BARZO Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ben yeşil human seçecem. ya da kırmızı mı seçsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yesil republic, kirmizi sith. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ana baba sith çocuk republicçi olmuyor mu herkez ana babasının sözünü mü dinliyor babadan gelse mesela kırmızı göz rp'de de çuvalladı tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ben bunu swg gibi yapcaklar sanıyodum lan bildiğin yıkıldım şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 twilek'le duptıs duptıs dans edebiliyor muyuz masalara çıkıp? yada meditasyon da olur http://4.bp.blogspot.com/-5_Oecl063RM/TjISLYUbT2I/AAAAAAAAFIE/_dq90wfvdgA/s1600/img-swg_togruta_jedi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bu togruta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 twileklerin raciali var 3(ya da 2) farklı dans stilleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 garip, anlamsiz bi rahatsizlik var kontrollerde su an, onceden boyle degildi gibi, niye boyle oldu lan, skyrimden sonra mi garip geliyo acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 oyun kapanmiyo asdf, alt+f4 anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bu buildde baya bug var ya o oyun kapanmaması dün banada oldu bide o kapıları patlattıgımız warzona her girdigimde oyundan atıyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar