Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DTK'dan 'demokratik özerklik' kararı

Anelor

Öne çıkan mesajlar

HighSelf said:

"HEÖEÖAEÖEAÖÖÖÖÖÖ ÖZERKLİK İLAN ETTİLER SALDIRIN SALDIRIN
HEPSİ ÖLMELİ ÖLDÜRMELİYİZ."

susun iki saniye de düşünün bi.

biri diycek ki ölüme ölümle karşılık... bi karar böyle kesin olsaydı başka bi ülke ajanıyla öldürtüp iki tarafı birbirine çok rahat düşürürdü.

ki olan şey ne kadar açık bi şekilde oluyo.

aslında olan hiç bişey yok. 70 milyon insan televizyon ve gazetelerden sahte haberler alarak savaşa girmeye çalışıyo.

ve hepiniz o kadar aptalsınız ki, istisnasız konuşuyorum hepiniz haberleri gerçek zannediyosunuz.

hani kürtler türkler diye ayrım da yapmam ben insan insandır ama gerçeği aramayan insan manipülasyon kurbanıdır ve günümüzde insan olmaktan çıkmıştır.

olay tamamen tiyatro, farkedemeyen küfretsin, laf etsin, ühühühühü bizi öldürüyolar hadi biz de onları öldürelim aşşalık kürtler diyip provakasyona gelsinler, sonra sizin gibi gerizekalıları da bi avuç elit kesim sağa sola güderek götürür işte.

yemin ediyorum salaklığın başlangıç ve bitiş noktası sizsiniz

dipnot: tiyatro dediğim, cesetler sahte demiyorum tabi. sadece provakasyona gelen insanların 70 milyonun sesi olduğunu zannederek gerçekten de 70 milyon insanın sesi haline gelmesinden bahsediyorum.

Kendinden bu kadar emin bir şekilde başkalarına aptal diyerek onlara yol göstermeye çalışmak pek zeki bir insanın yapacağı bir iş değil. Kusura bakma.

zeitgeist'e de inanıyorsundur sen.
Sosyal ağlarda paylaş

acı haberin üzerine tuz biber oldu acıklaması
diyarbakır ı bi sekilde ilgi odagı halinde tutmaya calısıyolar.
cok acık sekilde ilgi ile besleniyolar.
sike sorusturması boyunca kacırılan askerler,gelen sehit haberleri ve bölgede yasanan olaylar;sike sorusturması boyunca biz buradayız dediler ve bi sekilde basında yer bulmadı en son bu acı olay yasandı ve dikkatler yeniden bölgeye yogunlastı.
bence ortada siyasi bi olusum yok bdp terör örgütü pkk kansızlarının uzantısıdır bu kadar acık ve net.
az biraz haysiyetleri varsa bir daha acıklama yapmazlar barıscıl,siyasi yöntemlerle sorunları cözmek istiyoruz seklinde.
Sosyal ağlarda paylaş

HighSelf said:

"HEÖEÖAEÖEAÖÖÖÖÖÖ ÖZERKLİK İLAN ETTİLER SALDIRIN SALDIRIN
HEPSİ ÖLMELİ ÖLDÜRMELİYİZ."

susun iki saniye de düşünün bi.

biri diycek ki ölüme ölümle karşılık... bi karar böyle kesin olsaydı başka bi ülke ajanıyla öldürtüp iki tarafı birbirine çok rahat düşürürdü.

ki olan şey ne kadar açık bi şekilde oluyo.

aslında olan hiç bişey yok. 70 milyon insan televizyon ve gazetelerden sahte haberler alarak savaşa girmeye çalışıyo.

ve hepiniz o kadar aptalsınız ki, istisnasız konuşuyorum hepiniz haberleri gerçek zannediyosunuz.

hani kürtler türkler diye ayrım da yapmam ben insan insandır ama gerçeği aramayan insan manipülasyon kurbanıdır ve günümüzde insan olmaktan çıkmıştır.

olay tamamen tiyatro, farkedemeyen küfretsin, laf etsin, ühühühühü bizi öldürüyolar hadi biz de onları öldürelim aşşalık kürtler diyip provakasyona gelsinler, sonra sizin gibi gerizekalıları da bi avuç elit kesim sağa sola güderek götürür işte.

yemin ediyorum salaklığın başlangıç ve bitiş noktası sizsiniz

dipnot: tiyatro dediğim, cesetler sahte demiyorum tabi. sadece provakasyona gelen insanların 70 milyonun sesi olduğunu zannederek gerçekten de 70 milyon insanın sesi haline gelmesinden bahsediyorum.

bu herif niye burda hala ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...