Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanan İşlemci

Red

Öne çıkan mesajlar

Güç kaynağından dolayı anakart işlemci slotunda ufak bir kısım ve amd işlemcinin 2-3 pini gg oldu.anakartta perte cıkan bazı slotlarda var tabi neyse o garantide suan ztn ama

işlemci garanti kapsamına girmiyormuş böyoe oldugunda.girse bile amerikaya gönderme vs aylarca piç oluomuş

çöpe mi atmak lzm.yoksa kurtarılabiiniyor mu bi şekilde

yada cüzzi bi paraya bunları alan var mı 50 liraya bile gitse 50 liradır sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

güç kaynagınıda garantiye gönderdim ama işte.

abi dikkat et, adamlar bazen bi kondansatör değiştirmeye üşenip salak saçma işler yapıyor, sonra başına bela oluyor. biz yaşadık, hdd gg oldu. bundan sonra garanti/servis ile uğraşmaktansa ya değişim talep ederim ya da yenisini alırım.
Sosyal ağlarda paylaş

kasayı vatandan almıstım

fakat sonradan güç kaynagı ve işlemci aldım

yeni aldıgım güç kaynagı problemli cıktı şansıma

anakartı ve işlemciyi yaktı

nette araştırdım.böyle cünüp bikaç insana daha denk geldim.garanti kapsamına girse bile amd türkiye baya bıdı bıdı aglıyormuş.hani diyelim kabul ettiler garantiyi ki ugraş lzm

amerikaya gönderiolar falan kim ugraşıcak sfds

benim burda tek hatam.umutla hala bilgisayarı açmaya çalışmaktı

hadi onu geçtim sonra eski güç kaynagıyla çalıştı pc.sonra ötekiyle tekrar inat ettim açmaya

açma işte salak geri götür.ama işte problemli güç kaynakları yinede güç verdiği için pek anlayamıyor insan
Sosyal ağlarda paylaş

para var huzur var =P

ben de bi kere yaptım böyle. çaylakken hddnin altında kalan 5v luk hdd kablosunu görmemişim. sıcaktan eriyen kablo şasi yaptı, komple gitti makine.

ya çok sinir olup içime atacaktım ya da gidip anında yenisini alacaktım. ikinci seçenek ağır bastı..

ama o amatör klasörü bir daha geri gelmedi =(
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

nasıl girmiyor işlemci garanti kapsamına?

yazmışsın neden girmediğini ben bunu yazarken. saçmaymış ama baya. sen yeni işlemci alacaksan al ama peşini bırakma. uğraş gelince satarsın hiç olmazsa. yada yenisi de yanarsa elinde yedek olur asdfsa

şunu demeye gelmiştim

en kötü satarsın nasılsa kutulu gelecek
Sosyal ağlarda paylaş

şu pc sağ salim gelsin onun peşine düşerim belki

hani dediğim gibi intel sıkıntı cıkarmıyormuş fakat amd turkiye baya aglıyormuş

parçayı alıp aylar sonra garanti kapsamında değil diyip aynen geri gönderiyormuş vs.nette insanlar böyle diyor dogrudur herhalde :)

ama yinede bi şansımı dener gönderirim.kısmet

1 sene sonra işlemci geri gelirse burdan birine hediye ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

hala aklıma geldikçe sinir oluyorum.vicdan azabı çekiyorum sdf.bide öyle plan yapmıstım eski işlemciye müşteri bulmustum satıcakıtm filan

neyse vatanın garanti sorguya giriyorum.sadece ramler gözüküyor.demek ramlerde pörtledi.parça bekleniyor diyo

oysa benim asıl problem anakarttaydı.acaba yenisini vermicekler mi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...