RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Asusun nefis bir modeli Arkadaşlar şu laptopu gördüm tekmarda fiyatı da uygun gibi geldi nasıldır eksisi artısı? Güncelliyeyim bu da LG nin güzel bi modeli,LG nin nasıl notebooklar ürettiği konusunda bir fikrim yok ama.Fikri olan paylaşsın lütfen. LG notebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 migrosta experlerde indirim vardı hala geçerli sanırım i7 li 8gb ramli 1gb paylaşımsız ekran kartlı exper 1349 muydu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 RamsesII said: Asusun nefis bir modeli Arkadaşlar şu laptopu gördüm tekmarda fiyatı da uygun gibi geldi nasıldır eksisi artısı? Ohannes bunu ben de begendim yahu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mr levie iyi midir nasıldır?Alınır mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 fiyat normal bence. free dos hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 valla benim baya hoşuma gitti şahsen. ama şu an i7 vs GeForce 540M savaşını veriyorum kendimce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 GERGE said: 5650 ile 6650 arası bir şey. Çoğu oyunda 5650 ile aynı performansı veriyor. İşlemci filan fark yaratıyor genelde. Daha yeni olduğu için daha iyi işlemci geliyor mesela yanında, daha iyi oluyor oyun. gerge yukarıdaki ramses in koyduğu laptopa ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 evet bi yorum yapın çıkarım yapında bende alayım iyiyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 dell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Seriyi bilmiyorum ama Asus genel olarak iyidir işte. Çok iyi ama, ben olsam alırım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 tamamdır ben de buna monte olayım o zaman. gerçi benim almama daha 1 hafta falan var... ramses alırsan buraya bi yorum yazıver alınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 LG hakkında benim de fikrim yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Baktım da bir şimdi, bu konudaki en iyi bilgisayar 1500TL limitli, ilk mesajımda söylediğim Acer bence. En iyi ekran kartı onda. 6GB ram ile en çok ram de onda. 500GB de HD var. Onu alın bence bu aralıkta bakıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Levie senden önce alabilir miyim bilmiyorum ama eğer 1 haftaya kadar alırsam yorumlarımı aktarırım.bu fiyat aralığında bu kadar iyi makina yok,ya da ben göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Söyledim ya, ilk mesajımda verdiğim bu Acer daha iyi. Daha pahalı ama sınır 1500TL ise daha iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 abi anladımda benim 1300 tl bile param çıkmıyo neredeyse.1500 tl çok uzak bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 1300 ise öyle, başlığa göre konuşuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 O Asus iyi, benim kullandığım laptop'un yenisi. K52 bendeki K53 senin gösterdiğin linkteki. Yaz vakti bile çatır çatır oynuyorum herşeyi ısınıp, tütmeden. Alalı da 10 aya yakın oldu hala format atmadım ve pek bir yavaşlama yok alette. Asus'tan şikayetçi olan tanıdığım birisi yok şu ana kadar zaten. Eğer 1300 civarı verebileceksen en iyi seçenek olabilir. (HA TABİİ TEKRARLIYORUM EKRAN KARTINDA HARDWARE T&L VAR MI YOK MU BAKIN ALMADAN ÖNCE) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Oha falan oldum Acer in ucuz modeli Arkadaşlar geçin asus u filan.Acerin bu modelini buldum hemde 1000 lira altına.Direk alıcam anasını satayım.Sadece işlemcisi iş yapar mı onu sormak istiyorum?i5 le fark var mı değer mi değmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 baktım da AMD'ymiş bu ya... bilemedim. i5 quad core olmuyor sanırım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 valla testlerden falan bahsetmişler altta. bence süper bi fırsat, param olsa direkt atlardım... Edit: ayrıca mrlevie, 500 lira min kardasın, yani diğer laptoplardan da bir farkı yok bence. i7'lerde fln da ısınma sorunu varmış. gider testlere bakarsın, i5'lerle karşılaştırırsın. yorumlarda yazıldığı gibiyse, paran cebinde kalır. bimeks virali gibi oldum ama böyle yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 MrLevie ben test sonuçlarına baktım az bir farklı i5 i geçiyor tüm uygulamalarda amd nin bu phenom serisi.4 çekirdek zaten alet.Benim çok hoşuma gitti sanırım alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abi benim için ekran kartından kaybediyor gibi geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hd5650 abi kötü bir ekran kartı değilki?En azından gt 420 den falan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abi ben kusursuz laptopa bakıyorum ehueh=))) GT 540M den aşağı düşmüyorum ve quad core olacak=)) quad core dan vazgeçicem gerçi eheh=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar