hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 avrupa tarafında düzgün havuz nerede var ama kalabalık olmayacak boş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bi bakın hele la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 aramaya inan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bi çukur kaz içine gir allahını seven su atsın de .... al sana havuz profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 synthesizer said: aramaya inan synthesizer'ın dediğinin meali: bizde havuz var.. telefonla ara beni. mangal yapar, havuza gireriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 vaay nedanko çalışıyo. quote edilince öm geldi sdgsfdg. yok bizde manzara var, arkadaşlarda hottub havuz felan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 harbi bildiğiniz bi yer yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 boğaziçi ünv açık havuzu dışardan misafir alıyor 30 lira ama.biraz tuzlu gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 İTÜ vakfının havuzu var, bayaa ufak ama hoştur tatlıdır, çok pahalı da değildi itülü anne baba yeğen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ya fiyat çok önemli değil. şöyle ki havuzu olan arklar vs var da milletin evine gitmek istemiyorum havuz için. kız arkım tutturdu havuza gidelim die. kalabalıkta olmasın işte dedik ama bir arkıma gdip hacı havuza geldik demek istemiyorum böle boş tenha sakinm bi yer arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Suada'ya gidin, orası boştur muhtemelen. Ya da otellerin havuzlarına bakın, Hyatt'ınki bayaa iyiydi ama çok tuzluydu en son (yanlış hatırlamıyorumdur umarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 yani boun havuzu sakindir ya,olimpik havuz,bebekte hemen,sahilde,..bounlu birini tanıman gerekiyor mu bilmiyorum gerçi? ama sanmıyorum ya...onu bir araştırman gerek,ben de sorarım birilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 onu bi öğrenebilir misin ya yakın hem bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 tamam sorarım,illa tanıdık gerekiyorsa ve tanıdığın biri yoksa boundan ben bir şekilde gelirim içeri sokarım sizi o öyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 +rep alırsın o zaman hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 başka bilen var mı böyle sakin kimsenin olmadığı büyüklüğü önemli değil havuzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 sisme havuz var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 fulya terrace'in havuzu var, sorusturabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 kapalı sanırım orası açık olsa daha iyi olurdu ve fiyatı ne boş mu oluyor bilioyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 lol fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sakin,kimsenin olmadığı,büyüklüğü önemliği olmayan bir havuz ve istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Lancelion said: fulya terrace'in havuzu var, sorusturabilirsin. şura güzel mi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 avrupa yakasinda suadayi tek gecerim, daha iyi manzaralisini bulamazsin zaten =) ama fiyati tuzludur tabi. hafta ici 50 mi neydi gecen yaz sanirim hafta sonu da 80 flndi galiba simdi 100 olmustur rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 şu son postu okuyunca kendimi salacaktan, caddebostandan, anadolu hisarından denize salasım geldi valla bizde kurum üyeliği diye indirimli 30 a giriyoruz h.sonu yine de çok gleiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar