vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 dasaaa said: vaniLLe said: goldbären said: adam gibisini ben buldum sana, şuradan ulaşabilirsin =( '.'ne korkunc bi smiley o be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Takılıyom ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 o da sevgilim yok diyemeyenlerin züürt tesellisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bence fuck buddysi olanların mütevaziliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 gidelim küheylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 heheh http://www.dipsahaf.com/wp-content/uploads/2010/11/BARIS-MANCO-Kalk-Gidelim-Kuheylan-KAPAKLI-45-LIK__15072663_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ohh ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 dasaaa said: vaniLLe said: goldbären said: adam gibisini ben buldum sana, şuradan ulaşabilirsin =( hahah güldüm p.....ampiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 nomsaR said: kızlara esnaf mantığıyla yaklaşmayın, onlar birer siklamendir. ben nalbura gider gibi gidiyordum, muhabbet açılsın diye, dübel falan soruyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Eee ne derler bilirsiniz "yuva yapanın yuvası olurmuş". Şimdi ortada bu kadar bekar genç varken onları görmezden gelmek olmaz. Buradan büyüklerimize sesleniyorum şişşşşş aloooooo duyyonuz mu sesim geliyü mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hepimiz şişmanız. zayıf olanlar da 3. sınıf fakir basçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hakkaten şişman olmayan varsa dövelim, ben de 114 kiloyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 60 kiloyum. 3 yıldır ne eksik ne fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 buralarda vücut geliştirmeciler de vardı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Abi sevgili ile kilonun ne alakası var? Türkiyede hatun tipinin ortalaması ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kilo ile falan alakası yok sevgili bulmanın herşey dile bakar. geçiceksiniz bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 selamlar türk kızına laf etmişiniz summonladınız beni şişko erkeklerde kız bulabilir tabi.ama tartışılır tabi buldukları.herkesin alıcısı var elbet hani şişko zenginse tamamda agzı laf yapan şişko erkek anca sevimli arkadaş olur sdfs.ordan meriçliğe terfi eder erkek dediğin yağlı hımbıl hımbıl olmamalı şişko derken burda hafif göbekli veya toplu erkeklerden bahsetmiyorum tabi.bildiğin hakiki şişkolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 karı dediğin de 0 bedenin yarım üstü olur ama hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Anket sonuçları iç yakıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 aynen red. ben de şişko kızlara tahammül edemiyorum mesela.. balık etli olmalı, çok zayıf da olmamalı böyle tuttuğun zaman e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 şişko kadın nedir abi zayıflasın öyle gelsin.harakiri yaparım yinede şişko kızla sevgili olmam ha onlarda insna fakat.bazı kötü tecrübelerim oldu şişko özgüveninie sahip bir kadının aşkına maruz kalmıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ama onlar yaşam doluu, kendisiyle barışııııık. of aptallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 aynen.. mesela facebookta neredn eklediğimi hatırlayamadıgım bi kız var uzun zamandır vucudu falan tam istediğim gibi yani sapıklık faklan yaptıgım yok ama süper.. fotosunu koyardım da olmaz ben size foto numarasından face profili bulmayı öğrettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Red said: selamlar türk kızına laf etmişiniz summonladınız beni şişko erkeklerde kız bulabilir tabi.ama tartışılır tabi buldukları.herkesin alıcısı var elbet hani şişko zenginse tamamda agzı laf yapan şişko erkek anca sevimli arkadaş olur sdfs.ordan meriçliğe terfi eder erkek dediğin yağlı hımbıl hımbıl olmamalı şişko derken burda hafif göbekli veya toplu erkeklerden bahsetmiyorum tabi.bildiğin hakiki şişkolar nispeten doğru söylemişsin mesela ben 1.83 120 kiloyum ama kız arkadaş konusunda sıkıntı yaşamıyorum tabi dünya güzeli olmuyor o ayrı birşey ama bazı kızlar da tamamen kişilğe önem veriyorlar. birde erkek dediğin bu devirde konuşmasını bilicek yoksa isterse bired pit olsun ekmek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 şurda bişi konusuyoruz escape rüyalarını uyucagın vakte sakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar