Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Aluriel said: yaşadığın ülkenin resmi dilini bilmek zorundasın, rahat bi şekilde yaşamak istiyorsan. kendi kültürünü yaşa, kendi dilini öğren, onlara kimsenin karıştığı yok zaten. ee adamlar istemiyor işte kürdüz diye tutturdular, kalabalıklarda, napıcaz? Kesip biçelim mi birbirimizi yıllarca yoksa bir şekilde uzlaşmamız mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Fistan said: yaşadığın ülkede eğitim almak istiyorsun.devletin okuluna gidiyorsun.aa bi bakmışsın hiç duymadığın anlamadığın bir dil.derken bakıyorsun türklerle beraber aynı sınıftasın.dili mi öğreneceksin eğitim mi alacaksın.diğerlerinden bir adım geridesin çünkü anadilinde eğitim yok.. dude u high? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Fistan said: Aluriel said: yaşadığın ülkenin resmi dilini bilmek zorundasın, rahat bi şekilde yaşamak istiyorsan. kendi kültürünü yaşa, kendi dilini öğren, onlara kimsenin karıştığı yok zaten. ee adamlar istemiyor işte kürdüz diye tutturdular, kalabalıklarda, napıcaz? Kesip biçelim mi birbirimizi yıllarca yoksa bir şekilde uzlaşmamız mı lazım? kick out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Aluriel said: Fistan said: şu sorunları anlamak zor değil. Aratın forumda kürtleri yakıcaksın öldüreceksin dediğim zamanlarda vardır 3-5 yıl öncesi. Ama olaya çok dar baktığınızı anlamanız gerek. Neymiş bu ülke tr imiş anası babası ögretseymiş.anası babası biliyormu türkçeyi sanki.zaten niye öğretsin ki , kendi topraklarında kendi kültüründe yaşamayı istemek en büyük hakkı. Birçok ülke azınlıkların haklarını çoğalıp, istemesi ve elde etmesiyle kurulmuştur.bu süreci iyi yönetemeyen ülke bölünmeye mahkumdur. Kürtlere çemkireceğinize iktidara yüklenin. yaşadığın ülkenin resmi dilini bilmek zorundasın, rahat bi şekilde yaşamak istiyorsan. kendi kültürünü yaşa, kendi dilini öğren, onlara kimsenin karıştığı yok zaten. Tüm nüfusu 7-8M olan bir ülkede bölgelere göre ayrılmış birini sadece 80bin adamın konuştuğu 4 resmi dil(bazı bölgelerde çift dil) olabiliyorsa ülkemizde böyle bir uygulamanın olmaması tamamen bizim ayıbımızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 beğenmeyen bi zahmet K.Irak'a geçiversin orda takılsın püfür püfür olmadı ordaki Türkmenlerle mübadele değişim yapılsın sonra kursunlar orda ne zıkkım kurcaklarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 NolaxThensbane said: Külliyen yalan batıda yasıyan adam neden o zaman hala yapıyor?Hala eğitim mi alamıyor hizmet mi alamıyor hastanede sen kürtsün diyip kovuyorlar mı okul mu okutmuyorlar devlet iş mi vermiyor kurumunda?Saçmalama lütfeneğitim kuşaktan kuşağa olgunlaşan bişeydir.senin dedelerin cahilse sen bi kitap okumayla o kalıntıları silemezsin. Anladın mı şimdi neden batıda yaşayan kürtlerin öyle davrandığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Rock said: Aluriel said: Fistan said: şu sorunları anlamak zor değil. Aratın forumda kürtleri yakıcaksın öldüreceksin dediğim zamanlarda vardır 3-5 yıl öncesi. Ama olaya çok dar baktığınızı anlamanız gerek. Neymiş bu ülke tr imiş anası babası ögretseymiş.anası babası biliyormu türkçeyi sanki.zaten niye öğretsin ki , kendi topraklarında kendi kültüründe yaşamayı istemek en büyük hakkı. Birçok ülke azınlıkların haklarını çoğalıp, istemesi ve elde etmesiyle kurulmuştur.bu süreci iyi yönetemeyen ülke bölünmeye mahkumdur. Kürtlere çemkireceğinize iktidara yüklenin. yaşadığın ülkenin resmi dilini bilmek zorundasın, rahat bi şekilde yaşamak istiyorsan. kendi kültürünü yaşa, kendi dilini öğren, onlara kimsenin karıştığı yok zaten. Tüm nüfusu 7-8M olan bir ülkede bölgelere göre ayrılmış birini sadece 80bin adamın konuştuğu 4 resmi dil(bazı bölgelerde çift dil) olabiliyorsa ülkemizde böyle bir uygulamanın olmaması tamamen bizim ayıbımızdır. oha... onun sonuçları neler doğuruyor biliniyor istekleri o değil ayrıca biz öyle bir ülke değiliz bir araştır bakalim Biz nasıl bir Ülke Yapısıyız o ülkeler Nası bir ülke yapısı ve sömürgeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 "Tatar Ramazan" said: beğenmeyen bi zahmet K.Irak'a geçiversin orda takılsın püfür püfür olmadı ordaki Türkmenlerle mübadele değişim yapılsın sonra kursunlar orda ne zıkkım kurcaklarsa.sizdeki bu nefret seni beni çocuklarımızı bile öldürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 CryMeARiverfix said: Rock said: Aluriel said: Fistan said: şu sorunları anlamak zor değil. Aratın forumda kürtleri yakıcaksın öldüreceksin dediğim zamanlarda vardır 3-5 yıl öncesi. Ama olaya çok dar baktığınızı anlamanız gerek. Neymiş bu ülke tr imiş anası babası ögretseymiş.anası babası biliyormu türkçeyi sanki.zaten niye öğretsin ki , kendi topraklarında kendi kültüründe yaşamayı istemek en büyük hakkı. Birçok ülke azınlıkların haklarını çoğalıp, istemesi ve elde etmesiyle kurulmuştur.bu süreci iyi yönetemeyen ülke bölünmeye mahkumdur. Kürtlere çemkireceğinize iktidara yüklenin. yaşadığın ülkenin resmi dilini bilmek zorundasın, rahat bi şekilde yaşamak istiyorsan. kendi kültürünü yaşa, kendi dilini öğren, onlara kimsenin karıştığı yok zaten. Tüm nüfusu 7-8M olan bir ülkede bölgelere göre ayrılmış birini sadece 80bin adamın konuştuğu 4 resmi dil(bazı bölgelerde çift dil) olabiliyorsa ülkemizde böyle bir uygulamanın olmaması tamamen bizim ayıbımızdır. oha... onun sonuçları neler doğuruyor biliniyor istekleri o değil ayrıca biz öyle bir ülke değiliz bir araştır bakalim Biz nasıl bir Ülke Yapısıyız o ülkeler Nası bir ülke yapısı ve sömürgeler... Sayın Türkeş haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 fistan şu konuyu trollemekten eline ne geçiyor? cidden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 birşeyleri anlamak ya da tartışmak yerine insanlarla uğraşmayı neden tercih ediyorsunuz ben de onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0svi%C3%A7re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 isviçrede 12 asker öldürülüp devlet bayrağı yakılsa kreslere molotof kokteyi atılsın sonra örnek verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 İsviçrede gördüğüm kadarıyla insanlara böyle birşey yapsınlar diye en ufak bahane bile verilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 adam isviçreyi örnek veriyor ya. altına trollface.jpg koymayı unutmuşsun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 hic bi bok olmaz 2 gun sona unuturuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Aluriel said: adam isviçreyi örnek veriyor ya. altına trollface.jpg koymayı unutmuşsun dostum. Kendini İsviçreli'den daha aşağı seviyede mi görüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 isvicre vatandasıyla aynı imkanlar ve haklara sahip miyiz birde bunu sormalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 adamın örneği hangi ülke olduguyla alakalı değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bizim sadrazamımız ile onların kralı eşit değil miydi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 abi olayı eğitime vurmayın ama dağa çıkan her pkk'lı eğitimsiz,cahil cühela değil apoda üni mezunu bi adam. bu olayı tek bir nedene indirgemek basite kaçmak oluyor,bunun tek nedeni cahillik,geri kalmıslık fln değil daha analitik düşünün. ayrıca şunu söylemek istiyorum,orduya akıtılan onca paraya yazıklar olsun. böyle olaylara karşı önlem alamayan hükümete yazıklar olsun. 12 tane "ya hemen bitirimde aradan cıksın işe girim/evlenim" diye askere gitmiş çocugun böyle bir durumda kalmasına neden olan ordu/hükümet ikilisine,buna onca yıldır ses cıkarmayan,vatan saolsun diyip sıradaki evladını amaçsızca askere yollayan anneye babaya yazıklar olsun. kermit demiş daha önce,o 12 cocugun işi askerlik değil,böyle bir durumla muhattab olmamalılar,umarım kadrolu askerdirler tabide,sanmıyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Yalnız Türkeş'in videosu çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 DogMeat said: ayrıca şunu söylemek istiyorum,orduya akıtılan onca paraya yazıklar olsun. böyle olaylara karşı önlem alamayan hükümete yazıklar olsun. 12 tane "ya hemen bitirimde aradan cıksın işe girim/evlenim" diye askere gitmiş çocugun böyle bir durumda kalmasına neden olan ordu/hükümet ikilisine,buna onca yıldır ses cıkarmayan,vatan saolsun diyip sıradaki evladını amaçsızca askere yollayan anneye babaya yazıklar olsun. +1 Ayrıca kadrolu ya da kadrosuz asker üzüntümüz değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 tabikide,her halükarda hayatını kaybeden 12 genç insan var lakin sen-ben gibi,her hangibirinin,bu işe hayatını adamamıs,sırf olsun bitsin diye zorunlukluktan orda olan insanların başına geldiğini bilmek yaraya tuz basılması9 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar