Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aile Kuralım...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senaryo tmmda bıde server bulun bari?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
ama arkadaslar 2'ye bolunmemiz lazim..
biride yeni ceri ocagi falan kursun.

devirleri ya$iycaz:

lale devri falan..

sonracima tutunu yasaklicazz.. kuvay-i milliye kurucaz.. en sonundada yikilicaz (charlari sileriz osmanli yikilinca) sonra turkiye cumhuriyeti diye yeni lonca kurar yeniden kasariz ahaha.[signature][hline]-Makaveli-
Mesaj tarihi:
bende runuo oynamadım ama oynayanlar bırakamıyormuş runuonun eksikligi yaratıcılık yok kullananlar scp fazla bilmeden dark venuanın da butun scpleri runuo'nun orj sitesinden dii[signature][hline]---
--
-
Saygılarımla.
Mesaj tarihi:
runuo olmasın ya sphere mı kalmadı sizde be.bi site vardı ultimatop200 mı ne orda serverlar vardı bı bakalım oraya secelım ordan bı shard?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Mesaj tarihi:
server bulun gelelim ama runuo kötü birde site şuydu sanırım

TIKLA[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Mesaj tarihi:
gaza geldim ben de varım
isim ya ottoman empire ya da şiş kebap falan olsun
hepimizin ismi bilmemne oğlu şu falan olsun
kara murat bilmem ne koymayalım haksızlık olur :D

kesin varım ama kolpalık yapmayın bu kadar kişi var diye gelirim
burada gelecek olanların hemen bir listesini ve nasıl bir char açıcağımızı yazalım

*!gaaaaaaaaazzzz*[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Mesaj tarihi:
Aslinda arkadaslar daha guzel bir teklifim var.. Quaxis'te yeni bir server olusturalim Ottoman Empire RP'li, sadece bizim invite edecegimiz ki$ilerin gelebilecegi (gmail tarzi) 0'dan Sphere uzerine tamamen RP tabanli. Osmanli Imparatorlugunu konu alan, o $ekilde bir server.. hatta guildler vs... takiliriz bir sure egleniriz? (Bunu yapmam icin tabii saglam bir ekibe sahip olmamiz lazim)[signature][hline]-Makaveli-
Mesaj tarihi:
adjournament to antiquilty :P aslında yabancı bi server ama nüfusunun yarısı nerdeyse türklerden oluşuo run uo buyrun deneyin rp yapcaz diosanız ben onu da ayarlarım sadece haber verin yeter :P uo gatewaydan bulunabilir ing bilenler gelirse staffla iyi geçinmeleri için daha iyi oyuncu sayısı çok değil zaten enteresan küçük bi server :P neysem ottoman rp si yapcaz aile kurcaz diosanız her türlü yardımı yaparım orda[signature][hline]gerçek gerçekten gerçek midir?
Mesaj tarihi:
Quaxis'ten bagimsiz bir sekilde domain, site, ve rp kapsayan alt bir server. Ne dersiniz? Katilimci olursa (bana tarih konusunda yardimci olacak fikirler verecek ve tabii ki 1 tanede yardimci olacak Developer) bu projeyi gerceklestirebiliriz. Eglenceli olur..[signature][hline]-Makaveli-
Mesaj tarihi:
burda amaç yabancılarla kapışmak türkün gücünü göstermek yabancıları kesmek daha zevkli bir de türküz diye küfür ederlerse o zaman ineriz 100kişi üstlerine hiç olmazsa osman kılıcımı çaldı diye ağlamayız maykıl kılıcımı çaldı ben de kestim diye seviniriz[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Mesaj tarihi:
rp için her şeyi yapabilirim ama pek kişi gelir mi bilmem istersen bana bi ulaş msn altta :D[signature][hline]Msn : [email protected]

- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Mesaj tarihi:
arkadaşlar şu iki servera bi bakın ikiside sphere yerli yerine oturmuş serverlar

ilki bu rp serverı imiş :D

server 1

ikincisi

server 2

bence bunları bir inceleyin...[signature][hline]Msn : [email protected]

[Bu mesaj Bellow tarafından 12 Eylül 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ackadia

ikrontik

teiravon

comraich

walla bunnar ılgımı cekdı aralarından ama gönül ıster kı apk nın runuo olmadan öncekı halınde olan bı server olsun.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Mesaj tarihi:
said:
Bellow, 12 Eylül 2004 17:41 tarihinde demiş ki:
server 2

ahaha buranın forumunda biri to:turks demi$ ve
"You guys don't stand a chance on IN2.

Love Sven"

demi$ ahah topici bi okusanız :D
bence buraya gidip iice gıcık edelim derim :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Mesaj tarihi:
pyro senle bir deneme girişi yapalım servera istersen :D downloadını ona göre yükliyem hemen.[signature][hline]Msn : [email protected]

Mesaj tarihi:
bi yabancıda tartı$mada: "you know, i bet if you Turks didn't speak such shitty and broken English, more people would like you." demi$ bisim turk e :) demek ki turk sevenlerde varmı$ acep buraya gıtsek mı ne dersınız?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Mesaj tarihi:
ben yukledim ama giremiyorum server göçük gözüküyor türklere baya küfür edenlerde var ben yol aldım bile :D[signature][hline]Msn : [email protected]

• Admin
Mesaj tarihi:
[spo1=bir turkun kufur etme cabasi]OMG Have U got a D.icK for rape US???
if u wonna know rape tacticks ask ur mom she got some tactick from us
we was got funy times with ur mom
Man Ask it To ur Mother i m sure she can remember

lets ask ur mom
Sven:Mom Turk how Fu cking Racist's Moms ??
(sven)RacisT's mom: Perfect Wonderfull !!!! They are Grandmaster Racist mom F.ucker i already missed Druid and Dm we was Group

it is enough for yo?_
say to hello ur mom from Us we ll Visit her in moment dont worry i dont forgot ur grandmother too[/spo]

Türk heryerde türk:

$20 says they get banned for gear within the first month. Who's in?

ve bombalardan:

Soru:
c a n - y o u - s p e a k - e n g l i s h ?

türkün cevabı:

Some and bad
Sooo
CAN - YOU- Speak-TURkisH some and baD?? like my english ????.....

Tam emülatör bab kenk tayfalık yabancı server girin oynayın[signature][hline]Grandmaster Hamburger
  • Yeni Oluştur...