cnpp Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 310 kill ve 30 loss http://www.youtube.com/watch?v=DfrlYz-QTdA http://kb.morsus-mihi.org/?a=kill_related&kll_id=10177483 "I don't know if you have ever watched 200 odd bs broadcast for reps at exactly the same time but as one of the logi pilots on the gate it made our life hella interesting, good bombs" "and not a single fuck was given that day" "I was watching this from 70km out. Our Primaries were dying before we could lock them. Absolutely beautiful sight. MM Bombers best Bombers." "Poor sittings ducks :(" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Morsus Mihi perişan halde. o wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 oooooooooooooooooooooooooooo inanılmaz oha tebrik ettim, süper bişimiş bu bomber run ya kızım sen işit gelinim sen duy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 NO MONOCLE WEARING RETARDS NO STEALTH BOMBERS Corpun biosu Suark :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RiddicGun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 oyy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Delve de yaşananların son 1-2 aylık hikayesini yazardım ama yazmaktan sıkılırım diye yazmıyorum. Bıraktım tek savaşla zevke gelsin millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ama bu epic =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bırakın fakirler sevinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 hatta bak geçenlerde bi geddon vermiştim sevinmeleri için, emektardı, eskidiydi kullana kullana. biraz gaza gelsinler die arada bir gemi vermek lazım. yoksa kaçar giderler kill alacak adam kalmaz dimi ne demişler, kill gelecek yerden geddon esirgenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ben siz sevinin diye kaybettim taam mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ne kelleller gitmiş beah B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 patır patır dökülmüşler çok fena çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
echkia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 http://killboard.nullisecunda.com/?a=kill_related&kll_id=34728 bu link i niyemi attimaffedersiniz ama sb savasi bana kancik isi gibi geliyo mm delve geldiginden belli tek aldigi fleet savasi su ana kadar ne bs nede bc savaslarini kazandi her nulli pocketine roam yaptiklarinda arkalarina bakmadan kactilar yafesin dedigi gibi 2 ayliki bilancoyu gondersek artik yazacak birseyleri kalmaz ayrica hayirli olsun pl de isin icine girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 echkia said: http://killboard.nullisecunda.com/?a=kill_related&kll_id=25987 bu yeni attigim killboard ki ise sadece sb ile alinmis geri kalan gemiler sadec tuzak icin mm gelsin sb kullanmayi ogretelim öğretmeye çalıştıgınız işi kancıklık olarak görmek garip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 echkia said: http://killboard.nullisecunda.com/?a=kill_related&kll_id=34728 bu link i niyemi attimaffedersiniz ama sb savasi bana kancik isi gibi geliyo mm delve geldiginden belli tek aldigi fleet savasi su ana kadar ne bs nede bc savaslarini kazandi her nulli pocketine roam yaptiklarinda arkalarina bakmadan kactilar yafesin dedigi gibi 2 ayliki bilancoyu gondersek artik yazacak birseyleri kalmaz ayrica hayirli olsun pl de isin icine girdi echkia said: http://killboard.nullisecunda.com/?a=kill_related&kll_id=25987 bu yeni attigim killboard ki ise sadece sb ile alinmis geri kalan gemiler sadec tuzak icin mm gelsin sb kullanmayi ogretelim Simdi banada tuhaf geldi bir celiski var gercekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 zweisamkeit said: öğretmeye çalıştıgınız işi kancıklık olarak görmek garip :D Infinitum Cartel ; Oyun hakkında yeterli bilginiz mi yok? PvP de tecrübesiz misiniz? Öyleyse hemen bize başvurun! Her gün düzenli pvp, kancıklık ve localden küfürlü smack dersleri. Sadece 2 ayda bu alanlarda en iyi olacağınız garanti ederim. Şimdi başvurursanız Infinitun Cartelin yanında hafif dozda türk düşmanlığı anında hediye. Infintum Cartel çok bozdu baya bozdu yani öyle böyle değil, inanılmaz bozdu çok fazla bozdu yani o kadar bozdu önünü alamadık legionnaire etranger > B-baskasinin B-bolgesine Q-qotveren mm WoIverine > lol ahahahahah legionnaire etranger > lan abdullah dikkat ettinmi ruslardan almanlar dan turklerden ne kadar ezik kirma herif varsa boir sirp in altina girmisler WoIverine > kanı bozuk adamlardan ne beklersinki Commander Ishar > english or stfu legionnaire etranger > aynen yahu sorsan biz international iz diyolar WoIverine > ha siktirsinler ordan legionnaire etranger > ne isin var ozaman bir sirpin yaninda legionnaire etranger > ne ingilizcesi sokayim ingilizcene yafes han > ya neden göremioz kimseyi, bu kadar mısınız WoIverine > görsek nolcak olum yeterince gördük noob luklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 SPAİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bende bisi sandim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Babameal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Scalar Dağılsın Rahatlarlar Dedik; Geçmedi.. NC Dağılsın Rahatlarlar Dedik; Geçmedi.. MM Eziliyor Siz Süpersiniz Dedik; Geçmedi... Türk Corpları Arasında En Süper Sizsiniz Dedik; Geçmedi.. Bu eskiden yaşanmışlıklar yüzünden hala çekiyoruz resmen.. Adamlar Hala sahip oldukları kuyruk acılarıyla geziniyorlar.. İnsanlara Saldırıyorlar.. Umarım bu tavırları yüzünden itici olduklarının farkına varırlar.. Cocuk Cocuk laflar sokma çabası yerine adam gibi iletişim kurarlar.. Bunu Dışında Dehşet bir aksiyon olmuş MM nin Bomber Fleeti.. Şu ana kadar duyduğum en başarılı Fleetlerin başında Evoke'un TFA daki Mostly Harmes Posunu vurduğu zaman Yardıma Gelen bir Alliancenin (ismini unuttum) 50 60 BS sinin Cry Havoc Bomberleri Tarafından İndirilmesi Olmuştu.. Asıl İlginç Olan Karşı Taraftakı FC nin Hataları.. Videoyu izleyince adamların önlem alacak zamanlarıda yöntemleri de olduğu aşikar.. Ama nedense bunu akıl edememişler.. FC kim ya da kimlerse tekrardan onların fleetlerine katılırken 2 kez düşünmek lazım bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 corp yada alliance'a bişey demiyorum da yukarıdaki muhabbet iğrenç yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 O yazışmaları yapanlardan biri corp ceosunun alt charı yanlış hatırlamıyorsam (yalnışsam düzeltin lütfen). O yüzden biraz corpuda bağlıyor ister istemez. Ayrıca 2 günlük yazışma onlar. Hani güncel yani, aylar öncesinden saklanmış bir şey falan değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
echkia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 hicte celiski yok sb kullanmada nulli iyidir fakat ben kendi fikrimi soyledim bu oyundaki en kancik en cakal pvp seklidir.bunu derken nulli ninde yapmadigini demedimki kim yaparsda aynidir.ha mete sen pvp sekline devam et infinitum yaptigi pvp tipini yapacak corp veya kisi az bulunur sizin yaptiginiz pvpden biraz farklidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Meraktan soruyorum, çok az kişinin/corpun yapabildiği, infinitumun da yapabildiği bu pvp tipini anlatabilir misin? Birde benim ve corpumun yaptığı pvpden farklı diyebildiğine göre bizim yaptığımız pvp tipinide biliyorsun. Bizimki hangi tipe giriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 heheeh bu arada neden kancık pvp olsun ki? yemeyiverinabi. scout die bişi var ne bileyim, hadi ilk başta bi dalga yiosun ikinciyi neden yiosun öle tavuk gibi kitlenip kalmış fc niz. Ha bu arada, mm de lame canım ölmüş bitmiş alyans :D girip işer çıkarım sistemlerinize gıkınızı bile çıkramassınız brosefler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Bende Suark ne zmn troll yapacak diye bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar