küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 di said: küheylan said: abi demesse mutluluğu bozulcak sürekli bir huzursuzluk evde. sonuçta sadece 1 kişiye söylencek bişi. ha illa dikine giderim ben karımı kaybetcek olsam da mutlu olurum diyorsa da go go. Abi cok alakasiz girmissin olaya. Karimla aramda sorun olacak bir sey yok. e abi yoksa işte kayınbubaya rp yap işte en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 e yoksa he müslümanım de geç neyin inadını yapıyosunki adam seni tutup zorla camiiyemi götürecek sanki madem karını seviyosun onla aranda bişi yok rol yap arkadaşım ayrıca madem bu adamı sevmiyosun neden sürekli görüşüyosun ben ona bi anlam veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Sparkcaster said: hristiyanlar bu kadar sorun çıkarmıyo en azından he üreme amaçlı misyoner pozisyonunda çarşafların üstünden kapalı ışıkta sevişme türk memei zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 elhamdrullah müslumanım babacım deyiversen nolurdu sanki değer mi bu kadar baş ağrısına :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 yarın bir gün maklube yiyelim derse ne olucak kayınpeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Kaede said: Sparkcaster said: hristiyanlar bu kadar sorun çıkarmıyo en azından he üreme amaçlı misyoner pozisyonunda çarşafların üstünden kapalı ışıkta sevişme türk memei zaten yok, zina yapanı taşlayarak öldürmek müslüman memei ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kermit said: e yoksa he müslümanım de geç neyin inadını yapıyosunki adam seni tutup zorla camiiyemi götürecek sanki madem karını seviyosun onla aranda bişi yok rol yap arkadaşım ayrıca madem bu adamı sevmiyosun neden sürekli görüşüyosun ben ona bi anlam veremedim adamın ınat yapıtğı yokki. inadaı kayın poeder yapıyo. illada müsliman illada müsliman diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Ren said: yarın bir gün maklube yiyelim derse ne olucak kayınpeder guzel yemek yemis olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kayın pederin karşısında peki babacım ksura bakma babacım cekip sonra buraya gelip artisleniyo olmayasın de işte sanane lan,senle mi evlendim sen karar veriosun boşanacağımıza de ,dencek çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 dencek bişey yok abi he deyip geçicen bu tip konularda dik başlılık yapmamak lazım belli limitler içerisinde tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kermit said: e yoksa he müslümanım de geç neyin inadını yapıyosunki adam seni tutup zorla camiiyemi götürecek sanki madem karını seviyosun onla aranda bişi yok rol yap arkadaşım ayrıca madem bu adamı sevmiyosun neden sürekli görüşüyosun ben ona bi anlam veremedim Karin tarikatten en yakin arkadasina kacacak demek icin yol ustunde ugrayiverdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 söyleyeceğiniz konudan sonra, konunun bi anda sizin tarafa dönmesi enteresan ötesiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 nolur yani müslümanım desen,iki camiye gitsen kayınpederinle,doğuştanmı ateist oldunuz anlamıyorumki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Kayınpederin için 15x25mm, 1.2 mm et kalınlığına sahip profil parçaları bulmanda yardımcı olabilirim. Kafatasına küçük süprizler yapabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Bu konu sadece burada başlamış değil ki... Adam yapabileceği uyuzluğu yapmaya devam etmiş. En güzel ve politik cevabı vermişsin. di, keşke senin başına gelen benim başıma gelmeyecek. Senin kadar mal değilim deseydin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 boşanmanızın lazım olduğunu kim söylüyor? kayınpeder mi hanım mı? hepsini okuyunca sadece kayınpeder sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Kayipeder hacim. Hatun bile saskin, "ben de musluman degilim heralde" diye dolasiyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 He deyip geçseydin keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 "he deyip geç"meler yüzünden bu ülke bu halde zaten. ara gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bence di güzel yapmış, din elden gidiyorecilerin huyuna gitmenin doğru bi tarafı olamaz bağırsın yırtınsın bi bok da yapamaz ooh çatlasın muhuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kac yil oldu lan, yeni mi aklina gelmis adfs. simdi inadina cocuk yapin bi tane, o da musluman olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Pasta said: Kaede said: Sparkcaster said: hristiyanlar bu kadar sorun çıkarmıyo en azından he üreme amaçlı misyoner pozisyonunda çarşafların üstünden kapalı ışıkta sevişme türk memei zaten yok, zina yapanı taşlayarak öldürmek müslüman memei ama. eet yanlış demişim türk değil müslüman olucakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Saeros said: bence di güzel yapmış, din elden gidiyorecilerin huyuna gitmenin doğru bi tarafı olamaz bağırsın yırtınsın bi bok da yapamaz ooh çatlasın muhuhuh this idare ediver diyenlere de gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 arsenik gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Aluriel said: Saeros said: bence di güzel yapmış, din elden gidiyorecilerin huyuna gitmenin doğru bi tarafı olamaz bağırsın yırtınsın bi bok da yapamaz ooh çatlasın muhuhuh this idare ediver diyenlere de gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar