Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Bende bunun aynısını açmayı düşünüyordum ama egitimli megitimlisini bari buraya yaziim. Şimdi malum ben tırt bir bölümde okuyorum ünide amerikan kültür ve edebiyatı ama nerd oldugumuzdan bilgisayara yatkınım bu da en azından bir taban oluşturması açısından (hani web design yap çok iyi para var diyen olursa kafasına kafasına vurabiliim diye) Sonuç olarak ben kendimi hangi alanda naparak nasıl geliştirmeliyim ki ilerde üniversite mezunu adama 800 lira para verip al bunla çalış demesinler güzel bir iş buliim 1.5 minimum ile başliim ki zaten başladıktan sonra artıcaktır şeklinde olsun 1.5 degil 2 olsun 5 olsun 27 milyar dolar aylık maaş aliim artık ordan nereye kaptırırsanız kendimi geliştirme olarak ne yapsam da sonra hangi alana yönelsem tavsiye edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 web designer ya da ne bileyim coder olupta parayı kıran insan pek görmedim. ve bu mesleğe kendini veren dostlarım inanılmaz boktan bi durumda. ben yazılımcıyım ve buna göre iş arıyom diyosan ÇOK profesyonel olman gerekiyor. benim gördüğüm bu. onun haricinde hayatını geçindirmek istiyorsan git berber çırağı ol sonra para biriktir dükkan aç, memurdan çok kazanırsın. iş durumlarını gözlemle ona göre bi alan seç ve kendini geliştir. ben yazlık bi mekanda yaşadığım için otelciliği seçmiştim ve türkiyede otelcilik çok çok popüler. 1-2 yıl boktan bi yerde de olsa deneyim yaptıktan sonra güzel bi yere kapak atarsan gerisi gelir kariyerini yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mühendis 1500'le başlamıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 web design, coding vs. işi lisedeki adamın da yapabileceği işler bu yüzden az kazandırıyor. üniv. okumaya gerek yok sonuçta aç kitabı 3-5 tuto tamam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 aynen 2c kitabi okusaniz yazilimci olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 kitaba gerek yok, netten filan bakip kendi kendine ogrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Senko sen embedded çalışıcam falan diyordun yanlış hatırlamıyosam, kanka o tarafta sağlam para varmış bence de embedded kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 mühendislik falan kitaptan açıp öğrenilcek şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ben marangoz olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 sıkıysa açın öğrenin marangozluğu kitaplardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 işletme dediğin kitaptan öğrenilcek şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 "roket adam" said: Senko sen embedded çalışıcam falan diyordun yanlış hatırlamıyosam, kanka o tarafta sağlam para varmış bence de embedded kas. ben embedded konusunda calismak istiyorum da, bakalim embedded benle calismak istiyor mu sdfdf ins ona yakin bi isler bulurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bu kadar adam şirket kurup high end embedded gömbedded yardırsak 5 yıla kadar zenginiz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 sadece ilk mesajı okudum. başka bi konuda daha yazdım gerçi, jw marriot var burda, yeni daha ve bir sürü eleman alıyo. ben de otelde çalışıyorum ve bizim otelden bile giden oldu oraya. orda şansını deneyebilirsin. ankara'da otelcilik hakikaten her mevsim iş yapıyo. hatta ramazan ayında olsun, kışın olsun gayet yoğun geçiyo. çünkü şehir otelciliği sonuçta seminerler, düğünler, yemekler, eğitimler, başkent olması nedeniyle turlar falan derken her an otelde iş olması için bi sebep var. en kötü ihtimal 900 alırsın zaten ve kendine bu kadar güveniyosan bence asgariyi karıştırma bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 kendi işini kur, risk al. 900 ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 of bu başlıktaki bazı mesajlar beni benden aldı. pardon da harvard'da falan okuyordunuz da 1500-2000 TL başlangıç maaşını mı beğenmiyorsunuz? vay arkadaş, paşalarımın derdine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 harvard da okuyanın borcu olur anca pis fakir harvard lılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar