Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgiliniz var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eee ne derler bilirsiniz "yuva yapanın yuvası olurmuş". Şimdi ortada bu kadar bekar genç varken onları görmezden gelmek olmaz. Buradan büyüklerimize sesleniyorum şişşşşş aloooooo duyyonuz mu sesim geliyü mü ?
Mesaj tarihi:
selamlar

türk kızına laf etmişiniz summonladınız beni

şişko erkeklerde kız bulabilir tabi.ama tartışılır tabi buldukları.herkesin alıcısı var elbet

hani şişko zenginse tamamda agzı laf yapan şişko erkek anca sevimli arkadaş olur sdfs.ordan meriçliğe terfi eder

erkek dediğin yağlı hımbıl hımbıl olmamalı

şişko derken burda hafif göbekli veya toplu erkeklerden bahsetmiyorum tabi.bildiğin hakiki şişkolar
Mesaj tarihi:
şişko kadın nedir abi

zayıflasın öyle gelsin.harakiri yaparım yinede şişko kızla sevgili olmam

ha onlarda insna fakat.bazı kötü tecrübelerim oldu

şişko özgüveninie sahip bir kadının aşkına maruz kalmıstım
Mesaj tarihi:
aynen.. mesela facebookta neredn eklediğimi hatırlayamadıgım bi kız var uzun zamandır vucudu falan tam istediğim gibi yani sapıklık faklan yaptıgım yok ama süper..

fotosunu koyardım da olmaz ben size foto numarasından face profili bulmayı öğrettim..
Mesaj tarihi:
Red said:

selamlar

türk kızına laf etmişiniz summonladınız beni

şişko erkeklerde kız bulabilir tabi.ama tartışılır tabi buldukları.herkesin alıcısı var elbet

hani şişko zenginse tamamda agzı laf yapan şişko erkek anca sevimli arkadaş olur sdfs.ordan meriçliğe terfi eder

erkek dediğin yağlı hımbıl hımbıl olmamalı

şişko derken burda hafif göbekli veya toplu erkeklerden bahsetmiyorum tabi.bildiğin hakiki şişkolar

nispeten doğru söylemişsin mesela ben 1.83 120 kiloyum ama kız arkadaş konusunda sıkıntı yaşamıyorum tabi dünya güzeli olmuyor o ayrı birşey ama bazı kızlar da tamamen kişilğe önem veriyorlar. birde erkek dediğin bu devirde konuşmasını bilicek yoksa isterse bired pit olsun ekmek yok.
  • Yeni Oluştur...