EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 İşyerinde olduğum için program falan kurulumuna izin verilmiyor. Nasıl yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Programdan başka yolu yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kurulumsuz düz exe olan programlar vardı bu iş için . aramak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bi şunları dene http://tokiwa-datarecovery-portable.en.softonic.com/ http://download.cnet.com/SoftPerfect-File-Recovery/3000-2248_4-10578156.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 run it as an administer fln diyo .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 sağ tıkla run as admin de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 şifre istiyo .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 IT den rica edeceksin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 geçmiş olsun.. hiç admin haklarımın olmadığı gibi bi durumda kalmadım ben :/ bile birileri yardım eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 yav aslında dosya mailimde kayıtlı ama, hesabınıza erişim engellendi falan dedi, giremiyorum .s bunun çaresini bulsam, bunlara gerek kalmıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 madem her şey engelli neden shift delete ile sildin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 aklıma gelmedi hotmailimin engellenmesi. zaten mailimde var ddm, sildim. yok mu bu mail şeyinin çaresi? adamlar doğrulamadı verdğm bilgilerden adresimi .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Outlook hatası değil miydi o ya hatırlayabilirsem sebebini yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 hiç bişi yapma pc'de. HDD'ye yazma silme olmasın. Piriform'un bedava Recuva'sına dizini göster kaybolanların. Bulsun çeksin çıkarsın. Recuva: http://www.piriform.com/recuva edit. adam program kuramıyorum demiş asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bilgiişlemden de rica edemediğine göre son derece özel bilgiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 O zaman şöyle yapıyoruz. Win7 kuruluysa (Vista'da var mı bilmiyorum) System protection hedesi açıksa eğer, Excel dosyasını sildiğin klasöre sağ tıkla Previous Version'ta o dosyayı görüyor olman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar