kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 önce nostaljik şeyler yazılır "eskiden şöyle şöyle şeyler vardı, biz böyle böyle yapardık." tarzında mesajlar yazılır bu kısımda yaşımızın büyüklüğü ile ilgili mesajlar verilir genelde. ben şu oyunları oynadım, benim oynadığım oyunlar çok ilginçti, genelde sizler bilmezsiniz nerdlerin bileceği tarzda oyunlardı mesajlarıda aralara sıkıştırılır. daha sonra "sizinde başınıza böyle şeyler geldimi ?" yada "sizde deneyimlerinizi paylaşın" kısmına geçiş yapılır. EN ÖNEMLİ KISIM İSE topici açtıktan sonra kesinlikle post girmemektir. insanlar size laf sokar, aşağılar belki ama yinede bişi yazmamaktır. çünki zaten topicin amacı tepki toplamaktır. denemekte fayda var aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bonec yazmışsın, kavga sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 lcd kafası hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 cok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 fake üyelik alıp yazması var bide dombili bonec kültürlü bonec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar