Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://nuevosgif.tk/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/1e024_1277465896_eating-watermellon.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 adam karpuzu yemiyoki dağıtıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Oruçluysa bozulmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 çikolata sosu falan dökülmesi lzm onun harici genelde peçeteyle siliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Cons said: lan tamam gerizekalısınız biliyoruzda bari yemek yeme adabınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 trainspotting23 said: asıl ağız şapırdatanlar ölsün gebersin bunu demeye geldiydim. agizlarinin ortasina yapistirican CÖTÖÖÖNK die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 I dare you, I double dare you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bide bende sey var, biri cok yakinimdayken bisiler yediginde etrafta sessizse boyle, direk o agzindaki seslere odaklaniyorum istemsiz olarak, sonra o sesler o kadar rahatsiz ediyor ki beni sinir krizi gecircek gibi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 beni tahrik ediyor ağız şapıtrısıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 escape said: yemek yemekle ilgili şu tarz kompleksleri olan insanların ne yemekten anladıgı var, ne ağzının tadını bilyor.. ölee dümdüz yaşayan insanlar bunlar. yemek yemek bir terapidir. ağız şapırdatmak veya parmak yalamak veya diliyle ağzının etrafını temizlemek bunlar da terapi materyalleridir. bunun bir terapi olmadıgını düşünen adam saglıklı bir insan deeğil dediğim gibi dümdüz yaşayan br insandır. yani şöyle diyim, rahat değidlir. kasıntı adamla da işiniz olmasın abi. şimdi patates kızartmamı öle bi yicemki... biz o kadar elit insanlarız ki yemeklerken dudaklarımız default olarak kapalı kalıyor, ekstra efor harcamıyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 tencereye dil atarım *lip* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 küheylan said: ağış şıplatılmasına gıcık olurum ben esas. sana bir çinliyle bir öğle yemeği yazıyorum üstüne de birlikte muzlu süt içeceksiniz sonra dünyadaki her ses cennetten gelen kuş cıvıltılarına dönüşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 nomsaR said: kedi de sürekli kendini yalar, niye daha temiz olmak için, soğanlı rafıls yiyip yalamadan klavye mi kullanalım? yalayıp kullanıyorum ben. ya da fındıklı tombi misal. peynirli çitos misal. her eli yağlandığında dezenfektanlı mendille silenler var. o yüzden "yemek yedikten sonra elinizi yalamayın" diye atarlanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bone fanatik olma la kanka yakışmıyor sana. aa sendemi yalıyon yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar