Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://img7.anidb.net/pics/anime/72003.jpg http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=8211 http://en.wikipedia.org/wiki/Bunny_Drop AniDB said: Going home for his grandfather's funeral, thirty-year-old bachelor Daikichi is floored to discover that the old man had an illegitimate child with a younger lover! The rest of his family is equally shocked and embarrassed by this surprise development, and not one of them wants anything to do with the silent little girl, Rin. In a fit of angry spontaneity, Daikichi decides to take her in himself! But will living with this overgrown teenager of man help Rin come out of her shell? And hang on, won't this turn of events spell doom for Daikichi's love life?! İki bölümlü yayınlandı daha, AniDB puanı şu an itibariyle 203 kişinin puanıyla 9.20 ve bu puana tamamen katılıyorum ben de. Konu yukarda ama daha gördüğümüz iki bölümde love life kısmı hakkında bir şey yok. Böyle güzel gidiyor ama, olmasın da. İzleyin diyorum; çok, çok, çok iyi. Başta josei tagını görüp çekinmiştim ama öyle böyle değil yani, iyi. Mangası da var, bitmiş ve tamamen çevrilmiş: http://www.mangatraders.com/manga/series/2482 Anime devam ederken okusam mı karar veremiyorum ama. Zor tutuyorum ama kendimi, büyük ihtimalle 3-4 bölüm sonra mangaya saldırırım kudurmuş kedi modunda. Animasyon tarzı biraz farklı ama kapatmayın hemen bu tarzı sevmiyorsanız, ben sevmem pek fakat alıştı gözüm hemen. Hatta cuk oturmuş konuya, hafif masalsı bir hava katmış. Müzikler de mükemmel, çok kez sırf tekrar dinlemek için bazı yerlerdeki müziğin sahne kompozisyonuyla uyumunu geriye sardım. İzleyin işte, o kadar övdüm =) Ek bir bilgi olarak: çocuğu seslendiren 9 yaşında bi kız. PS: Yanlış bölümde övmüşüm, neyseki kendi bölümümde yapmışım bu hatayı ki taşıyıverdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bugün borastusla izledik ikinci bölümü şu timeskip ne zaman gelicek ne kadar rageliycek kestiremiyorum ama hiç gelmezse veya geç gelirse şu bayık yaz günlerinde on numara terapi animesi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Timeskip???? Spoiler alert?!?!?!?!?! İyice merak ettirdin şimdi. Dalsam mı mangaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 dalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 spoilerlık bişey yok direk manga kapağı öyle googlea yazsan bile çıkar mangası 50 küsür chaptermış sanırım çevirisi de bitiyor yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Çevirisi bitti. Spoilerlık bir şey yok biliyorum, sadece sırtımdan mangaya doğru itti beni timeskip olayı, bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 rinin o masumluğu tatlılığı falan korunur mu kestiremiyorum işte jailbait olunca ERGENLİK SORUNLARI falan diye bayabilir diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kızın seiyuusu da 10 yaşında bu arada http://myanimelist.net/people/12453/Ayu_Matsuura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 çok tatlı bi anime ya ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Manganın çevirisi bitmedi daha yahu, 2 bölüm daha var dananın kuyruğu kopacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 2011 summer chart üstünde gördüğümde yine küçük kız animesi diye düşünmüştüm ama indirdim yine de bir bakayım diye. İlk bölüm çok garip geldi. Alışkın olmadığım bir çizim/renklendirme tarzı. Dedim ikinci bölümde belli olur nasıl birşey olduğu. Bu yıl içinde Ano Hana'yı geçemez belki ama çok çok iyi olacağını da belli etti. Kesinlikle izlemeyenlere tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Bu böyle gitmez ama. Bir yerden saçmalamaya başlarlar herhalde... Bir anime bu kadar güzel olamaz. Olmamalı. :D 3. bölüm de çok iyiydi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 süper ya :D ama şu diğer velet yok mu feci tokatlamak istiyorum 3 bölümdür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ben önceden beri mangasını okuyorum. 56 bölüm ilk yarısı gayet güzel, Rin'in çocukluğunu anlatıyor ama sonra nedense 8-10 yıl ileri gidip Rin'in lise zamanını gösteriyor. Orada Josei iyice Josei oluyor. Hele şimdi 1 bölüm kaldı çevrilmeyen mangada, inşallah mahvetmemiştir mangaka diyorum. Gerçi bu anime de Ano Hana gibi 11 bölüm olacağından Rin'in çocukluk zamanlarını geçebileceklerini pek zannetmiyorum. Yani diyeceğim o ki animede pek öyle josei olup saçmalayacak diye korkmanıza gerek yok bence. Şu an joseilik tek yanı çizimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ... Abi spoiler... :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Abi nerde spoiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Yok işte, sorun orada... Konunun geleceği ile ilgili bildiklerini bilmeyenlerin ve sadece animeden takip etmek isteyenler için en azından spoiler'a al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 İyi de spoiler koymaya gerek yok ki. Hikayeyle ilgili hiç bir şey anlatmadım. Sadece manganın hangi kısımlarını alır diye bir tahmin yürüttüm. Bir de hikayenin 2. kısmını beğenmediğimi söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 manganın kapağında bile var abi teen rin spoilerlık bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Timeskip olacağında spoiler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Hangi gun geliyor ki bu? Cikmamis 4? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Cuma-cumartesi düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Cuma namazından sonra torrente düşüyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ty ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ben çizgi film pek izlemiyorum ama bu güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar