goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 banu güven tırt ama rasim türkiyedeki en tırt yandaş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kTclGdRfCnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 goldbären said: banu güven tırt ama rasim türkiyedeki en tırt yandaş olabilir. yigit bulut image mirror. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 neteve, ne bu kanal mı ? ntv de çok bozdu sonlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 şu insanları tanrılaştırma huyumuz yok mu millet olarak hasta oluyorum. aynısını fatih terim'e yaptık. adam liderlik konferansı verirken türkiye'de, milan yol verdi kendisine. böyle ironik olaylarda olmuyor değil hani. gülüyoruz eğleniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 http://www.hurriyetport.com/image/15512/thumb/in.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 klip falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 röportaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 rasim ozan ne zaman ciddileşse yapıştıracaksın şu fotoları suratına :D helin avşarla seksi fotolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ahaha bit ayıklarken gibi olanı özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 oha helin avşar mı lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 rasim ne yaptı yine link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 banu güveni seviyordum/asiktim hele gülüsü beni benden alirdi. o gitti ben bittim. Can'a da cok üzüldüm bariz hükümet baskisi ne derlerse desinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi can dündar mustafa filmini yaparken yandaş değil miydi allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Of of of aslında harbiden tam böyle akp bu kadar büyük bir allah iki akp dramına girmişken yapıştırcan ekrana bunu. Ne güzel olur varya içimin yağları erir. RTE çok süper bir insan şu rasimle kıyaslayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 goldbären said: abi can dündar mustafa filmini yaparken yandaş değil miydi allaşkına alakasi yok haci, mustafa raki iciyor sigara iciyor demek suc mu.KI adam bariz yapiyordu. insanlari tanrilastirmaya gerek yok. Can Dündar kisiligi ile dünya görüsü ile belli zaten. ha begenirsin yada begenmezsin o ayri konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abooooo Atatürk rakı mı içiyomuş :OOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 seks bile yapıyodu olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hayır ona mı takılıyoruz orada padişah atatürkü git ülkeyi kurtar diye görevlendirmiş, atatürk de bunu el yazmalarında anlatmış diye bir iddia var mesela. kolpalar kolpası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 rasim ozan bir akrabamla evlendi abi. her gördüğümde bi acayip oluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 goldbären said: abi can dündar mustafa filmini yaparken yandaş değil miydi allaşkınalol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar