Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 -Deno- said: here comes a new challenger. bakalım kim olduğunu bulabilecek misiniz. ------------------------ 1) pardon ya mesajı biraz geç okudum benim icq :298729968 bugun mesaaj atarsan konuşabiliriz ve unutma her zaman nwn oynayabilirim (oh you dirty boy) 2) multiplayeri crackli oynuyorsan ve banda anlatırsan bende oynarım 3) bana 298729968 no lu icq dan ulaşın 4) Birşey sormak istiyorum.Sendeki NWN orjinal mi? Yoksa Crackli mi?Eğer crackli ise 1.29 yamasıyla çalışan crackli yamayı nereden buldun .Eğer bende bulursam her zaman NWN oynamaya hazırım (mmmmmmh) 5) pardon ya mesajı biraz geç okudum benim icq :298729968 bugun mesaaj atarsan konuşabiliriz ve unutma her zaman nwn oynayabilirim (MMMMMMMMMMMMMMMHH) 6) Neverwinter nights multiplayer oynamak için bana ulaşın.İcq 298729968. (IIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMHHH) 7) NWN crack lı çalışan 7/24 sürekli açık bildiğiniz server lar varsa buraya yazınız. (HAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ) -Deno- said: doğru cevap: sparkcaster. tarih bu günleri de gösterdi bize. adam nerden nereye gelmiş. aramaya inanmıyosunuz ama di mi bak, şeroluk yapmayın dfs kıyamam beklenen ilgiyi görmeyince kendi vermiş cevabı sgdfsfdsgshdf o kadar saçma değil ilk postlarım, foruma nwn oynayacak adam bulmak için gelmiştim havuçla tanıştım diye başlık açmadım en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 cevab gelmes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Asteroth said: Cons said: aratmayın abi lütfen Olm Orçun senin eski mesajlara bakayım dedim, ne buldum bak; http://forum.paticik.com/read.php?16,19727,page=1 aa bana bak hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 eski postları imzaları tekrar su yüzüne çıkaranlar fotoları çıkardığımda bana laf ediyorlardı... çıkarsam mı acaba yine bir kaç tanesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Çıkar çıkar, acıma. Benimkileri de çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 çok fena ama seninkiler. saçların jöleli falan web cam karşısında. aslında kameraya sığmayan bayan bir pati üye var onu koyasım var ama sonra artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 benimkini çıkarma çünkü beni çok seviyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Sparkcaster said: -Deno- said: here comes a new challenger. bakalım kim olduğunu bulabilecek misiniz. ------------------------ 1) pardon ya mesajı biraz geç okudum benim icq :298729968 bugun mesaaj atarsan konuşabiliriz ve unutma her zaman nwn oynayabilirim (oh you dirty boy) 2) multiplayeri crackli oynuyorsan ve banda anlatırsan bende oynarım 3) bana 298729968 no lu icq dan ulaşın 4) Birşey sormak istiyorum.Sendeki NWN orjinal mi? Yoksa Crackli mi?Eğer crackli ise 1.29 yamasıyla çalışan crackli yamayı nereden buldun .Eğer bende bulursam her zaman NWN oynamaya hazırım (mmmmmmh) 5) pardon ya mesajı biraz geç okudum benim icq :298729968 bugun mesaaj atarsan konuşabiliriz ve unutma her zaman nwn oynayabilirim (MMMMMMMMMMMMMMMHH) 6) Neverwinter nights multiplayer oynamak için bana ulaşın.İcq 298729968. (IIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMHHH) 7) NWN crack lı çalışan 7/24 sürekli açık bildiğiniz server lar varsa buraya yazınız. (HAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ) -Deno- said: doğru cevap: sparkcaster. tarih bu günleri de gösterdi bize. adam nerden nereye gelmiş. aramaya inanmıyosunuz ama di mi bak, şeroluk yapmayın dfs kıyamam beklenen ilgiyi görmeyince kendi vermiş cevabı sgdfsfdsgshdf o kadar saçma değil ilk postlarım, foruma nwn oynayacak adam bulmak için gelmiştim havuçla tanıştım diye başlık açmadım en azından KU-KU-KU-KU KUBAT DAMAGEEE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Sparkcaster said: -Deno- said: here comes a new challenger. bakalım kim olduğunu bulabilecek misiniz. ------------------------ 1) pardon ya mesajı biraz geç okudum benim icq :298729968 bugun mesaaj atarsan konuşabiliriz ve unutma her zaman nwn oynayabilirim (oh you dirty boy) 2) multiplayeri crackli oynuyorsan ve banda anlatırsan bende oynarım 3) bana 298729968 no lu icq dan ulaşın 4) Birşey sormak istiyorum.Sendeki NWN orjinal mi? Yoksa Crackli mi?Eğer crackli ise 1.29 yamasıyla çalışan crackli yamayı nereden buldun .Eğer bende bulursam her zaman NWN oynamaya hazırım (mmmmmmh) 5) pardon ya mesajı biraz geç okudum benim icq :298729968 bugun mesaaj atarsan konuşabiliriz ve unutma her zaman nwn oynayabilirim (MMMMMMMMMMMMMMMHH) 6) Neverwinter nights multiplayer oynamak için bana ulaşın.İcq 298729968. (IIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMHHH) 7) NWN crack lı çalışan 7/24 sürekli açık bildiğiniz server lar varsa buraya yazınız. (HAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ) -Deno- said: doğru cevap: sparkcaster. tarih bu günleri de gösterdi bize. adam nerden nereye gelmiş. aramaya inanmıyosunuz ama di mi bak, şeroluk yapmayın dfs kıyamam beklenen ilgiyi görmeyince kendi vermiş cevabı sgdfsfdsgshdf o kadar saçma değil ilk postlarım, foruma nwn oynayacak adam bulmak için gelmiştim havuçla tanıştım diye başlık açmadım en azından ne kubat damage'ı lan, al işte babacum verdi cevabı 2. sayfada. BabacumMostors said: yalnız o parantez içinde olanlar yanıltıcı oluyor o forum kullanıcısı da sipark bu arada KIVILCIMLIK (biberlik şekerlik tuzluk gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Cons said: benimkini çıkarma çünkü beni çok seviyorsun şemsiye mi bu girişi var çıkışı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Kan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Abi kendime baktım. Allah kahretsin abi. http://forum.paticik.com/read.php?20,1478225,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Açtığım konu mu daha rezil, insanların ciddi ciddi tavsiye vermesi mi daha rezil bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 sen yaptn ordan biliosn galiba?? şaka bi yana başıma gelmişti daha önce biliyorum ama gözler herşeyi söyler derler ya bu kızın gözlerine bakınca öyle bşy yapabilcek birini görmüyorum...[signature][hline]Ex Malruthion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Ben çıkıp biraz hava alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?34,4819771,page=1 ne güzel eğleniyormuşuz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 iyi iyi, başlık kıvama geldi 2 sene ardından. daha neler çıkacak neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 sipeyskeyk said: Abi kendime baktım. Allah kahretsin abi. http://forum.paticik.com/read.php?20,1478225,page=1 Utancindan mi nickinde tasindi yaziyo can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Yok ismi lazım değil bir arkadaşa oç demiştim o da forumdan silmişti beni. Ciddi silmişti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 "KİM SİLİYOR LAN BENİM MESAJLARIMI!!" diye atarlandığım buram buram ergenlik kokan bir mesajım vardı onu da bulsanıza, sonrasında nefr'le öm den konuşmuştuk haksız oldupumu farketmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 bi topik varmış boyunun ilerde kaç olacağını tahmin ediomuymuş neymiş 08 Jan 2004, 16:02 Black-ice said: ve bu hesaplamayla 1,75 olacakmışım.. 1.80 olmadan ölürsem gözüm açık giderim ben :D[hline]Magic, 24 Şubat 2002 09:22 tarihinde demiş ki: Gerçteksan disnlersain gloercnki bolre ditlmisş Dimi Bone ? Kestane Derneği! ulan 1.78'de falan kaldık. gözüm açık gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 şu ünlü gwindon surion değil mi ya ne çıktı aralardan asdfs http://forum.paticik.com/read.php?20,1034197,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 sen kapğıya tutun biz vacaklardan çekeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 sakallar çıktı abi gerisi boş. o icq logları çıksa esas bi yerden çok canlar yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar