scorch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Gangren said: scorch said: efektik Efekt dolu saat olmuş 6 paydos etmedinmi sen daa, benim kafa olmuş 1 milyon işten gücten onu mu görüom efektif efektif akıcı, yüksek oynanabilirlik, açıklayıcı ve basit anlatım (detayın yanında) edit : sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 scorch said: GwindonSurion said: asıl swg sonrası mmo ların gelişmesi gerekirken neden bu tanrım neden söliim, ben swg ye girdiğimde dönemin ne zaman olduğunu hatırlamıyorum ama (wow cıkmadan önceki yıl gibiydi sanrım) hic bir fikrim yoktu oyunla ilgili dergilerde gördüklerim okuduklarım dışında, oyunu alıp kuruyorsun, karakterleri doğru düzgün anlayamadan bişeyler açıyorsun ve BAM! tattooine deyim... quest vs nasıl yapılır, skill nasıl geliştirilir, ne ne edir hic bisii bilmiyorken, bunlara destek minimumdu, cöle gönderiolar nasıl gidicem fikrim yok tabanway koş koş koş, pat biri vuruyor ölüyorsun falan pvp nasıldır nedir cok kaotik gelmişti yardım istiyorsun bisi soruosun kimse sallamıo falan.. özetle herkese göre değildi. bir anda fazla detaya boğuyordu., alıştıra alıştıra girse detaylara cok daha efsane olabilirdi. Abi benim şimdiye kadar gördüğüm tek alışamamış olan sensin, baya nadir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Test bitti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 yeni client hazırlanıyor şu an beta için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 sw nerdlüğü konusunda top5le kapışırım lakin şu oyunu ne almıycam belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 al lan oynarız ne güzel işte, frf'ye gel ASASİNS KRİD EKANTINI HEKLERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Myshkin said: Yahu gayet haklı işte adam. Ultimada bile sçaından sakalına deri rengine seçiyorduk, sen koca evrende geçen bir oyun yapıyorsun bu tarz şeylere dikkat etmen lazım ozaman import user picture gibi bişi koysunlar herkes fotografını upload etsin yüzün eklensin oyuna. bunu mu istiyosunuz yani ne istiyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 şu yazdığında en ufak bir mantık kırıntısı yok yalnız, tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ultimada bile dedigin, 5 sac, 6 sakal vardi. kapsmali biseyle kiyaslasaydin keske asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ya kardeş ya ben anlatamıyorum ya siz anlayamıyorsunuz ya. diyorum ki allahın sosariasındaki kılıç kalkanlı oyunda bile 2 cinsiyet vardı ve onlara en azından 4 er 5 er saç-sakal modeli seçebiliyorduk, yığınla da renk vardı. sen şimdi koskoca star wars evrenini yapıyorsan insanlara tipleri konusunda bolca özgürlük tanıman lazım, burda onlarca ırktan vs. söz ediyoruz. Bu bence bu oyun için gayet önemli bir mesele, öyle olmadığını söyleyene de katılmıyorum. hala bana ne diyorsunuz anlayamıyorum ya gerçekten. gerzeikalı falanım herhalde açık açık söyleyin de kabulleneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 uoda da cok bisey secilmiyodu diyorum ben. swtorun karakter yaratimiysa husrandan hallice, irk seceneklerine deginmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 sende sorun yok yanlış anlama.. ayrıntı istemekte haklısın ama insanların beklentilerini biraz frenlemesi lazım. 10 saç modeli 10 ayrı renk 5 sakal modeli 10 ayrı renk 10 göz rengi hadi 5 tane yüz şekli diyelim. 100 tane farklı saç 50 tane farklı sakal 10 tane farklı göz.. yaşadığımız dünyada kaç göz rengi var? 10bin mi? :) 5 yüz şekli.. bunların kombinasyonunu alırsan 250bin yapıyo sanırım... 250bin tane ayrı surat yapar. bu mu yetmiyor bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 aquila said: uoda da cok bisey secilmiyodu diyorum ben. abi ultimada karakterin oyun içinde yüzünün alanı 1X1 piksel, statusteki 4X4 piksel falan zaten. olabileceğinin en genişini yapmış resmen herifler karakter çeşitliliği bakımından.. star warsta ırk seçemediğimiz sürece tatmin olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bahçelinin 40 hesabına benzedi bu da ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ahahaha harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 irk dedigin humanin farkli renklileri, twilek var, kafasindan biseyler cikan degisik olarak, zabrak var boynuzlu, bi de sith var yuzu tentacleli, bi de kor adamlarin goz bandini secebiliyosun degisik. gerisi yesil human, mavi human. yeni buildle incik boncuk secimleri articak mi gorucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yani bilmiyorum açıkçası ben yüz şekline çok takılan biri değilim. nick name e çok takılırım 2 saat nick name ararım içime sinmeden başlamam oyuna. kaç kişi raid yaparken yada pvp yaparken kendi karakterinin yüzüne bakıyor ki? kaç kişi karşısındaki oyuncunun yüz hatlarını inceliyor? ben üstündeki itemlara bakarım, herkes öyle değil mi? derlerya bir erkeğin önce ayakkabısına bakarlar :) aynı hesap. beklentiniz çok olursa.. oyunlarda eksiklikleri çok gürürsünüz bu da iyi, eğlenceli taraflarını kaçırmanıza sebep olur. bakın bugünkü update de çok güzel bilgiler var özellikler pvp mekanikleri hakkında. tankların nasıl efektif bir rol alacaklarını yazmış. taunt ve guard abilitileri ile. ha bunlar yeni birşey mi.. ilk defa yapılan birşey mi? hayır ama bence güzel. taunt atılan düşmanın taunt atanın dışındaki herkese hatırı sayılır derecede az dmg vurması olayı, guard ability si falan çok güzel şeyler. ayrıca warhammerdaki gibi open pvp alanlarındaki objective leri ele geçirmek gayet güzel. "warhammer yaptı zaten" diyenler olacaktır da bu neyi değiştirir ki? blizzard yıllarca başka mmoların güzel özelliklerini alıp durmadı mı?. birazcık iyi yönünden bakın. swtor farklı bir concept. becde yenilik herzaman iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ayrıca resolve sistemi de çok başarılı bence. birine cc attıgınız zaman resolve bar dolmaya başlıyor. cc yedikçe doluyor. tamamen doldugunda ise boşalıyor zamanla. ve tamamen boşalana kadar cc immune oluyosunuz. gayet başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 teoride oyle de, pratikte pek ise yaramiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 valla haklı olabilirsin.. genelde bu tip ayrıntılı şeyler pratikte çuvallıyor anca çıktıgında görücez artık ne kadar başarılı olacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Bir de merak ettiğim bir olay var.. Smuggler ve Imperial Agent ların şu cover arkasına saklanma olayları. Pek işe yaramaz gibi geliyor ama açıklamalar çok iddalı ve saklandıklarında bonus aldıkları yönünde.. iyice bir okumak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 duzgun coverin arkasindaysan, cover coneundaki adamlar vuramiyo coverdan cikmadikca. portable coverdaysan defense bonusu aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Arién said: 10 tane farklı göz.. yaşadığımız dünyada kaç göz rengi var? 10bin mi? :) daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ozaman göz renginde çuvallıyor swtor.. yapacak birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 evet, düzeltirlerse oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar