BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 2000'lerin bir yıldızı daha futboldak kaydı. Arsenal'de oynadığı dönemde milli takımla birlikte ne efsane oynardı. Bunlar gibisi gelir mi acaba daha? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 "orta sahaya zenci lazım abi" laflarının çıkmasına sebep olmuş 3-4 futbolcudan biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Arsenal'den sonra nanay olmustu zaten, iyi yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Kalede Fabien Barthez, Bernard Lama, Ulrich Rame Savunma: Marcel Desailly, Bixente Lizarazu, Vincent Candela, Frank Leboeuf, Laurent Blanc, Lilian Thuram. Orta saha: Didier Deschamps, Emmanuel Petit, Patrick Vieira, Zinedine Zidane, Youri Djorkaeff, Johan Micoud, Robert Pires, Christian Karembeu. Forvet: David Trezeguet, Thierry Henry, Christophe Dugarry, Sylvain Wiltord, Nicolas Anelka. şu efsane kadronun yarısından çoğu gitti çok üzülüyorum çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Lehman Lauren-Toure-Campbell-Cashley Cole Pires-Vieira-Gilberto Silva-Ljungberg Bergkamp-Henry Ağlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Şimdi baktım da Invincible kadrodan da kimse kalmadı sanırım Clichy de City'e gidiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Appiah'ın yokluğunu tekrar hissettirdi gidişi ile. cm 01/02'nin en iyi dmc/oyun kurucusudur kendisi. üşüyoruz vieira reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 adamınbiri said: Kalede Fabien Barthez, Bernard Lama, Ulrich Rame Savunma: Marcel Desailly, Bixente Lizarazu, Vincent Candela, Frank Leboeuf, Laurent Blanc, Lilian Thuram. Orta saha: Didier Deschamps, Emmanuel Petit, Patrick Vieira, Zinedine Zidane, Youri Djorkaeff, Johan Micoud, Robert Pires, Christian Karembeu. Forvet: David Trezeguet, Thierry Henry, Christophe Dugarry, Sylvain Wiltord, Nicolas Anelka. şu efsane kadronun yarısından çoğu gitti çok üzülüyorum çook of kadro juventus kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 döl ali yok abi listelerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 düz ali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 BulletRide said: Lehman Lauren-Toure-Campbell-Cashley Cole Pires-Vieira-Gilberto Silva-Ljungberg Bergkamp-Henry Ağlamak istiyorum ya dedim önce "lan cashley cole" kimdi, düşün düşün düşün sonradan aklıma geldi harf hatası yapılabileceği, bu da böyle anım oldu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 BulletRide said: Lehman Lauren-Toure-Campbell-Cashley Cole Pires-Vieira-Gilberto Silva-Ljungberg Bergkamp-Henry Ağlamak istiyorum şu ne biçim kadroydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 O takımdaki en kritik kişi forvette. Tek başına bir ruh, takım, efsane, adam gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Bergkamp mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 cashley cole harf hatasi degil. para icin sattigindan lakabi cashley. ve bu takim benim tum zamanlarin en favori takimimdi. en iyi demiyorum, en sevdigim oldugu kesin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 vefat etti diye okumuşum neden ölmüş diye googlelıyordum hey alleam yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Benim 2000 Galatasaray'ından sonra taptığım takımdı, Invincible lakabı bozulup tam japon bayrağı açılacakken M'boro maçında, 3-1'den 5-3. Sabahlar olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bi viera bi cambiasso orta sahada favorilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Veysel Cihan bırakmış futbolu siz nelerden bahsediyorsunuz ama ayıp. http://haberpan.net/haber/11/01/05/6d1c/veysel-cihan-denizlispor-yolunda.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 arsenal deyken essek yüküyle para kaldıryordu eyi oyuncuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 sonra geldi Konyaspor bitirdi vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar