Sylian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Yeni bir mmorpg,open betasi henüz basladi katilmak icin tıklayin oyunun clienti cd-key İlk baslarda cocuk oyunu gibi gözüksede cok güzel bir crafting ve combat sistemi var...En begendim özelligi ise playerlarin öykünün akisini degistirebilmesi(Tamamen organik bir dünyadasiniz =P) [Bu mesaj Sylian tarafından 25 Nisan 2004 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Hayda, ben de sırf FilePlanet Subscribers olanlara dl şansı verdiler die gıcık olmuştum. Bi de burdaki dosya boyutu FilePlanet'tekinden farklı? Not: Siz gene de FilePlanet'ten indirin[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 been there done that boşverin zaman kaybı zaten[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Sanirim swg i birakip buna gececegim su an open betada olanlar bana msj atarlarsa beraber takilabiliriz[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 saolasın .. bu arada file planet a uyuz oluyorum game spy hepsine ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 beta client tekrar download için açılmış fileplanet'ta open beta olduğu için isteyen indirip deneyebilir sanırım Richard Garriot (a.k.a. Lord British) yani UO'nun babasının büyük rolü olan oyunun çıkış tarihi Eylül 2004[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 dizaynsal olarak hiç açmadı beni richard garriot falan filan okuduk ettik heyecanlandık yandaki ssleri görünce direk fosss oldu.sanırım doğu pazarı hedef kitle olarak görülmüş, ona göre yapılmış.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ilginç bir oyun bugün bitti DL, ancak girebildim, biraz kafam karıştı skill ve meslek sisteminde ama yavaş yavaş çözülüyor, biraz çocuk oyunu gibi geliyor görüntülerine bakarsanız ama fena değil yani uzaktan 8/10 yakından 5/10 falan...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 oynayan varsa bilmediklerimizi soralım ^_- baydı beni bi süre sonra ama belki oynayan birileri daha varsa birlikte zevkli olabilir...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: BlackRose, 31 Ağustos 2004 17:37 tarihinde demiş ki: beta client tekrar download için açılmış fileplanet'ta open beta olduğu için isteyen indirip deneyebilir sanırım Richard Garriot (a.k.a. Lord British) yani UO'nun babasının büyük rolü olan oyunun çıkış tarihi Eylül 2004 yanlış bilgi vermişim Richard Garriot'un dahil olduğu oyun SoR değil, Tabula Rasa böyle bir hatayı yaptığım için kendimden utanıyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ewet tabula rasa imiş.. Zaten bu oyun Richard Garriot için fazla kötüydü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 evet valla ben de sırf o adam için alacaktım ama hem girip gördüm pek beğenmedim hem de tabula rasa'yı beklicem :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 imreniom size 1 kerede 1.5gb dl ettiniz hll olsun!!![signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 tam olarak 1.17 gb ondan önce wow indirdim 2.2 gb sonra neocron2 indirdim 1.5 gb (bunu tam 2.5 kere indirdim hata verdi çünkü) :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 wow çıktı mı be? yoksa beta mı?[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 stress test vardı onun clientını indirmiştim çıkmadı henüz bişe :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 abi risk your life ı indirdim login olacağım yerde bişey yazdırmıyor blackrose sen anlarsın bea :-p nede olsa abimsin :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Erutan, 22 Eylül 2004 22:54 tarihinde demiş ki: abi risk your life ı indirdim login olacağım yerde bişey yazdırmıyor blackrose sen anlarsın bea :-p nede olsa abimsin :) ben de register oldum şimdi. indiricem.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 indirde ben login olmadım kafayı yiyecem GEliyorum Login Bölümüne Ama bişey yazamıyorum fitil oldum![signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bu arada ne abuk bi sitesi var adamların. download nerede bulamiyorum ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 :) game de olması lazım[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Erutan, 23 Eylül 2004 00:33 tarihinde demiş ki: :) game de olması lazım olsa tükkan senin. bi link atsan? :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 eru oraya yaziyorsun esasindada sen goremiyorsun sen login bilgilerini gir bende sasirmistim kimse goremesin diye oyle yapmislar arti 528 patchinide indir[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 abi yaw yazamıyorumki deniyorum please enter your id diye bi ekran cıkıo deli olmamak elde değil :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hort taşı----MMO Genel http://www.ryzom.com/en/ yeni ilaç terazi end >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar