVET!!! Para yetmiyor bu ay. Limbo, Bastion, Red Orchestra hep bu ay geliyor =( Ya ilk ikisini ya sonuncunu alacağım, şeçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 2-3 ay geçer diyodum PC çıkmasına pre-order yapam destek olsun adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 çıktı mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 çıkmış, iniyo bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 çıktı çıkmasına da çok sorunlu çıktı oyun arkadaş almıştı settingse giremiyo oyun çöküyomuş, bölüm aralarında falan çöküymuş steam forumlarında da var baya sıkıntı çeken derken update gelmiş şu an sıkıntısız girebiliyorum, oynuyorum dedi arkadaş sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 çok iyi oyun bastion. herkese tavsiye ederim. durumu olan herkes orjinal alır umarım. böyle bağımsız oyunları desteklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bu indie yapımcıları da destekliyoruz destekliyoruz sora götleri kalkıyo yatlarda çıplak kızlarla parti yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 çok sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Şimdi oynuyorum da, çok iyi, orjinal çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar