Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Selam, uzun zamandır kafamda toplamak istediğim ekipmanlar ve ulaşmak istediğim nihai bir prova/kayıt stüdyosu vardı. Bunu site içerisinde bulunan evde mümkün olduğunca nasıl yapabileceğimi düşünerek 2-3 sene araştırma ve yavaş yavaş ekipmanları toplama sonucu gerçekleştirdim. Şimdi burada hiçbirşey yapmadan otururken bile çok mutluyum etrafa bakmak bile keyif veriyor yani. Özellikle pazar sabah kalkıp davul çalabilmek ayrı bir keyif gerçekten :) Paylaşayım dedim. Sizden de sizin stüdyoları bekliyorum. EkipmanKayıt 27" Imac i7 Motu 828mk3 ses kartı Yamaha Hs50m referans hoparlörDavul Roland TD-20Gitar Amfi Carvin Legacy 100w Mesa Kabin Peavey Valveking ampGitar Ibanez XPT100 Fender Mexica Strat Washburn IDOL Lakland 55-01 bas gitar Ibanez Akustik gitarProsesör - Pedal T.C. Electronic G-System T.C. Electronic Voice Live 2 Boss GT10 Morley Bad Horsie Boss Super Overdrive Boss DS-1Mikrofon SM58 SM57 Startech mixer ver markasız pasif aparlörler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 hepsine kaç para vermişsindir tahminen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Benim resimleri taşınınca koyarım. Güzel kurulum olmuş seninki :) Benim kurulum düzenleme stüdyosu tarzı. Hala alınacak bir kaç ekipman daha var Bilgisayar: Mac Pro ESI Maya44e ses kartı Çeşitli sanal orkestra kütüphaneleri Klavye/Synth Nord Electro 3 Nord Rack 2 Waldorf Q Outboard - Pedal Rocktron Replifex BBE DI 400 - DI 1000 sonic maximizer EHX BassBalls Boss FW 3 Yamaha 10/2c mixer Referans monitör, çok kanallı pci e ses kartı ve surround outboard ilerde alınacaklar listesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 olm kufurluksunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Niye yahu, müziği iş olarak yapanlar illa bu tip bir kuruluma gider. Biz sizin mesleki ekipmanlarınıza laf ediyor muyuz yaw (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Bir ara birileri böyle bir mekan açmak ortalama ne kadar tutar ne kadar getirir falan tarzı işin ekonomik boyutlarını da açıklarsa yaklaşık tahminlerinizi bu işi yapan kişiler en azından bizlerde biraz bilgi sahibi oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 evet abi türküz sonuçta görür görmez "kaç paraya patlamıştır lan acaba" dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 jem77 vbk standart fender strat mesa mark V combo jim dunlop crybaby 535q boss dd7 dijital delay thd hotplate attenuator efekt kullanmıyorum pek. bi de davulum var ama çok uzakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 normalde çok düzenli de temizlikçi gelince kabloların anasına atlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 fender american standart telecaster tc electronic nd-1 nova delay pedal boss blues driver, ac3 simulator korg microkey m-audio fast-track aklıma bi fikir geldiğinde kaydetmek için yeterli. onun dışında stüdyoya gidiyorum. (bleeding tanışalım mı eheh) amfim bile yok mesela, zaten komşular sese laf ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 imrenmemek elde değil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=GC-ZmlwBWKM Kaydı yapanı bulmuş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Hedefim böyle bir kurulum (masaüstü ekipman parkı olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Öyle bir kurulumun yanı sıra öyle bir bilgi de olmalı insanda keşke olabilse bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Fotoğraflarda midi klavyen var gözüküyor, biraz biliyorsan kotarırsın doğal ve sentetik enstrümanları klavye ile, kaldı ki en şahane e-davul var, sample tetikleyebilirsin misal onunla. Örnekler çoğaltılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 şehir nere? baskınyapak(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar