Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ben zorla kolundan tutup askere aldığın adam ölünce üzülürüm. subay astsubayın mesleği bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 insanlık boyutundan bakınca asker olsun düşman olsun sonuçta bir ölüm varsa üzülmek tabi ki normal. Absolut said: Ben askerim ölünce üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Öldüren taraf ülkeni bölmeye calısıyor ne sacmalıyorsunuz ya kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 rp yapıyorlar bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ülkeyi bölmeye çalışmıyorlar bu insanları görmezden gelenler bölüyor ülkeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bazıları elit olcam diye saçmalıyor pek takmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 hee verelim absürd haklarını, üç paralık olsun gücümüz de şerefimiz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bayraklı troll onlar her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Daha 30 dakka once ozerklik ilan ettiler kıclarından neyi bolmeye calısmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 e türkiye devleti vatandaşları %50 ile akp yi sectiginde bölünmeye de kpss de soruların cemaatlere servis edilmesine de sağlık sigortasını uluslar arası sermayeye hizmet etmesine de 2b arazilerinin talan edilmesine de sendikaların vasıfsızlaştırılmasına da generallerin yarısının içeri atılmasına da evet dedi biz açıp domaldık adamlar gömüyor daha olayın neyini tartışıyorsunuz bunlar olsun skimizde degil dedik kısaca illa tartışılcak bi şey varsa olayın sosyolojik boyutu tartışılsın,halk olarak toplumsal hafızamızın da kalitemizin de boyutu ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 baskı altında yaşatmak mı daha iyi insanları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Fistan said: insanlık boyutundan bakınca asker olsun düşman olsun sonuçta bir ölüm varsa üzülmek tabi ki normal haince ve savaş kurallarına uymadan saldıran terörist insan mıdır ki? hiç acımam ve böcekle bir tutar basarım kamplarına kimyasalı okadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 gerçekten çok büyük baskı altındalar. sokakta rahat yürüyemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Fistan said: baskı altında yaşatmak mı daha iyi insanları ? http://www.youtube.com/watch?v=f8JpbXOZ8Nw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 baskı diyince ne anlıyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Aluriel said: gerçekten çok büyük baskı altındalar. sokakta rahat yürüyemiyorlar.kendini onların yerine koy. 7 yaşına kadar kürtçe konuşuyorsun sonra yaşadığın ülkede eğitim almak istiyorsun.devletin okuluna gidiyorsun.aa bi bakmışsın hiç duymadığın anlamadığın bir dil.derken bakıyorsun türklerle beraber aynı sınıftasın.dili mi öğreneceksin eğitim mi alacaksın.diğerlerinden bir adım geridesin çünkü anadilinde eğitim yok. Sonra kürtler kıro kürtler cahil.adam ne yapsın buraya sürükleniyor zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ha neyse editlemişin son kısmını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Silvanda da çatışma çıkmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 mulgear6 said: ha neyse editlemişin son kısmınıson kısımı falan editlemedim 1 harf eksikti onu ekledim eğer bana yazdıysan. Soykırım yazıp editledin Irkçılık yapmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ha hakkaten ha napıcaksına soykırım dedim onu editlememişin uykusuzluga ver bağlatıcaksın hepsinin sperm kanallarını olucak biticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 hiç duymadığın anlamadığın bi dil mi? o zaman suç yaşadığın ülkede yaygın kullanılan dili sana öğretmeyen ailende. dünyanın neresine gidersen git aksi durum bulamazsın. kürtçe eğitim istiyorsa ona çözüm bulunur. verirsin seçmeli ders, alır öğrenir. ama full o dilde eğitim veren kurum istersen sen, o işin sonu yok. oluru da yok mantıklı düşünürsen. kürt kökenli olup kıro ve cahil olmayan bi sürü insan var. aynı şekilde kürt olmayıp kıro ve cahil olan bi sürü insan da var. bahane değil bunlar. gerçi seninle neden tartışıyorsam bunları. trollediğiniz belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Fistan dediğin olay 1923'ten beri bir kanun... Türkçe Türkiye'nin resmi dilidir. Ana babası öğretmediyse bu ne devletin suçudur ne de o çocuğun... Sonuçta bu değişmez bir kanun. Bu ülkenin kanunları var. Saddamdan kaçarken keşke sınırları kapatsaymışız... Bilemedik saddam reyiz. Üşüyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Sokakta milletin türkçe dışında başka şey konusulmasını sevmiyorum eğer bu ülkedeysen öğreneceksin türkçeyi bu kadar basit öğrenmiyorsanda adam gözüyle bakmaz kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ya ben bu başlıkta hiç akp fanboyu göremedim,şöyle tarz olaylar sonrası hep kayboluyolar,gelseler ileri demokrasiden falan bahsetseler,feyz alsak ferahlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sonraki 4.sayfa (Toplam 26 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Öldüren taraf ülkeni bölmeye calısıyor ne sacmalıyorsunuz ya kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 rp yapıyorlar bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ülkeyi bölmeye çalışmıyorlar bu insanları görmezden gelenler bölüyor ülkeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bazıları elit olcam diye saçmalıyor pek takmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 hee verelim absürd haklarını, üç paralık olsun gücümüz de şerefimiz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bayraklı troll onlar her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Daha 30 dakka once ozerklik ilan ettiler kıclarından neyi bolmeye calısmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 e türkiye devleti vatandaşları %50 ile akp yi sectiginde bölünmeye de kpss de soruların cemaatlere servis edilmesine de sağlık sigortasını uluslar arası sermayeye hizmet etmesine de 2b arazilerinin talan edilmesine de sendikaların vasıfsızlaştırılmasına da generallerin yarısının içeri atılmasına da evet dedi biz açıp domaldık adamlar gömüyor daha olayın neyini tartışıyorsunuz bunlar olsun skimizde degil dedik kısaca illa tartışılcak bi şey varsa olayın sosyolojik boyutu tartışılsın,halk olarak toplumsal hafızamızın da kalitemizin de boyutu ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 baskı altında yaşatmak mı daha iyi insanları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Fistan said: insanlık boyutundan bakınca asker olsun düşman olsun sonuçta bir ölüm varsa üzülmek tabi ki normal haince ve savaş kurallarına uymadan saldıran terörist insan mıdır ki? hiç acımam ve böcekle bir tutar basarım kamplarına kimyasalı okadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 gerçekten çok büyük baskı altındalar. sokakta rahat yürüyemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Fistan said: baskı altında yaşatmak mı daha iyi insanları ? http://www.youtube.com/watch?v=f8JpbXOZ8Nw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 baskı diyince ne anlıyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Aluriel said: gerçekten çok büyük baskı altındalar. sokakta rahat yürüyemiyorlar.kendini onların yerine koy. 7 yaşına kadar kürtçe konuşuyorsun sonra yaşadığın ülkede eğitim almak istiyorsun.devletin okuluna gidiyorsun.aa bi bakmışsın hiç duymadığın anlamadığın bir dil.derken bakıyorsun türklerle beraber aynı sınıftasın.dili mi öğreneceksin eğitim mi alacaksın.diğerlerinden bir adım geridesin çünkü anadilinde eğitim yok. Sonra kürtler kıro kürtler cahil.adam ne yapsın buraya sürükleniyor zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ha neyse editlemişin son kısmını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Silvanda da çatışma çıkmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 mulgear6 said: ha neyse editlemişin son kısmınıson kısımı falan editlemedim 1 harf eksikti onu ekledim eğer bana yazdıysan. Soykırım yazıp editledin Irkçılık yapmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ha hakkaten ha napıcaksına soykırım dedim onu editlememişin uykusuzluga ver bağlatıcaksın hepsinin sperm kanallarını olucak biticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 hiç duymadığın anlamadığın bi dil mi? o zaman suç yaşadığın ülkede yaygın kullanılan dili sana öğretmeyen ailende. dünyanın neresine gidersen git aksi durum bulamazsın. kürtçe eğitim istiyorsa ona çözüm bulunur. verirsin seçmeli ders, alır öğrenir. ama full o dilde eğitim veren kurum istersen sen, o işin sonu yok. oluru da yok mantıklı düşünürsen. kürt kökenli olup kıro ve cahil olmayan bi sürü insan var. aynı şekilde kürt olmayıp kıro ve cahil olan bi sürü insan da var. bahane değil bunlar. gerçi seninle neden tartışıyorsam bunları. trollediğiniz belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Fistan dediğin olay 1923'ten beri bir kanun... Türkçe Türkiye'nin resmi dilidir. Ana babası öğretmediyse bu ne devletin suçudur ne de o çocuğun... Sonuçta bu değişmez bir kanun. Bu ülkenin kanunları var. Saddamdan kaçarken keşke sınırları kapatsaymışız... Bilemedik saddam reyiz. Üşüyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Sokakta milletin türkçe dışında başka şey konusulmasını sevmiyorum eğer bu ülkedeysen öğreneceksin türkçeyi bu kadar basit öğrenmiyorsanda adam gözüyle bakmaz kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ya ben bu başlıkta hiç akp fanboyu göremedim,şöyle tarz olaylar sonrası hep kayboluyolar,gelseler ileri demokrasiden falan bahsetseler,feyz alsak ferahlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar