dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Şort altına slip giyiyorum ben, buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sörfçü shortu mayo diye giyiliyor 20 senedir,cebinden çıkan kramp edevatını tarak zannedenler var.mayonun içine slip giyilmesinin sebebi de pişik vesaire olayı,he boxer don giyen cidden garip ama.işin özü ezik zenginde çok sizin tabirinize gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 dreagloth said: Şort altına slip giyiyorum ben, buyrun. sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bu kadra sorana kadar bir giy de rahatlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 don giyilir mi abi denize girilirken lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi icinde astar varsa bi de boxer... tam Türk işi sdf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hamsilipilav said: dreagloth said: Şort altına slip giyiyorum ben, buyrun. sebep Tarz ? illa akillara vurgun bir sebebi yok.Bende giyiyordum slip mayo ama slip derken karışıklık olmasın giyme sebebim six pack sahibi iken oldukca sekil duruyordu.Şort gitme durumuna karşıda her zaman altımızda slip mayo var yani sağlamız problem yok malı orataya salmak gibi. Efsanelerden vereyim sebep madem sordun.Deniz şortu giyip altın slip mayo çekerler çünkü slip mayonun içine envanter koyup malı büyük gösterme gibi kaygısı olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben slip giyiyorum buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kaç yaşındasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 slip ya 10dan küçük yada 37den büyükse giyer agali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 baba şortlarından giyip, iskeleden atlayıp, şortun ceplerinin şişmesi, 'ABÖ BÖK AIRBÖGLÖRÜ AÇTOM' esprileri. priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 küheylan said: kaç yaşındasın? 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kaça gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar