MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 şimdi arkadaşlar, maksimum 1500TLyi aşmayacak şekilde bir laptop arıyorum. bu ücrete karşılık bu özelliklerde laptop bulabilirmiyim bilmiyorum ama i7 ve harici ekran kartlı bir laptop istiyorum mümkünse. gösterin hünerinizi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 En iyi fiyatlar Bimeks'de bence, oradan baktım bir: http://www.bimeks.com.tr/urun/117945/dell-inspiron-5110-b41h45-.aspx http://www.bimeks.com.tr/urun/118323/acer-as7750g-lx-rcz01-007-.aspx Bu ikisinden birini al. i7 zor ama yeni i5'ler iyi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 hmm ekran kartı nvidia da olsa iyi olur=))) ATI'dan baya bir çektim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 şans işi o tamamen 10 senedir bütün ekran kartlarım ati 1 kez bile sorun çıkarmadı hala en eski kartım bile çatır çatır çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 i7 casper dısında zor o fiyata casper alabilicek cesaret varsa al tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 peki bazı i5'ler i7den iyi falan deniyor... bu farkı nasıl anlıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 i7 çok daha sıcak çalışır bu arada i5 e göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 mesela şu laptop paylaşımlı ekran kartına sahip di mi? www.bimeks.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 evet ama 512 sabit , kalan paylaşımlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Birincisi HP alma. İkincisi ekran kartı diğerlerinden bir-iki gömlek kötü. Benim gösterdiklerim alabileceklerinin en iyileri. i7 alsan bile aynı fiyata genel olarak daha kötü olacaktır markadan olsun, ekran kartının kalitesinden olsun. İlla da i7 olsun diyorsan ekran kartı öyle çok korkunç değil ama. Bende de var aynı GPU'ya sahip bir notebook, tüm ayarlar full Risen oynuyorum şu anda, akıcı çalışıyor. Duke Nukem son ayarlarda çalışmıştı, Crysis filan da orta ayarlarda akıcı. Benim CPU daha kötü ama, sen daha iyi performans alabilirsin. HP sorun bu arada. Garantisi bittiği an ölmeye başlıyor aletler, Acer gibi tank modunda 6-7 yıl sorunsuz kullanılamıyorlar. Eski Acer'ımı 6 yaşına girdiğinde kardeşime verdim (kendininkini bozmuş çocuk, yenisini alana kadar idare edecekti), sadece internet ve bazen film tükettiği için yenisini almaktan vazgeçti yani. Sorunsuz çalışıyormuş. Bir 4-5 yıl daha çalışırım diyor yani. Notebook şeçerken nasıl ve kaç sene kullanacağına göre çok değişir olası şeçimler. Seneye yenisini alırım diyorsan al HP'yi. Yoksa Acer, Asus ya da Dell'in Inspiron 5xxx serisinden başka alma bu fiyata. Dell'in öteki serilerini de alma. Asus ve Acer genel olarak iyi, bazen ender serileri çıkıyor, sorunlu, kontrol etmek lazım onun için. Benim söylediklerim sorunsuz serilerden. Bir bilgi daha dikkatine: Benchmarklara bakarken dikkatli ol. Dediğinin ekran kartı için mesela ancak 11 fps diyorlar high Risen için ama bu FullHD çözünürlükte. Benchmarkları genelde öyle yapıyorlar. Notebookcheck.net mesela HDMI ile dış monitöre bağlıyor. Notebook'un native çözünürlüğüne indirince rahat 30 fpsyi buluyor en kasan yerlerinde, oynanıyor. Kendim oynadığımdan biliyorum. Open World'ün bayırlarından çıkıp zindana girince hele ço iyi oluyor, 40-50 fps rahat buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 şunu kullanıyorum 5 aydır hiçbir sorun çıkarmadı inspiron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 vatanı her ne kadar sevmesem de arada güzel indirimler oluyor. marka ve modele karar verdikten sonra ordan da bi kontrol et fiyatını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 vatanda bir terslik var giremiyorum nedense=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 şuna bakabilirsin mesela http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-050956-y560a-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48831 yada buna http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-c660-1qh-c660-1qh-core-i5-2410m-2.3ghz-4gb-640gb-15.6-1024mb-g315m-dvdrw-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=54619 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 abi toshibalara alışamıyorum ben tuş takımı falan bir değişik geliyor... Dell ler baya çekici şu an için de, 5110'un yalnız official sayfası yok nedense=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 al abi bu fiyata bu notebook başka bulamazsın. http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7293 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 aa hakkaten bu daha iyi gibi duruyor yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-kvr1333d3s94g-4gb-tek-modul-1333mhz-ddr3-cl9-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=44622 bi tane de şundan alır takarsın 8 gb ram olur.2000-2500 liralık notebook gibi özellikleri olmuş olur resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Yeni konu açmayam dedim.Gerekli cevapları alamazsam yeni konu açarım.Benimde maximum bütçem 1300 TL,güzel bi laptop arıyorum.Aşırı oyun oynayan biri değilim ama arada bir beğendiğim oyunu da oynamak isterim,full grafik filan olmasına gerek yok.Aslında gönlüm 13-14" lik modellerden yana ama hangileri iyidir bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Küçük ekran diyorsan Acer Timeline'lar ile MSI'nin medelleri uygun o fiyata. Timeline ile oyun da oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 samsunglara bakarsan mutlu olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Ya illa küçük olması önemli değil,olursa hoşuma gider sadece.15.6" falanda uyar yani.Dediğim gibi istediklerimi yazdım.Rami 3-4 gb olsun,ekran kartı filan oyunları orta seviye filan oynatabilsin budur benim olayım.Model adı filan verirseniz hoşuma gidecek.Bu arada samsunglara baktım pahalı geldi benim istediğim modeller,1300 tl civarındaki modellerinin hepsinde ekran kartları 512 mb.BU da beni sinirlendirdi çünkü ekran kartını 1 gb istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Bu ikisinden birine yönel bu sırayla: http://www.bimeks.com.tr/urun/117945/dell-inspiron-5110-b41h45-.aspx http://www.bimeks.com.tr/urun/118297/dell-inspiron-5010-n48h43-.aspx http://www.bimeks.com.tr/urun/115657/acer-as5742g-5464g64-lx-r8b02-009-.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Oh gerge nefismiş verdiğin tavsiyeler,sağolasın bunlardan 1 ini alıcam galiba.Abi packard belller var bimekste,14" inçlik modelleri filan var onlarda çok hoşuma gitti ama onların işlemcileri i3.i3 ya da i5 olması problem yaratır mı?i5 li modelleri de var packard bell'in 15.6" ekranları.Senin link verdiklerinle hemen hemen aynı özellikleri ama biraz daha ucuz packardlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 PB Acer'ın alt markası gibi. Acer'lar performans olarak en iyi anakartları sunmuyorlar ama sık sık dediğim gibi tanklar, performanları da ortalamanın üzerinde yine. PB'lerin Acer'lardan farkları tank olmamaları ve daha düşük performans. Alma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar