escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 senko said: ben yemegi yere dokup direk yerden yiyorum asli budur siz bilmiyorsunuz, anlamiyorsunuz yemek yemekten fln. yere dokulecek yemek yerden dillenecek... beyler adamın kedisi ele geçirmiş acc yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 et balık kelle bunlar yenir elle /lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 escape tamam seni ayırdık, çık sen başlıktan. sen hakkatten ayrı bir formuşsun be bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Darqainu said: Oce4n said: abi bi kfc ye popeyes e gittiğinizde çatallamı yiyonuz siz tavuğu? eller şart bi kere. parmaklar yalancak muamelesi görülcek yoksa olmaz. veya bal buldunuz kavanozun içinde. o parmak oraya girecek !. veya kavanozun kenarından taşıyo bal gerekirse dillenecek yani... Peceteyle tavuk parcalarinin bi ucundan tutup yiyorum. Direk elle yiyince resmen koca gun 9344398 kere elini yikasan bile les gibi tavuk kokuyo parmaklarin ve ben bu aciyla yasayamam üzüldüm sana baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 O kadar uzulcek bisey yok kemigi avuclamak yerine peceteyle tutuyorum korkmayin Su olayi aliminyum zimbirti yerine peceteyle yapiyorum alti ustu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 escape said: senko said: ben yemegi yere dokup direk yerden yiyorum asli budur siz bilmiyorsunuz, anlamiyorsunuz yemek yemekten fln. yere dokulecek yemek yerden dillenecek... beyler adamın kedisi ele geçirmiş acc yi asfhuahfussahu, guldum lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ehehe guzeldi eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Çorbayı bile çatal bıçakla içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Ya o elle yemenin tadını alamazsın peçeteyle. O ellerin parıl parıl yağdan parlamıyorsa maksimum lezzeti almamışsın demektir. Hamburgeri çatal bıçakla yiyorum derse /thread çekip gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 asil soru sudur; pilav catallami yenir kasiklami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi elle yenmez demiyor ki kimse, ama yanında bir tane peçete olsun sil işte ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 KASIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 çatalla kaşık çorba için konur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 escape said: yemek yemekle ilgili şu tarz kompleksleri olan insanların ne yemekten anladıgı var, ne ağzının tadını bilyor.. ölee dümdüz yaşayan insanlar bunlar. yemek yemek bir terapidir. ağız şapırdatmak veya parmak yalamak veya diliyle ağzının etrafını temizlemek bunlar da terapi materyalleridir. bunun bir terapi olmadıgını düşünen adam saglıklı bir insan deeğil dediğim gibi dümdüz yaşayan br insandır. yani şöyle diyim, rahat değidlir. kasıntı adamla da işiniz olmasın abi. şimdi patates kızartmamı öle bi yicemki...ya de get Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 çatal çorba için konuyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yok huni konuyor çorba için gırtlağa sokup döküyosun direk ingiliz beyfendisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 küheylan said: çatal çorba için konuyor abi.çatal ekmek kesmek için değil miydi abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yalayana bisi demem de ben hayatta parmaklarımı yalamam. berbat bi takıntım vardır aslında ellerim az kirlenmis olsada pecete ile defalarca temizlerim o da sofrada. bu yüzden evde pecete dayanmıor.asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Pasta said: yok huni konuyor çorba için gırtlağa sokup döküyosun direk ingiliz beyfendisi gibi. hindilere de öyle huni ile yediriyorlar hindi ne ingilizce? turkey turkey yani türkiye. şimdi ben dünya bizi takip ediyor, ingiliz beyefendileri bizim peşimizden geliyorlar. siz kendi kökünüzü beğenmiyorsunuz dediğimde ırkçı oluyorum öyle mi? komik olmayın! soyunuza sahip çıkın, gurur duyun iki dakika be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 *geğirir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 reyou said: zamaninda surda yemek yemisligimiz vardir; eger bu guzelbahcedeki ise http://resimler.geyikoloji.com/komik-resimler/parmak_yalatan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 lan tamam gerizekalısınız biliyoruzda bari yemek yeme adabınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sus lan beyinsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Pasta senin koyduğun karpuzlu bir gif vardı, buraya koy da yemek nasıl yenir görsün millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar