Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 universitedeyken 6 yil boyunca uzundu, mezuniyet gunu gidip kisacik kestirmistim. Kisa sacin rahatligina alistiktan sonra da bi daha hayatta uzatmam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 uzun saç pis ya. leş heriflr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 uzun saç her olgun erkeğin geçmişindeki kara bir lekedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yoo özentilerin sadece. uzun saçlı sigara içmeyen insan yok mesela. ikisi de özenti işi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 alakasi yok iste, sigara hic icmedim hayatimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 içtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 3ne içtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ne iccem la, sigara direk amele isi hani biradan bile kotu, o kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 manve said: biradan bile kotu, o kadar yani uzun saçlı dedected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 valla oyumu kisa saca attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 uzatıyorum ama 2 ay sonra dayanamıyıp kesicem uzunluğu diye bi seçenek olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Bana hepsi yakışıyor o yüzden 3 numara yapıyorum uzun saçla uğraşmıyorum. Ama uzattım vaktiyle ve hoşuma gidiyordu ne güzel kıvırcık kıvırcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bana hiçbiri yakışmıyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 4 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 benim uzadı baya ama sigara içmiyorum kestirmeyi düşündüm bu ara biraz fotoğrafımı çekeyim dedim uzun saçlı halimle son fotolarım olsun diye sonra fotoğraflara bakınca beğendim kendimi kıyamadım kesitrmedim foto koyayım hatta http://oi51.tinypic.com/28jdyyw.jpg taş çatlasa 1 ay daha dayanırım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ıslak omuz.. seksi :P benim de ilkokulda uzundu ama artık kısa, uzatmak da zahmetli valla kasamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi su değil o ya soyuluyodu omzum o sırada. deri onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kendimi çok çok kötü hissettim şu an =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bu arada ben o saçla uzun'a oy bastım ama uzundan kasıt 3-5 numara ve sonrası mıydı yoksa? çok uzun deyince kuyruğa kadar dayanıyormuş gibi geliyor kulağa :D edik: ara form varmış bi de hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 uzun mu kisa mi bilmiyorum da sacim cok cool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 15 kilo verirsem kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 uzun çok rahat lan en kötü bağlayıp çıkıyorsun. berber derdi yok, yıkadığın sürece akarı kokarı yok. e mis işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Liseyi bitirdikten sonra rahat bi 4 sene kestirmedim saçımı. Uzundu baya. En sonunda çok baydım ama. Şimdi yine uzunda o kadar değil. Daha bi Supernatural'daki Sam modeli işte. Rahat baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Laraken said: uzun çok rahat lan en kötü bağlayıp çıkıyorsun. berber derdi yok, yıkadığın sürece akarı kokarı yok. e mis işte. Uzun güzelde rahat değil. Yıkamak bir dert kurutmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar