cezad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Arkadaslar herkese merhaba ben arcadia serverinda oynayan bir playerim yani kimse admini veya staffi zannedipte yazilar yazmasin...Server 5 gundur acik ve player sayisi aksamlari 50 e kadar ulasiyor 2 hafta muhtedle skill gane acik yani skiller cook kolay geliyor hic bir scpte bozukluk yok gibi gorunuyor benim bu konuyo acmamin nedeni sadece serverdaki player sayisinin artmasidir.Biliyorum adminler boyle konularin acilmasina kiziyorlar ama elimiz mahkum yoksa nerden duyacaklar... Girmek isteyen arkadaslarim icin www.arcadiauo.com adresinden uyelik alabilirler ve 15 dakika icinde baglanabilirler ufak bir Client indirme olayi var onuda download bolumunden indirebilirsiniz.Herkese iyi oyunlar[signature][hline]ultraslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 arcadia uo ile ilgili zaten konu vardı diğer sayfada onu up etmek daha mı bi zor.[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 buna mesaj attıgın taktirde zaten üst sıraya gelecektir. tekrar böyle bir konu açılması gereksiz ve kurallara aykırı[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cezad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 kardes baskasinin actigini devam ettirmek istemedim sadece ben kendi gorusleri yazdim onlar zaten nereden nereye gelmisler[signature][hline]ultraslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: DynamicK, 22 Eylül 2004 16:20 tarihinde demiş ki: buna mesaj attıgın taktirde zaten üst sıraya gelecektir. tekrar böyle bir konu açılması gereksiz ve kurallara aykırı emulator bolumunde kural diye birşey yoktur öğrenemedinmi hala?[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 tarlabaşı gibi mübarek polis bile girmeye korkuyo[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 birak takılsın adam..Demekki çok hoşlanmış serverdan:)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yada boş server o kaarda spawn doldular onun içindir :D[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 walla adamların sitesine bil girmediğim veya uyelık vs konusunda hiç bi giri$imimim olmamasına rağmen mailime reklam maili atılmı$.hani nerden buldular bilmiyorumda adamlar pati de reklam yapmayı a$mı$lar lol[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: cezad, 22 Eylül 2004 16:16 tarihinde demiş ki: Arkadaslar herkese merhaba ben arcadia serverinda oynayan bir playerim yani kimse admini veya staffi zannedipte yazilar yazmasin... Buna kendin inandınmı da bizi inandırmaya çalışıyorsun ? Yinede girilsin bakılsın derim denemeden tad almak imkansızdır.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Sphere 55i ve 1.0 sürümlü shardlarımız ile hizmetinizdeyiz. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 abi herding çoban skilli değilmi? hangi zihniyet bunu bonus skill yapıp mace fighting crush armor yapmış anlamadım? yada ben yanlış biliom herding skillini[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 sacma sapan :D:D...yenilik koycaz die ne yapcaklarini şasiriolar.. [signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! [Bu mesaj Peach_Riza tarafından 22 Eylül 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 mayk borsa scpti yaz çocuğum maksat yenilik :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar