RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Tamam gergecim sağolasın,15 gün sonra filan alıcam laptopu.dediklerinden birini kapıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Bu nova bilgisayari bilen var mi? Guvenilir bi yermidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Arkadaslar bunu aliyorum, B63f45 Hayir sunu al diyecek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/dell-inspiron-5110-intel-core-i7-2630qm-2ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-b63f45/ProductDetails.aspx?productId=bd760565&categoryId=98 hepsiburada'da neredeyse aynı fiyat, nova'ya güvenmiyorsan. gerçi hepsiburada ne kadar güvenilir o da tartışılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 i7 leptopta baya ısınmaya ve fanın ucmasına sebep oluyor. i5 iyidir. Acer, Casper, Hp'den uzak dur. Dell'i bilemicem. Asus fena değil Toshiba en iyi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 MrLevie said: Bu nova bilgisayari bilen var mi? Guvenilir bi yermidir? novabilgisayar Ankara'da.Kargoyla yollarlar sanırım ama ben hiç alışveriş yapmadım novadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Dell inspiron 5110 modelini gözüm bayağı tuttu onu alacak gibiyim.Sırf boyutu güzel diye Acer alamıcam,kaliteden ödün veremicem.Aslında packard bell lere çok fena göz koymuştum ama gerge çok leş alma sakın dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 nova iyidir levent, cok alisveris yapiyorum ben ordan. yardimci olurlar ellerinde geldigince bir durum olusursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 senko said: nova iyidir levent, cok alisveris yapiyorum ben ordan. yardimci olurlar ellerinde geldigince bir durum olusursa selçuk ya, bu adamlar arıza durumunda falan yapıcı yaklaşıyolar mı? internette bi kaç yerde "kullanıcı hatası diyolar hep" demişler tereddüt ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ya yaklasirlar gibime geliyor. hic ariza durumum olmadi nova'dan ama cok urun aldim. arkin bi pc'sini direk ordan aldim yakinlarda, kargoda bi sorun yasanmisti mesela benden cok ilgilendi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Asusun yeni modeli hastası oldum ARkadaşlar laptop olarak bu yeni çıkmış hastası oldum,iş yapar mı benim istediklerimi gerçekleştirebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 lol, laptop değil bu in build bilgisayar mac gibi. 23,6 inç ekran. onun yerine msi 2420 3d bu daha iyi ama tabi 1000tl daha eklemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 İş yapmaz mı abi nasıldır review ini bulamadım pek kaliteli şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bi de multi touch diye dokanmatik değil mi klavye seti filan ayrılmıyor mu öyle düşünmüştüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 RamsesII said: Asusun yeni modeli hastası oldum ARkadaşlar laptop olarak bu yeni çıkmış hastası oldum,iş yapar mı benim istediklerimi gerçekleştirebilir mi? O_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Cnm orada dil bilgisinin anasını ağlatmışım kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi o bildiğin pc.. dil bilgisi değil belinin anasını ağlatırsın 23.6" bütünleşik pc ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 anca evde kullanırsın yada roket atar gibi özel çantaya koyup ameleliğini yapacaksın yanlız pil gibi bir olayıda olmadığından pek hoş olmaz :P ayrıca özellikleri biraz düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 geç abi o zaman, benim için para vermeye değmezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bu o Dell ile Acer'ların kalite aynı. Acer kalitesiz diyen bazıları var ama inanma. Onlar genelde o dediğim iki-üç kötü seriden birine denk gelenler. Dikkatli alırsan Acer'lar 10 yıl sorunsuz çalışacak makineler. i7 almazdım bir de ben olsam. Hem pil ömründen çok kayıp, hem ısınma dert. Öyle çok büyük fark yok ama Dell Inspiron gibi ya da Acer'lar gibi aletlerle tercih edilmemeli bence. Üst seviye bir Dell ya da Apple, Sony filan alıyorsan mükemmel ama notebook pazarının iyi çalışan ama bir Bentley gibi olmayan markalarıyla tercih etme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 GeForce 540M'in ATI eşdeğeri nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-ls44-hr-501tk-ls44-core-i5-2410m-2.3ghz-6gb-ddr3-500gb-17.3-dvdrw-1024mb-hd6650-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53809 15 gün önce aldım iyi mi ettim bilmiyorum ama şimdilik mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 5650 ile 6650 arası bir şey. Çoğu oyunda 5650 ile aynı performansı veriyor. İşlemci filan fark yaratıyor genelde. Daha yeni olduğu için daha iyi işlemci geliyor mesela yanında, daha iyi oluyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Aldığın makinedeki ekran kartında T&L özelliğinin olmasına özellikle dikkat et. Asus K52J aldım, GeForce 310M ekran kartı var, her şey süper ama T&L olmadığından her oyunda suydu, ottu, böcekti, kaplamalardı illa ki bir şeyler tırtlıyor. (Tabii oyun oynayacaksan) http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html Ben şuradan karşılaştırıyorum laptop ekran kartlarını, ctrl+f 'le aratırsan bulursun zaten direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Smoke bende packard bell alıcaktım çok hoşuma gitmişti de gerge pek tavsiye etmedi almadım, yine de sana hayırlısı olsun sorunsuz çalışır inşallah. Benim hedefim belli ya dell ya da acer artık özelliklerine göre.Diğerlerine bakmıyorum çünkü fiyat-istediğim özellikler olarak bulamıyorum uygun makina şu 2 marka harici(Bi de packard bell var). Hiç packard bell kullanan var mı performansı nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar