Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 finger speed test

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
84 words

typing test

valla nasıl düzeltiliyor cidden bilmiyorum fakat dakikada 84 kelime yazmışım sanırım sahip oldugum en lüzumsuz yetenek olsa gerek bilgisayarla alakalı bir iş yapıyor olsaymışım belki bir işe yararmış diyerek üzüldüm bunu farkedince. 89u falan gördüydüm 870bin kişi içinde 13binlerde oldugumu falan gördüm fakat elime bişi geçmedi. Öss de falan 870bin içinde 13binlerde olsaydım bari.
Mesaj tarihi:
link şu
http://speedtest.10-fast-fingers.com/
2.si dkda 80 kelime yazıp nası 850bin kişi içinde 13bininci sıraya girebiliyosun
baya bi yalan söylüyosun

"You type 348 characters per minute"
dedi bana 100bininci sıradayım
Mesaj tarihi:
Yanlış bakmışsın demektir ben 89 kelime yazarak 13bininci oldum eminim 80 kelime ile ilk 20-30 bin içindesindir.

Fakat degil 89 19 yazsan yine pek bir işe yaramıyor gibi. Bilgisayarda yazılım falan artık bu hızlı yazma hangi meslekte işe yarıyorsa cidden bilgimin olmadıgı bir alan onlara yarıyordur anca.

Birde sekreter falan olabilir. 'Yaz kızım' yerine 'Yaz evladım' diyebilirler. Başka meslek gelmedi aklıma işe yarıcak msnde falan sanırım faydalı olabilir az bir olay.

edit: Verdigin link direk sitenin linki ben vermeye çalışırken yaptıgım sonucu vermeye çalıştım fakat olmadı, şirkette facebook olmuyor blog olanı atiim dedim o da olmadı.
Mesaj tarihi:
You reached 347 points, so you achieved position 703 of 30861 on the ranking list

You type 408 characters per minute
You have 60 correct words and
you have 0 wrong words
Mesaj tarihi:
You reached 397 points, so you achieved position 9612 of 850785 on the ranking list

You type 508 characters per minute
You have 96 correct words and
you have 0 wrong words
Mesaj tarihi:
You reached 291 points, so you achieved position 55556 of 850864 on the ranking list

You type 373 characters per minute
You have 67 correct words and
you have 1 wrong words

bu da ingilişçe
Mesaj tarihi:
http://i.imgur.com/SyUZL.png

edit: Benim hepsi ingilzice bu arada türkçelerde malesef msn azizligine ugradıgımdan. ĞÜÇŞ gibi şeyler çok çok yavaşlatıyor beni malesef onlara da çalışmak lazım.
Mesaj tarihi:
Du hast 275 Punkte erreicht, damit befindest du dich auf Platz 31252 von 182103

Du schreibst 389 Zeichen pro Minute
Du hast 69 korrekt geschriebene Wörter und
Du hast 3 falsch geschriebene Wörter

hmm almanlar galiba çok hızlı yazıyolar.
Mesaj tarihi:
ÖEH abi 69 yazıp nasıl o kadar düşük olunmuş ya harbiden almanca psikopat gibi hızlı yazanlar var demek ki. İnsan ingilizce daha bir global daha çok yaygındır diyor ama ingilzicede 69 kelime yazınca ondan çok daha sağlam bir oranın oluyordur.

Birde cidden bu hızlı yazmanın bir işe yaradığı meslek neler vardır ki? Çok hızlı yazınca para vermezler ki adama :D aklıma hızlı yazmak+ x gerekir hep geliyor tek başına hızlı yazmak 5 kuruş para etmiyor sanırım.
Mesaj tarihi:
nazi disiplini agatör adamlar okulda öğretiyolar demekki. bize de öğretmişlerdi 10 parmak diye program vardı dos'da çalışıyodu. orda öğrendiydik biz.

ama biz dediğim kollllllejjj tabi. fakirlere öyle bir hizmet yok.
Mesaj tarihi:
You reached 359 points, so you achieved position 590 of 30954 on the ranking list

You type 539 characters per minute
You have 75 correct words and
you have 3 wrong words

dedi
Mesaj tarihi:
You reached 0 points, so you achieved position 645 of 645 on the ranking list

You type 133 پیت لە خولەکێكدا
You have 0 ڕاست ووشە and
you have 426 غەڵەت ووشە

kürtçe
Mesaj tarihi:
You reached 212 points, so you achieved position 1256 of 2546 on the ranking list

You type 269 characters per minute
You have 37 correct words and
you have 3 wrong words

FİNCE

aktım
bilmediim dillerde bile proyum
Mesaj tarihi:
Olay o kadar dilde degil ki klavyede olan kelimelerden çıkarsa hepsini yaparsın tabii üzeri noktalı a falan var o nasıl klavyeden çıkar bulana kadar zaman geçtiginden onları yapamam ama ingilizce türkçe tarzı klavyeye uygun hepsini yaparsın isterse kelimelerin anlamı olmasın adsfasdgadsv olsun yine yapılır.
Mesaj tarihi:
geliştirdim

You reached 387 points, so you achieved position 398 of 31052 on the ranking list

You type 554 characters per minute
You have 78 correct words and
you have 4 wrong words
Mesaj tarihi:
Madcat said:

adam ilk postta html kodu koymuş beyler niye dalga geçmiyonuz?

html kodunu koydum burda kod mod anlayan vardır evirir çevirir düzeltir belki diye, keyfime öyle bırakmadım onu orda.
  • Yeni Oluştur...