Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 En iyisi Turkish Bath :) asdads[signature][hline]NoFear NoRegret
Albert Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Kanuni uyar bana ;) $aka bi yana guzel olur ehaeha[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the Name, Play the Game. -Math-
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Hayal meyal ama guzel.. DMX in fikri super:) [Ottoman Empire] Genç Osman[signature][hline]--- -- - Saygılarımla.
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 senaryo tmmda bıde server bulun bari?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ben hayatimda RunUO oynamadim ama -gerci dark venuede hic bisi anlamadan scribe char kastim o kadar :p- herseyi bi kere tatmak lazim dimi? deneriz aslinda.. niye ole kotu geliyo ki :)[signature][hline]-Makaveli-
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ama arkadaslar 2'ye bolunmemiz lazim.. biride yeni ceri ocagi falan kursun. devirleri ya$iycaz: lale devri falan.. sonracima tutunu yasaklicazz.. kuvay-i milliye kurucaz.. en sonundada yikilicaz (charlari sileriz osmanli yikilinca) sonra turkiye cumhuriyeti diye yeni lonca kurar yeniden kasariz ahaha.[signature][hline]-Makaveli-
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bende runuo oynamadım ama oynayanlar bırakamıyormuş runuonun eksikligi yaratıcılık yok kullananlar scp fazla bilmeden dark venuanın da butun scpleri runuo'nun orj sitesinden dii[signature][hline]--- -- - Saygılarımla.
Albert Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Dmx sen laleler konusunda tecrubelisin, lale devrini sen baslat :p[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the Name, Play the Game. -Math-
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 runuo olmasın ya sphere mı kalmadı sizde be.bi site vardı ultimatop200 mı ne orda serverlar vardı bı bakalım oraya secelım ordan bı shard?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 server bulun gelelim ama runuo kötü birde site şuydu sanırım TIKLA[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
nameless Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 gaza geldim ben de varım isim ya ottoman empire ya da şiş kebap falan olsun hepimizin ismi bilmemne oğlu şu falan olsun kara murat bilmem ne koymayalım haksızlık olur :D kesin varım ama kolpalık yapmayın bu kadar kişi var diye gelirim burada gelecek olanların hemen bir listesini ve nasıl bir char açıcağımızı yazalım *!gaaaaaaaaazzzz*[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Aslinda arkadaslar daha guzel bir teklifim var.. Quaxis'te yeni bir server olusturalim Ottoman Empire RP'li, sadece bizim invite edecegimiz ki$ilerin gelebilecegi (gmail tarzi) 0'dan Sphere uzerine tamamen RP tabanli. Osmanli Imparatorlugunu konu alan, o $ekilde bir server.. hatta guildler vs... takiliriz bir sure egleniriz? (Bunu yapmam icin tabii saglam bir ekibe sahip olmamiz lazim)[signature][hline]-Makaveli-
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 adjournament to antiquilty :P aslında yabancı bi server ama nüfusunun yarısı nerdeyse türklerden oluşuo run uo buyrun deneyin rp yapcaz diosanız ben onu da ayarlarım sadece haber verin yeter :P uo gatewaydan bulunabilir ing bilenler gelirse staffla iyi geçinmeleri için daha iyi oyuncu sayısı çok değil zaten enteresan küçük bi server :P neysem ottoman rp si yapcaz aile kurcaz diosanız her türlü yardımı yaparım orda[signature][hline]gerçek gerçekten gerçek midir?
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Quaxis'ten bagimsiz bir sekilde domain, site, ve rp kapsayan alt bir server. Ne dersiniz? Katilimci olursa (bana tarih konusunda yardimci olacak fikirler verecek ve tabii ki 1 tanede yardimci olacak Developer) bu projeyi gerceklestirebiliriz. Eglenceli olur..[signature][hline]-Makaveli-
nameless Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 burda amaç yabancılarla kapışmak türkün gücünü göstermek yabancıları kesmek daha zevkli bir de türküz diye küfür ederlerse o zaman ineriz 100kişi üstlerine hiç olmazsa osman kılıcımı çaldı diye ağlamayız maykıl kılıcımı çaldı ben de kestim diye seviniriz[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 rp için her şeyi yapabilirim ama pek kişi gelir mi bilmem istersen bana bi ulaş msn altta :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 arkadaşlar şu iki servera bi bakın ikiside sphere yerli yerine oturmuş serverlar ilki bu rp serverı imiş :D server 1 ikincisi server 2 bence bunları bir inceleyin...[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] [Bu mesaj Bellow tarafından 12 Eylül 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ackadia ikrontik teiravon comraich walla bunnar ılgımı cekdı aralarından ama gönül ıster kı apk nın runuo olmadan öncekı halınde olan bı server olsun.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Bellow, 12 Eylül 2004 17:41 tarihinde demiş ki: server 2 ahaha buranın forumunda biri to:turks demi$ ve "You guys don't stand a chance on IN2. Love Sven" demi$ ahah topici bi okusanız :D bence buraya gidip iice gıcık edelim derim :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
nameless Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 katılıyom pyro keselim hepsini *!kaaaaşşşşşıııııkkkk*[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 pyro senle bir deneme girişi yapalım servera istersen :D downloadını ona göre yükliyem hemen.[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bi yabancıda tartı$mada: "you know, i bet if you Turks didn't speak such shitty and broken English, more people would like you." demi$ bisim turk e :) demek ki turk sevenlerde varmı$ acep buraya gıtsek mı ne dersınız?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ben yukledim ama giremiyorum server göçük gözüküyor türklere baya küfür edenlerde var ben yol aldım bile :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
nameless Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ya bir hep beraber karar verip girelim gaza geldim o kadar :([signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 [spo1=bir turkun kufur etme cabasi]OMG Have U got a D.icK for rape US??? if u wonna know rape tacticks ask ur mom she got some tactick from us we was got funy times with ur mom Man Ask it To ur Mother i m sure she can remember lets ask ur mom Sven:Mom Turk how Fu cking Racist's Moms ?? (sven)RacisT's mom: Perfect Wonderfull !!!! They are Grandmaster Racist mom F.ucker i already missed Druid and Dm we was Group it is enough for yo?_ say to hello ur mom from Us we ll Visit her in moment dont worry i dont forgot ur grandmother too[/spo] Türk heryerde türk: $20 says they get banned for gear within the first month. Who's in? ve bombalardan: Soru: c a n - y o u - s p e a k - e n g l i s h ? türkün cevabı: Some and bad Sooo CAN - YOU- Speak-TURkisH some and baD?? like my english ????..... Tam emülatör bab kenk tayfalık yabancı server girin oynayın[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Öne çıkan mesajlar