Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 niye 25 yaşında mı gelişiyo damak zevki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 kendimi bildim bileli bira ammele içkisidir şuan 25 yaşındayım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mithat said: Ben cidden alkol sevmiyorum. Böyle tatlı olan bir alkol varsa ondan söyleyin içiim ama çogu bana acı geliyor tatları hatta bir çok kere rakı sofrasında kola içmişligim var inatla. fındık vodka iç. yav @ 23 yaşımdayım yıllardır param varsa veya sahilde değilsem bira içmem bi amacı yok çünkü. rakıyla vodka arasında kaldım ama rakı candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Redbull vodka sanırım yeterince çocuk içkisi. O yüzden onu severim. Hele hele vodkasını az redbullu çok koyarsan ver 12 yaşında birine içsin koymaz o yüzden hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 erkek adam redbulu sadece bardağın rengi degişsin diye azıcık damlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yav said: 25 yaş altı olup favori içkisi bira olmayan arkadaşları samimi bulmuyorum ben pek :p niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 pek fazla kişi favori göstermemiş ama rom iyi bir içkidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Pasta said: niye 25 yaşında mı gelişiyo damak zevki? HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 alkol zaten rezil bisey, redbull lesh, ikisi birlesince cok sevimsiz oluyo, nasil iciyosunuz anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Buddha said: Pasta said: niye 25 yaşında mı gelişiyo damak zevki? HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :D tamam abi sakin ol =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 malibuda olabilir. bu arada malibu-sut sadece turkler yapiyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Buddha said: Pasta said: niye 25 yaşında mı gelişiyo damak zevki? HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :D abi. kız olsan benimdin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar