Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Güç kaynağından dolayı anakart işlemci slotunda ufak bir kısım ve amd işlemcinin 2-3 pini gg oldu.anakartta perte cıkan bazı slotlarda var tabi neyse o garantide suan ztn ama işlemci garanti kapsamına girmiyormuş böyoe oldugunda.girse bile amerikaya gönderme vs aylarca piç oluomuş çöpe mi atmak lzm.yoksa kurtarılabiiniyor mu bi şekilde yada cüzzi bi paraya bunları alan var mı 50 liraya bile gitse 50 liradır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 İşlemci pinlerini kaybedecek kadar ısındıysa zaten ohooo. Bitmiştir o. Cüzdanı aç, kesene göre bir işlemci al. Yapacak birşey yok... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 kurtarma imkanı olmaz. =) zaten çalışsa da stabil olmaz artık o alet. ki çalışması da çok zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ha tamam o zaman 280 liraya yazık olcak ama yeninisi almadan vicdanım rahat etmez ztn güç kaynagınıda garantiye gönderdim ama işte.ekran kartı falan yanaydıda işlemci yanmasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 pin yandıysa gg.alan çıkmaz heralde.yenisini almaktan başka çare yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Red said: güç kaynagınıda garantiye gönderdim ama işte. abi dikkat et, adamlar bazen bi kondansatör değiştirmeye üşenip salak saçma işler yapıyor, sonra başına bela oluyor. biz yaşadık, hdd gg oldu. bundan sonra garanti/servis ile uğraşmaktansa ya değişim talep ederim ya da yenisini alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Kasayı kendin mi topladın yoksa direk kasa mı aldın? Eğer ikincisi gibiyse ne saçma bi garanti kapsamı o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kasayı vatandan almıstım fakat sonradan güç kaynagı ve işlemci aldım yeni aldıgım güç kaynagı problemli cıktı şansıma anakartı ve işlemciyi yaktı nette araştırdım.böyle cünüp bikaç insana daha denk geldim.garanti kapsamına girse bile amd türkiye baya bıdı bıdı aglıyormuş.hani diyelim kabul ettiler garantiyi ki ugraş lzm amerikaya gönderiolar falan kim ugraşıcak sfds benim burda tek hatam.umutla hala bilgisayarı açmaya çalışmaktı hadi onu geçtim sonra eski güç kaynagıyla çalıştı pc.sonra ötekiyle tekrar inat ettim açmaya açma işte salak geri götür.ama işte problemli güç kaynakları yinede güç verdiği için pek anlayamıyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 nasıl girmiyor işlemci garanti kapsamına? yazmışsın neden girmediğini ben bunu yazarken. saçmaymış ama baya. sen yeni işlemci alacaksan al ama peşini bırakma. uğraş gelince satarsın hiç olmazsa. yada yenisi de yanarsa elinde yedek olur asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kullanıcı hatası diye geçiriolar işte amd yapıyormuş bunu intel yeni işlemci veriyormuş nette araştırdıgıma göre.fakat amd aglıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 büyük olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bi an yunan işlemci diye okudum, milli duygularım kabardı. böyle tüy tüy oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 tecrübeyle sabittir. güç kaynağı yenilince, işlemci-ram-ekran kartı da yenilmiş sayılır. mondorosu imzalatırlar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yenilmediği ender anlar oluyo ama. onda da "ulan ne açılmıyo bu koduum" diye bi daha bi daha düğmeye basılarak itinayla bozuluyo genelde gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Islemci hassas baya. Anakarti da degistirebileceksen en temizi i7 al gul gibi gecin. Esh said: bi an yunan işlemci diye okudum aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 vatandan haber gelicek bu hafta bakalım ram ve ekran kartı sağlam mı sdfs öyle sogudum ki.yeni kasa toplayabilirim gerçekten bunuda satarım gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 para var huzur var =P ben de bi kere yaptım böyle. çaylakken hddnin altında kalan 5v luk hdd kablosunu görmemişim. sıcaktan eriyen kablo şasi yaptı, komple gitti makine. ya çok sinir olup içime atacaktım ya da gidip anında yenisini alacaktım. ikinci seçenek ağır bastı.. ama o amatör klasörü bir daha geri gelmedi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ahahah yok valla ben kablo falan unutmadım.tamamen cünüplük calısmıo işte niye tekrar tekrar calıstırıyosun kapa bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Aluriel said: nasıl girmiyor işlemci garanti kapsamına? yazmışsın neden girmediğini ben bunu yazarken. saçmaymış ama baya. sen yeni işlemci alacaksan al ama peşini bırakma. uğraş gelince satarsın hiç olmazsa. yada yenisi de yanarsa elinde yedek olur asdfsa şunu demeye gelmiştim en kötü satarsın nasılsa kutulu gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 şu pc sağ salim gelsin onun peşine düşerim belki hani dediğim gibi intel sıkıntı cıkarmıyormuş fakat amd turkiye baya aglıyormuş parçayı alıp aylar sonra garanti kapsamında değil diyip aynen geri gönderiyormuş vs.nette insanlar böyle diyor dogrudur herhalde :) ama yinede bi şansımı dener gönderirim.kısmet 1 sene sonra işlemci geri gelirse burdan birine hediye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 1 sene sonra o işlemci işe yaramaz zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben de nubken anakartin altina vida kacmis ve guzelim abit nf7s gebermisti kurulumda. Donemin en kral anakartiydi, ses islemcisi falan sound blasterlardan iyiydi. Her seyi unuttum bu moboyu unutamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hala aklıma geldikçe sinir oluyorum.vicdan azabı çekiyorum sdf.bide öyle plan yapmıstım eski işlemciye müşteri bulmustum satıcakıtm filan neyse vatanın garanti sorguya giriyorum.sadece ramler gözüküyor.demek ramlerde pörtledi.parça bekleniyor diyo oysa benim asıl problem anakarttaydı.acaba yenisini vermicekler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 anakartı zor kurtarırlar biraz değiştirirler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 aldın mı parçaların seri numaralarını falan servise vermeden önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar