Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW u bırakmak.

Mammoth

Öne çıkan mesajlar

6yıldır oynuyordum dün komple sildim Pc den. İnanılmaz bir rahatlama geldi anlatılmaz yaşanır cinsinden:) Ogrimarın içinde sıkıntıdan drake ile uçuşlar bitti. Milletin nazını çekmekle egolarla uğraşmak zorunda kalmak sonbuldu. Sürekli item almak için uğraşmak sonunda itemi alıncada Pvp yapma isteği olmaksızın oyundan çıkmak son buldu. Kendime sürekli söylediğim "kendimi kaptırmıyorumki günde 2-3saat" söyleminden sonra aslında kendimi kandırmaya çalıştıgımı farkettim, aynı şekilde 30tlden ne olacak neye vermiyoruzki 30tl yalanı gibi. Öyle böyle 6yıl oynadım oyunu. Artık sen beni nerfleyemezsin blizzard, ben seni nerfledim dün:D Alırım elime çayımı lol de atarım 1 maç 15-20 dk sürer ondan sonra kafam rahat ohhh >:D< Böylece wowturk de elrohir le burada tombik yanaklı gibilerle uğraşma derdim bitti, ohh no stres yeah babyX(
Sosyal ağlarda paylaş

bende iptal ettim bugün ya hakkaten kabak tadının alasını veriyor artık. Başlarsam başlarımda şimdilik rahatım amacım Gw2 çıkana kadar bidaha girmemek 6 sene boyunca en uzun oynamama rekorum 6 ay. Bu ayın sonuna doğru muhtemelen realese date i açıklanır Gw2 nin. Yazıda değerlendiriyordum zaten haftada 4-5 saatten fazla girmiyodum 1.5 aydır kapadım daha rahat oldu en kötü single player bişiyler takılırım evde durduğm zamanlarda
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Musallat said:

30tlden ne olacak neye vermiyoruzki 30tl yalanı gibi.

Bu kısım tam tersi.
WoW'u bırakınca sıkılıp dışarı bir çıkıyorsun, o paranın fazlasını 3-4 saatte yalan ediyorsun ahaha.

Valla bizde bu senin dediğini diyerek kendimizi motive ederdik wow oynarken, ama oda hikaye. En azından dışarıda yersin, oturmaktan kıçın dümdüz olmaz, gözün bozulmaz vs... Kendimizi odamıza kapatıyoruz ondan sonra yok öle yok böle. Zaten ben dışarıdada çok para harcayan biri değilim dışarı çıkmak için deli gibi para saçmak gerekmiyor(:P)

(Not: Sadece posta bakmaya girdim kim ne demiş diye, yoksa zokayım wowa>:D<)
Sosyal ağlarda paylaş

WoW oynayan adam WoW'u bırakıp eskiden WoW oynadığı süreyi sosyalliğe ayırmaz zaten, WoW'u bıraktım clublar benden soruluyor, ortam çocuğu oldum diyeni duydunuz mu hiç?

HAYIR tabii ki, anca işte WoW'u bıraktım ultima oynuyorum dünya varmış der insanlar.

Önemli olan hem WoW oynayabilip hem de dışarıda eğlenebilmek, birini yapınca diğerini yapamıyorsun diye bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Musallat said:

30tlden ne olacak neye vermiyoruzki 30tl yalanı gibi.

Bu kısım tam tersi.
WoW'u bırakınca sıkılıp dışarı bir çıkıyorsun, o paranın fazlasını 3-4 saatte yalan ediyorsun ahaha.

şu direk doğru ahah. wow'a eski contentin sonlarına doğru bi 10 gün ara verdim, o 10 günde 150 lira extra para harcamışımdır ki bi 1 tb 2.5" hdd alırdım çok ihtiyacım var.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

WoW oynayan adam WoW'u bırakıp eskiden WoW oynadığı süreyi sosyalliğe ayırmaz zaten, WoW'u bıraktım clublar benden soruluyor, ortam çocuğu oldum diyeni duydunuz mu hiç?

HAYIR tabii ki, anca işte WoW'u bıraktım ultima oynuyorum dünya varmış der insanlar.

niye online oyun oynayan insanlara asosyalmiş gibi mesaj atan insanlar var. hem oyun oynarım hem üniversiteyi zamanında bitiririm hem sosyalim hem kız arkadaşım var hemde şişman değilim :)

standartların üstünde bir player mı oluyorum şimdi ? yoksa yazını ben mi yanlış anladım.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Önemli olan hem WoW oynayabilip hem de dışarıda eğlenebilmek, birini yapınca diğerini yapamıyorsun diye bir şey yok.

@Elron Cervantes; O mesajı yazan aynı mesajın son paragrafında bunu da yazdı yalnız.

Dynun, abi wow oynarken de aynı şeyi yapabilirdin herhalde ama sanırım bazı insanlarda wow > dışarısı gibi bir algı oluşuyor oynarken, benim için hep tam tersiydi, arkadaşlarımla değerlendirebileceğim her anı wowa tercih ettiğimden beraber wow oynadığım insanlar hariç çok az kişi bilir "bilgisayar oyunlarına" vakit ayırdığımı dahi.

Ayrıca 7/24 ilgi bekleyen yaşam formları tabii ki daha mutlu olur sen onlara daha fazla zaman ayırmaya başlayınca, normaldir sdf
Sosyal ağlarda paylaş

benmde 4-5 ay oldu wowu bırakalı belki daha da uzundur. zaten oynadığım son zamanlara doğru aksamları cok disari cikmaya baslamistim, raidleri falan asıyordum guild de beni reddedince o gün bu gündür girmiyorum oyuna. simdi bir bakayım belki az takılır geri dönerim diye baktım konuya gene vazgectim. ha wowdan arta kalan zamanla yaptıklarımda çok daha fazlasını mı yapıyorum ? yapmıyorum tabi. eskiden wow oynadığım vakitleri genelde film dizi vs izleyerek geçiriyorum, spora falan adam gibi vakit ayırabiliyroum. birde hiç bir oyun sarmamaya başladı artık, resmen oyun oynayamıyorum 1-2 saatten fazla rift vs denemediğim oyun kalmadı. ama genel olarak çok birşey değişmedi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...