deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 @Madcat, class'ını seç gel abi. (priest olmazsa iyi olur btw, çok var şu an). (rhez, disturbt, sregeth, graxer)
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Dışardan katılsak bglere olmuyor mu? Yine kurta bineriz no problemo :D
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 GM'in gültümüze kin gütmesi nedeniyle House of Batiatus ismine geri döndük btw. Kamuoyuna duyurulur dsf
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ahahah bg'nin birinde görmüştüm. Revelius-The Forge
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Dün akşam baktım hiç online yoktu ya aktivity fail : )
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 85 warrior lazımsa gelirim valla, 9+1 zamanları güzeldi. rocco falan oynuyor mu hala? ya da 73 shaman var belki onu getirir shaman kasarım.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Bekleriz, Rocco'ya da maymunlar sponsor oldu LCW'de lojistik yönetimi vs. bir şeyler çılgın atıyor, bir yandan da vaktim yok diye ağlıyor, sanmam bu aralar oynayabileceğini.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Wispy said: Dün akşam baktım hiç online yoktu ya aktivity fail : ) Cuma, cumartesi dışarıda oluyoruz genellikle. Şu an gerçi cenarion exp. rep kasıyoruz :/
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 olm gene mi ! sizin yüzünüzden gelesim geliyo böyle reöröeröeör !
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 RBG çıkıyormu arkadaşlar düzenli kasıyormusunuz?
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Arkadaşlar bende pvp yapmak istiyorum yalnız arena tecrübem pek yok onun dışında klasik zamanında rank 12 ye kasmıştım şimdi rbglerde gelince oyuna geri döndüm yalnız arena tecrübem çok olmadığı için rbglere almıyorlar en az 2k diyorlar bende adam bulamıyorum arena yapcak. Feral druide ihtiyacınız varsa veya benle arena yapcak enerjisi olan hunter veya disc pri veya holy paladin varsa sizede uyarsa migrate i basayım diyorum.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Akşam guilddeki yetkili birilerine whisp atarsan ts'den konuşalım önce de bir sıkıntı olmasın sonra, hele migrate edeceksen mutlaka bir anlatalım spotları, oynadığımız saatleri falan.
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Tamamdır abi kaç gibi online oluyorsunuz genelde?
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Genelde 18.00'dan sonra online oluyoruz ama 20.00'dan sonra kesin gibi, zaten rbg var 21.00'da.
Graxer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Şu anda rbg için düzgün kadro çıkaramıyoruz. Dps yapacak adam bulamadık bir türlü. Özellikle ''main dps''ten yana büyük sıkıntı yaşıyoruz. ''Main dps''ten kastım: düzgün hedef seçecek, gerektiğinde hızlıca değiştirebilecek ve yapabildiği azami ''single target'' dps'i yapacak warrior, dk, pala veya hunter. Healerlardan yana bariz bir sıkıntımız yok. Mage ve rogumuz da iyi. Tankımız da gayet iyi. Ama geri kalan 4 dps'i dolduramıyoruz. Arena tecrübeniz falan çok önemli değil. Daha önce rbg yapmamış da olabilirsiniz. Ama tabii 3 kişi bayrak caplemeye giderken orada duran 1 kişiyi öldürmeye çalışmak yerine cc yapmayı aklına getirecek kadar veya arkada cayır cayır heallayan paladine dönüp bir strangulate atacak kadar veya throwdown'ın üzerine kidney shot atmayacak kadar mantık arıyoruz sizden. Eğer kendinize güveniyorsanız(hoş, Türklerin hepsi çok feci oynuyorum, deli dehşet işler yapıyorum, çılgınım, diye geliyor; %98'i fos çıkıyor) bekleriz. Bunun haricinde istediğiniz zaman guildden çıkabilirsiniz(ne bok yemeye çıktı şimdi bu göt, falan demeyiz arkanızdan yani). İstediğiniz rbg takımına girebilirsiniz guilddeyken. Takım kötü olduğunda stresleniyoruz. Bağırma çağırma falan oluyor ventte/ts'de. Şahsa hakaret/küfür falan hiçbir zaman olmuyor. Ama uyarı oluyor ''dps'in düşük kalmış, neden druide dönmedin'' şeklinde. Bir de takımda magimiz ve rogumuz hariç kimsenin spotu kesin değil(daha iyisini bulamıyoruz çünkü). Her rbg'ye giremeyebilirsiniz. İyi oynuyorsanız %90'ına girersiniz tabii. Bütün ihtimalleri saydım sanırım.
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 şimdi arms warrior'un hali perişanmış, rbg'da kadroda yer olacaksa migrate+race change yapacağım ki 100 küsur lira falan olcak. twisting nether iyi güzel server ama bir outland değil + gnomeluğu bırakıyor olcam :P, o yüzden spot konusunda gerçekten sıkıntı yoksa gelebilirim :)
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yukarda yazmis graxer guzel. o tanimlara uyan bir warriorsaniz, buyrun gelin. :)
BAIIHAN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Allure- said: şimdi arms warrior'un hali perişanmış, rbg'da kadroda yer olacaksa migrate+race change yapacağım ki 100 küsur lira falan olcak. twisting nether iyi güzel server ama bir outland değil + gnomeluğu bırakıyor olcam :P, o yüzden spot konusunda gerçekten sıkıntı yoksa gelebilirim :) 100 lirayı bana ver guildi taşıyalım.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 rbg'de warrior oldukça iyi ve iş yapıyor bence. çünkü arkasında 1-2 healer oluyor genelde ve dispeli freedom'u aldımı da tutulmuyor fazla. bir dk değil tabi de oldukça faydalı bence. dayanıklı, çok vuruyor, ve slow, stun fear aoe last stand bir sürü şey var.
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Önemli olan o dispelli alabilmek zaten :)
Öne çıkan mesajlar