yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 var mı :D hani amazon'da falan wish list yapıp paylaşabiliyoruz ya bunu. benim de doğumgünüm geliyor bir kitap listesi yapayım bari belki görüp de alan falan olur heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 buraya yaz ben sana alırım yav ayıp ediyorsun. izmir mitinginde arkadaşlarımın fotoğrafını çektiğinden beri sempati besliyorum sana karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 adsads onlar senin de mi arkadaşlarındı sen de mi antalyalısın vay anasını ya antalya ne ufak yermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 yok abi o adamlar popüler asbfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MokLeuJC2MQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ooo adam kitap listesi yapıyor, kitap kurdu seniiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 20 TL'nin altında utanmadan başka ne hediye isteyebilirsin ki abi insanlardan? Pek kitap kurdu sayılmam öyle gözüksem de. Alıp 1-2 yıl sonra okuyabiliyorum ya da okumuyorum genelde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 google docs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 küheylan said: yok abi o adamlar popüler asbfa kimmiş bu antalyalılar :D benimde arkadaşım çıkabilir :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Sen Kaş'da değil misin hoca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 işin komik kısmı adamların suratları da gözükmüyordu bunlar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 haa, en sağdaki 4 yıl falan sıra arkadaşımdı hatta kardeşi de yazıyor burda, ortadaki liseden ziyade mahalle arkadaşım. diğeri de bizden bir üst dönemdi, Antalya'dan İstanbul'a Scorpions konserine falan onla gitmiştim. İyi çocuklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar