Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10$ Tekrar.

poopla

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
league of legends oynarım genelde bu tarz oyunlar açısından fakat indirime girince alayım dedim. üyelik aç diyorum, bilgileri dolduruyorum, ödeme bilgilerinin olduğu sayfaya geçince 30$ yazıyor ama?

edit: 20$'lık coin paketli fiyatıymış o. bu coin ne işe yarıyor? hem oyuna para veriyoruz hem de oyun içi eşyalara da mı vereceğiz?
Mesaj tarihi:
eet beyler dota 2 nin cıkmasına nerden bakarsak en az 1 yıl oldugunu dusunursek ve gunden gune honun kendine ceki duzen verdigini de hesaba katarsak daha cok kasıcaz bu oyunu belli..

zaten yeteri kadar adam patiden adam yok bari bunu kacırmayında toplu atalım..

hazır uye olurken de en azından paticik tayfasından elemanların refer linklerine tıklayında yararınız olsun patilere :) hem ilk seferde arkadas oyunlarına girmek daha kolay olur..

10$ hon yeah..
Mesaj tarihi:
allah kahretsinki ccda hiç limit yok mobil ödeme sistemi olsa alıcam oda yok gidip yatırıp alsam pek müsaitte değilim.

var mı fazladan almış olan zamanında ya da oynamayan?

biraz çekimserim açıkcası önce biraz öğreneyim diyorum tam başlamadan birde stat muhabbeti flm var accountu talan etmeyim =)

varsa böyle biri accountunu paylaşabilecek/verebilecek çok iyi olur, 5.5 yıl dota oynadım 5.5 oyun hon oynadım ama alışırım çok datlı duruyor ehi.
Mesaj tarihi:
Bir sorum olacak biri cevaplarsa sevinirim şimdi giricem oyunada ben bu ign ile 30günlük hesap aldım bununla ranked ya da ne bileyim statlı oyunlara girebiliyor muyum? Öyleyse 1 ay normal accountmuş gibi oynayıp sonra alsam?

sistemi tam anlayamadığımdan soruyorum mazur görün
Mesaj tarihi:
10 dk sonra giricemde nerden anlaşılıyor onun böyle trial için olan game ya da statlı olduğu?

Allam yea statlı flm diyorum barzo duruyorum evet.
  • Yeni Oluştur...