Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Yasaklanmış bu site. Ne alaka abi ya ?. Bi kelimeye bakacaktım, yasaklandığını gördüm. http://www.seslisozluk.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 açılıyo bende. ama yasaklanma sebebi başka siteleri kullanıyomus database olarak sanırım izinsiz olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 baya oluyo yasaklanalı, başka bi sitenin veritabanını kaçak kullanıyor falan demişlerdi tabi 22 ağustostan sonra "haydar" kelimesini barındıran sözlük siteleri de kapatılabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 http://forum.tureng.com/off-topic/12855-seslisozluk-com-hirsizligi-ile-ilgili-onemli/ http://forum.tureng.com/off-topic/12938-seslisozlukun-yalanina-cevabimizdir/ mesela... daha da vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 tureng'in veri tabanını aşırdıkları için yasaklandılar yani düzgün bir sebepten ötürü. Bunu öğrendiğimden beri tureng'i kullanıyorum. Siz de öyle yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Tureng'i yeni gördüm bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 create search yaratın tureng için. paso öle kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Ordan burdan çalıyorlarsa içeriği de daha geniştir o zaman. Sesli sözlük'ü kullanmaya devam :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Seslisozlukte babylon dictionaryleri de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ben de dasaaa'nın dediğini yapıyorum tureng ve opera ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 sesli sozluk daha kullanisli geliyodu bana bu hirsizlik olay ilgincmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 açılıyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 tureng'i kullanıyorum ezelden beri. daha sade ve şık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bi ara sitenin tepesinde yazmıştı, kapanacak olursa şu ip'den ya da .net uzantılı domainden bağlanın diye. sonra da kapandı zaten. .net ile girin .com olmuyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar